סיכום שבוע

../images/Emo23.gifסיכום שבוע../images/Emo232.gif

איך זה שאין פה סכמ"ש?
*היום הכי טוב בשבוע: *היום הכי פחות טוב: *ערפד השבוע
: *קניית השבוע: *תמונת השבוע: *זמר/אמן השבוע: *שיר שחפרתי עליו השבוע: *סתם משהו שרציתם להגיד אבל לא היה לכם איפה
: *איך היה השבוע מ1עד10:

מסכמש"ת:

*היום הכי טוב בשבוע:לא יודעת... *היום הכי פחות טוב:כנ"ל *ערפד השבוע:דיימון
*קניית השבוע:מתנה לחברה :) *תמונת השבוע:
*זמר/אמן השבוע:עידן עמדי
*שיר שחפרתי עליו השבוע:הראל מויאל-מתחיל מחדש *סתם משהו שרציתם להגיד אבל לא היה לכם איפה:תסכמשו ותשרשרו שאלות לקורבן!!
*איך היה השבוע מ1עד10: 7

Ayelet 363

New member
סכמוש

*היום הכי טוב בשבוע: שישי *היום הכי פחות טוב: - *ערפד השבוע: קשה לי לדמיין שבוע שבו התשובה שלי תהיה שונה: אנג'ל! *קניית השבוע: - *תמונת השבוע: - *זמר/אמן השבוע: הקאסט של Glee *שיר שחפרתי עליו השבוע: Idina Menzel- Defying Gravity Chris Colfer and Lea Michele- Defying Gravity אפילו שלא שמעתי אותם בכלל השבוע. וגם: שירים מהפרק המוזיקלי של באפי קוטלת הערפדים. *סתם משהו שרציתם להגיד אבל לא היה לכם איפה: קשה לי להפסיק לחשוב על באפי ולהיות אובססיבית, אפילו שסיימתי לצפות גם ב"באפי" וגם ב"אנג'ל". אה, וגם קשה לי לצאת מהקראש שיש לי על הדמות של אנג'ל
... *איך היה השבוע מ1עד10: 4.5.

Ayelet 363

New member
4.5 כי כמעט כל השבוע

מה שאני עושה זה לראות סדרות ולהתגעגע לאחותי שבצבא, מתביישת אפילו להתקשר לחברות כך שאני הרבה זמן פשוט יושבץ בחדר ובוהה (לא שקודם לא עשיתי את זה המון
). אבל זה עוד יעבור- ברור- הרי יש לי את המחשב לעצמי, לפחות... באפי, כרגע, זו הסדרה האהובה עליי, כך שהתשובה שלי היא כן. אני מניחה שזה עניין של דעה... אני פשוט מכורה בטירוף
ומתקשה להפסיק לחפור על זה גם לאנשים שלא מכירים את זה (זה בודאי סיוט לשמוע אותי מברברת על זה, אבל זה מה שאניחושבת עליו רוב הזמן)...

ומתי את מתגייסת?../images/Emo13.gif

אני לא מכירה את באפי... עוד לא ראיתי אבל אני רוצה לראות...

Ayelet 363

New member
לדעתי ממש כדאי לך (טוב, כבר הבהרתי שאני אוהבת

את הסדרה ברמות מטורפות). אני מתגייסת ב-20 לדצמבר (יחסית קרוב, מה שמפחיד אותי אבל דיי טוב כי זה ישים קץ לכל הכלום שאני עושה).

