עזרה חברה עיזרו לי!תנו לי רשימה של פארקים בירושלים!!!!!!!!!!!
ק ק ס נ י ה New member 2/10/04 #1 ../images/Emo23.gifעזרה חברה עיזרו לי!תנו לי רשימה של פארקים בירושלים!!!!!!!!!!!
נ נשימה תאית New member 2/10/04 #2 ../images/Emo12.gif גן הפעמון גן העצמאות גן סאקר גן חיות ותנסי גם פה
י יניב יויו New member 3/10/04 #5 איזה גן הכי יפה בירושלים ונחשב? אני נגיד רוצה לטייל שם איזה גן כדאי? אני בא לתחנה מרכזית...איזה קווים אני לוקח לגנים האלה?
איזה גן הכי יפה בירושלים ונחשב? אני נגיד רוצה לטייל שם איזה גן כדאי? אני בא לתחנה מרכזית...איזה קווים אני לוקח לגנים האלה?
נ נשימה תאית New member 3/10/04 #7 גן הוורדים נחשב לגן יפה ואתה יכול או ללכת חצי שעה ברגל מהתחנה המרכזית, או לקחת קו 9 לכיוון מוזיאון ישראל. חוץ מזה יש את הגן הבוטני- לפעמים יש שם תצוגות פרחים מרהיבות... אבל אם לא שמעת על משהו מיוחד שיש שם, לדעתי זה לא הכי מציאה. (סורי )
גן הוורדים נחשב לגן יפה ואתה יכול או ללכת חצי שעה ברגל מהתחנה המרכזית, או לקחת קו 9 לכיוון מוזיאון ישראל. חוץ מזה יש את הגן הבוטני- לפעמים יש שם תצוגות פרחים מרהיבות... אבל אם לא שמעת על משהו מיוחד שיש שם, לדעתי זה לא הכי מציאה. (סורי )
נ נשימה תאית New member 4/10/04 #11 במוזיאון ישראל יש את גן הפסלים. תבואי בערב ותראי את התאורה יכולה להפוך את המקום הזה לקסום.....
T TalKz New member 4/10/04 #13 טוב, חשבתי על משהו, אבל אז הסתכלתי על זה שאת בת 12 אז כבר הבנתי שזה יותר תמים