סילבסטר

../images/Emo23.gif סילבסטר ../images/Emo23.gif

אז.... הסילבסטר מתקרב, וכווווולם מתים לצאת עם אהובם ! אז על מנת להקל על ההצעה הגורלית, בואו נרכז כאן טיפים והצעות ! איך להציע לבנות ?
איך להציע לבנים?
לאן הולכים ועם מי (בזוגות, בודדים(?), בקבוצות)? תציעו את הדרכים הכי שוות שאפשר והכי טובות לדעתכם !!

GirlFriend

New member
../images/Emo4.gif נראה לי השנה אני אשאר בבית או

אצא עם חברות... לאן הולכים
לסרט לבית קפה, או סתם מנצלים בית של חבר/ה (ריק, כמובן) ורואים סרטים וכאלו...

Benja GiRl

New member
כנראה שאני אצא עם כמה חברים

אני רוצה לצאת עם מישהו 1 אבל אין לי עם מי =/ זה שאני אוהבת אוהב אחרת

../images/Emo99.gifאני יוצאת...

עם ידיד שלי. זה פעם ראשונה... לדעתכם כדאי לצאת עם עוד זוגות ? או לבד ? ועל מה לדבר..? והוא אמר לי: -מה שהפה לא יכול להגיד, הלב יכול להרגיש... -על זה שהקשבת כשהיתי צריך לדבר שצחקת כרציתי צחוק שדיבר כשהיה שקט ששאלת כשהיה צריך לישאול כשהית כשהיתי צריך אותך ובעיקר שהיכרתי אותך זה לא מדהים ? וזה אומר שהוא אוהב אותי ? אני כבר לא מבינה כלום...

אני אישה קטנה ושמי פילפלת...

טוב, בהתחשב בגיל עדיף שתיצאו עם עוד זוגות כי בגיל הזה קצת קשה לשוחח במשך שעות על כל מיני נושאים.

מה קשור?!

גם בגיל 6 שוחחתי שעות על כל מיני נושאים זה שהנושאים משתנים זה לא אומר שעכשיו אפשר יותר לדבר מפעם צאו לבד! לבד זה יותר אמיתי

מה אמיתי?

הם בני 12 כאילו! שיחה בין שתי בני 12: א: היי, מה קורה ב: היי, טוב ואת? א: אני בסדר ב: ספרי לי משהו א: מה? ב: נו משהו לא יודע א: שנה הבאה עוברים לחטיבה ב: משהו מעניין :) ...

Charmed by love

New member
אני מוחה!!!!../images/Emo15.gif

מנם אני כבר בת 13 וחצי (מה ההבדל???) וכבר עברתי לחטיבת (אני ב-ח´) לילדים(?) בני 12 יש הרבה מה לדבר. בכתה ו´ (כשהייתי בת 11 וחצי 12 ) ובכתה ז´, העברתי את רוב הזמן שלי בשיחות עם ידידים שלי! יש הרבה מה לדבר. הרבה! (אז מה אם חצי מזה זה רכילות????)

../images/Emo187.gifאהמ אהמ...

קצת גלשתם מהשאלה שלי ומנושא השירשור. לדבר, אפשר בלי בעיה הכי הרבה זמן שבעולם... ונראה לכם שיש סיכוי שנתנשק ? ומה אתם אומרים על מה שהוא אמר לי ? היום אנחנו הולכים לאפות עוגה לידיד שלנו למסיבת הפתעה ביחד ! היפיייי ! לאן אתם מציעים ללכת ..? ואני בכיתה ז´... ואל תזלזלו בנושאים שאנחנו מדברים עליהם... תודה !!

למעלה