Wolf woman

New member
מסכמש"ת, למרות שבדרך כלל אני לא עושה את זה

*היום הכי טוב בשבוע: או שזה היה אותו היום ששני חברים טובים באו אליי, או שהיום שבו חגגתי את סמהיין (ואני לא משהו בלזכור באיזה יום היה כל דבר) *היום הכי פחות טוב: היום שבו חשבתי שזה יהיה רעיון טוב לרדוף אחרי בחור שלא רוצה אותי בכלל... *ערפד השבוע: אתוס מחצויה. ראיתי שוב את חצויה וסיימתי.. ואתוס תמיד הורג אותי מצחוק :) *קניית השבוע: חומרי יצירה, בעיקר לתכשיטים. או שזה היה לפני יותר משבוע? *תמונת השבוע: תמונה שצילמתי באינישמור. אני מתגעגעת. *זמר/אמן השבוע: Ensiferum שעוד מעט באים! :) *שיר שחפרתי עליו השבוע: miss nothing של the pretty reckless *סתם משהו שרציתם להגיד אבל לא היה לכם איפה: אני שונאת את הארץ ורוצה כבר שמישהו יקח אותי מפה. למרות שאני אומרת את זה כל יום בערך, אם אני חושבת על זה... *איך היה השבוע מ1עד10: 7

Bartal j

New member
מסכמת

היום הכי טוב בשבוע: מוצ"ש נפרדתי מחברות ושותפות לדירה שלי בביטלס ואחר כך חתכנו קצת לרדיו בר והיה נחמד להפרד מכולם ואתמול עשינו גם ארוחת ערב גדולה לכולם בדירה והיום אני אוטוטו עוהל על המטוס לת"א ומשם אוטובוס לטבריה. *היום הכי פחות טוב: יום שלישי עקב כאבים בצד וחשש לאבן בכיס מרה כי אני כנראה לא שותה מספיק הגעתי עם כאבים לבית חולים וזה לא היה נעים בכללץ *ערפד השבוע האמת יצא לי לראות את ראיון עם הערפד לא מזמן אז הערפד לאסטט: *קניית השבוע: קניתי שרשרת אנק מדהימה ושמלה שחורה ממש מהממת. *תמונת השבוע: אני אעלה אותה מאוחר יותר כשאעלה תמונות מהביטלס *זמר/אמן השבוע: *שיר שחפרתי עליו השבוע: *סתם משהו שרציתם להגיד אבל לא היה לכם איפה: *איך היה השבוע מ1 עד10 7

MoonFairy

New member
זה כי אני לא פתחתי ../images/Emo6.gif

מאז שהתחלתי ללמוד, אני די חסרת חיים, ואין לי אינטרנט במעונות, אז נדפקתי
אבל עכשיו כשאני ערב אחד ליד אינטרנט אני מנצלת לבוא להתעדכן
מסכמשת!
היום הכי טוב בשבוע: יום שני שעבר! כי ביטלתי שיעור אז יצא שאני מתחילה ב11, ואז התבטל השיעור אחריו אז קמתי מאוחר, התחלתי ב2 בצהריים ואחרי 2 שיעורים חזרתי לחדר
(כן ירבו ביטולים שכאלה חח) היום הכי פחות טוב: יום חמישי... נראה כמו נצח, הברזתי משיעור, ועד שהגעתי הביתה (בעיכוב עצבני בת"א) גיליתי שההורים בכאסח
יאי... ערפד השבוע: אריק!!!
(מסידרת הספרים של סוקי סטקהאוס. לאלה מכם שלא מכירים - דם אמיתי.) קניית השבוע: קניתי 2 צמידים ממש ממש מגניבים בדוכנים האלה בדיזינגוף! הם ממש ארוכים ויש להם מלא תיליונים שונים והם יפים ^^-
תמונת השבוע: ש.ב מאוד מעניינים, רימייק שלי לציור ידוע. בחרתי בלידת ונוס של בוטצ'לי. יצא מגניב
זמר/אמן השבוע: אין לי ממש
שיר שחפרתי עליו השבוע: cousins - vampire weekend (ולא כי הוא כזה טוב, אלא בגלל שממש כיף לנגן אותו בגיטר-הירו
) משהו נוסף? יש לי אייפון 4!!!!!
וזהו.
דירוג השבוע? אמממ.... 7 כי התבטלו הרבה שיעורים וראיתי הרבה את החבר
אבל גם היה קשה ועמוס שיעורי בית

אה..../images/Emo9.gif

אז את תפתחי פעם הבאה?
בהצלחה בלימודים! איזה כיף לך שיש לי אייפון 4!! וכמעט כולם דירגו 7..

למעלה