עוגת אירוסין

בטי ב ם

New member
../images/Emo23.gif עוגת אירוסין

אני קוראת אתכם בקביעות מזה מספר שבועות ונהנית מהיצירות הנפלאות מעשה ידיכם.
למרות שעדיין לא הזדמן לי להשתתף באחת מהסדנאות, העזתי והכנתי בשבוע שעבר 2 עוגות לרגל האירוסין של הבת של חברתי – וכל זאת בזכותכם.... עוגה אחת בעלת 3 קומות, עם פרחים שהכנתי מבצק פסטיאז' מאד מוצלח של בראוני65
ועוגה שניה בצורת כובע לבן עם סרט מוזהב ולידו כיפה מפוסלת – מדובר בזוג דתי. עוגת הקומות עברה מספר "משברים"
, שאני בטוחה שלא היו קורים לו השתתפתי בסדנה ללימוד רזי בצק הסוכר ואני מקווה להשתתף בקרוב מאוד באחת מהסדנאות בכדי להשתפר. תודה לטל, לגלית ולכל חברי הפורום הנפלא, על שיתוף הידע, על עזרה ברעיונות ועל הסבלנות להסביר ולענות לכל שאלה.
וכל הכבוד
וכמובן מזל טוב לזוג הצעיר
בטי בם

1נרקיס

New member
שאני אמות, ועוד עוגה ראשונה! ../images/Emo12.gif

העוגות מ-ש-ג-ע-ו-ת וי-פ-ו-ת ופשוט כל הכבוד לך...! שיחקת אותה עם הקומות והעיצובים... מקסים מקסים מקסים.

בטי ב ם

New member
הפרחים הכתומים......./images/Emo141.gif

הפרחים עשויים מבצק פסטיאז' שהכנתי, עפ"י המתכון של בראוני65, שמצאתי במאמרים. לאחר השהייה של 24 שעות, הבצק היה מאוד גמיש ונוח לעבודה, וניתן היה לרדד אותו לעלה דק מבלי שיקרע. לאחר לישת הבצק עם צבע מאכל, קרצתי את הפרחים בעזרת חותכן של פרחים, בהתאם להנחיות בחוברת המצורפת לחותכנים. השארתי את הפרחים להתייבש במשך לילה בתוך תבנית של ביצים מרופדת בניילון, ועם צמר גפן בין העלים בכדי שלא ידבקו. למחרת, צבעתי את פנים הפרח עם רויאל אייסינג צבוע בצהוב, הוספתי אבקנים קנויים והשלמתי עם גבעול. לא מסובך, אך דורש המון סבלנות. ו...תודה על המחמאות
בטי בם

rachla

New member
אם זו הפעם הראשונה אז זה פשוט מדהים

מדהים מדדדדהים ואני ממליצה כמה שיותר מהר תלכי לסדנאות כי יש לך את זה ואת תוציאי עוגות יפיפיות מכף ידך אהבתי הכל אבל במיוחד את הסריגה של הכיפה אני משערת שאוכל לעשות זאת על פי תמונה אבל לא יזיק לי הסבר קטן ממך איך עשית זאת

בטי ב ם

New member
הכיפה - הסבר

קרצתי עיגול בגודל הרצוי, והנחתי אותו על גבי תחתית של קערית הפוכה שעליה עיצבתי את הכיפה. בעזרת אחד הצדדים של הפומפיה, יצרתי את דוגמת הסריגה, על מרכז הכיפה בלבד, ע"י לחיצות קלות. לאחר כיומיים, כשהכיפה היתה יבשה לחלוטין, יצרתי את הדוגמה באמצעות טושים צבעוניים שאיתם ציירתי X וביניהם רשמתי את השם של החתן.
בטי בם

mitzi20

New member
זה עוגה ראשונה?!? ועוד בלי סדנא???

אני בשוק אני בהלם אני המומה!!! !!!! כל הכבוד לך! מדיהים לגמרי!

meiravit1

New member
לפעם ראשונה ולפעם עשירית- זה מדהים!

ביצוע משולם, ורעיונות מאד יפים. אהבתי את פרחי החרצית בעוגה הראשונה (האם מדובר בחותכן שעליו דיברה net לפני מס' ימים?),ובייחוד את הכיפה היפהפיה. איך יצרת את הטקסטורה המעניינת עליה ?

למעלה