סיכום שבועי

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo23.gifסיכום שבועי../images/Emo23.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
פגשת את מירי השבוע? איך היה-

עונה../images/Emo13.gif:

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- "שני כוכבים" (רחוק מכאן) מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- "איש קטן" של תומר יוסף בילוי השבוע שלכם- יום הולדת לילדה שאני הכי אוהבת בעולם
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- הרבה
סקופ השבוע שלכם- לא היה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
(אני צילמתי
) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לא היה משהו מיוחד... משהו שהרס לכם את השבוע- סתם ריב כזה רגיל...עם אמא... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- יש לי הדרכה לאיזה מוצר חדש שאני צריכה למכור. חוץ מזה אין שומדבר מיוחד פגשת את מירי השבוע? לא איך היה- לא היה שבת שלום

מירב תעשי לי ילד

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- טיפה טיפה
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- נמנמ שמעון ד'נייבר בילוי השבוע שלכם- ת"א. עזריפריקי [
] ים, סופרלנד ועוד כמה סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- ממ השיר שלנו סקופ השבוע שלכם- יש לי אופנים חדשות יאי|רקדניתבטן| תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אני לא במחשבי כעת
אין לי תמונות משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- אנשים בירושלים|חרפנה| משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הרבה דברים
פגשת את מירי השבוע? איך היה-כןןןןןןןןןןןןן ממ היה אוטואי כזה

מווווווווּ../images/Emo80.gif../images/Emo85.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-
נובמבר וטיפה טיפה.
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-
שמעון השכן, מוכרת לי מפעם.
בילוי השבוע שלכם-
בריכה, ים, 3 מסיבות, סופרלנד [שד"א, חרשו שם נון סטופ על הדיסק של מירי] בת דודה שלי ישנה אצלי...ומתמטיקה
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-
"בטיפול"
.
סקופ השבוע שלכם-
זה יותר תהייה מאשר סקופ. על ספר אלגברה ג' שלי בנספחים כתוב "דניאל מסיקה". והוא מההשאלה. דניאל
זאת את נכון?
. ד"א, חוץ מיזה הוא ניראה ממש חדש, כמו התמונה ההיא עם שני הספרים..
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
טאאדם
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
בטיפול! חע. זה מעניין.
משהו שהרס לכם את השבוע-
מתמטיקה. מרוב שחרשתי על זה (יש לי מבחן יום ראשון
זה רק לכתות כמו שאני לומדת מסוגלים לתת מבחן שבוע לפני תחילת הלימודים) כבר התחלתי להתרגל לזה, ואפילו לחבב את זה. דיי! איזה רע זה. אני שונאאאת גאומטריה!
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
לסיים את המבחן הזה
ושופינג
.
פגשת את מירי השבוע? איך היה-
לא פגשתי, ראיתי מרחוק
.

נצל"ש - מאיה מהמושב לגמר ע כ ש י ו

עזרו לנו להעלות את מאיה לגמר
http://img211.imageshack.us/img211/3748/maiaaaaaaaaaaaaaaaaaaky2.jpg ייתכן והסיפרה של מאיה לא תהיה 4, תצטרכו לעקוב אחרי הפרטים במהלך התוכנית..
כל קול קובע ומשפיע ! במיוחד היום, שנייה לפני הגמר הגדול
תודה רבה
ואם אתם עדיין תוהים למה
http://www.youtube.com/watch?v=_mRzLqG3k3Q

viko222

New member
יום הולדת [:

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- לשם מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- מוכרת לי מפעם..דין דין אביב _(השם שלה זה דין דין? ) בילוי השבוע שלכם-קניון בב"ש... סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-וויל וגרייס סקופ השבוע שלכם- שעוד 5 שעות ו50 דקות בע"ה יש לי יום הולדת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-תמונות של בריטני חח הכל אהבתי משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- להיות עם בת דודה שלי נירה *מאוהב* משהו שהרס לכם את השבוע-שלא דברתי עם דנו כבר שבוע ומשהו!!! :( :( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שבוע הבא?!כבר היום בלילה...יום הולדת 16 חעחע

../images/Emo10.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כפרה שלי
נירה חחחח איזה כפרה היא התגעגעתי

למעלה