"פועם בגללך" זה שמו של הדואט של בוריס ורוני. בלדה יפהיפה אהבתי מישהו שמע
P perrinat New member 15/2/04 #1 ../images/Emo23.gif"פועם בגללך"../images/Emo103.gif זה שמו של הדואט של בוריס ורוני. בלדה יפהיפה אהבתי מישהו שמע
../images/Emo23.gif"פועם בגללך"../images/Emo103.gif זה שמו של הדואט של בוריס ורוני. בלדה יפהיפה אהבתי מישהו שמע
ל לירון מותק69 New member 15/2/04 #2 מזתומרת? ../images/Emo80.gif../images/Emo20.gif לא הבנתי... איזה דואט על מה את מדברת רינת?
P perrinat New member 15/2/04 #3 ../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif בוריס, בוריס סולטנוב מכוכב נולד. ורוני, רוני דואני ששרה סופרסטאר. שרים דואט ביחד. לשיר קוראים "פועם בגללך". השיר כלול בדיסק החדש של רוני. שיר יפה
../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif בוריס, בוריס סולטנוב מכוכב נולד. ורוני, רוני דואני ששרה סופרסטאר. שרים דואט ביחד. לשיר קוראים "פועם בגללך". השיר כלול בדיסק החדש של רוני. שיר יפה
L LeAnNe New member 15/2/04 #5 ../images/Emo2.gifתהרגו אותי../images/Emo182.gif../images/Emo62.gif למה בוריס (החתיך המושלם הגאון והסקס עם פיל) עושה שיר עם רוני סופרסטאר (השרמוטה)?????????? *מתה* זה לא יורד לי בקאזה!!!!!!!!!!!!!!!!*בוכה* *נזכרת שאני מתה*
../images/Emo2.gifתהרגו אותי../images/Emo182.gif../images/Emo62.gif למה בוריס (החתיך המושלם הגאון והסקס עם פיל) עושה שיר עם רוני סופרסטאר (השרמוטה)?????????? *מתה* זה לא יורד לי בקאזה!!!!!!!!!!!!!!!!*בוכה* *נזכרת שאני מתה*
L LeAnNe New member 15/2/04 #7 ../images/Emo12.gif../images/Emo182.gif../images/Emo62.gif אני לא מוצאת את זה בקאזה!! משהוא עם קאזה הצליח להוריד את זה?
../images/Emo12.gif../images/Emo182.gif../images/Emo62.gif אני לא מוצאת את זה בקאזה!! משהוא עם קאזה הצליח להוריד את זה?
P perrinat New member 15/2/04 #8 ../images/Emo128.gifאין את זה בקאזה../images/Emo103.gif ואנחנו לא מדברים על הורדות מקאזה בפורומים.
T The Juck New member 16/2/04 #12 ../images/Emo19.gifהלוו לכלבה שלי קוראים אותה פיבי חוצפה לגנוב שם!!!!!!! אבל בדבר אחד אני מסכים איתך.. כל הפיביות יפות
../images/Emo19.gifהלוו לכלבה שלי קוראים אותה פיבי חוצפה לגנוב שם!!!!!!! אבל בדבר אחד אני מסכים איתך.. כל הפיביות יפות
N noiaaa New member 19/2/04 #13 ברור שאני שמעתי!!!!! איזה שיר מדהים...אני שומעת אותו עשרות פעמים ביום...זה שיר כזה יפה... (טוב ברור..זה המושלם שלי בעל הקול המהמם בוריס שר אותו...)
ברור שאני שמעתי!!!!! איזה שיר מדהים...אני שומעת אותו עשרות פעמים ביום...זה שיר כזה יפה... (טוב ברור..זה המושלם שלי בעל הקול המהמם בוריס שר אותו...)