סופ"ש פרועעע

milkshakit

New member
../images/Emo23.gifסופ"ש פרועעע../images/Emo14.gif

שיר השבוע של HIM: שיר השבוע לא של HIM: ציטוט שעשה לכם את השבוע: קליפ/הופעת השבוע: המלצת השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו:

milkshakit

New member
עונה ראשונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של HIM: Join Me Too Happy To Be Alive Heartache Every Moment שיר השבוע לא של HIM: Within' Temptation - Neverending Story Iron Maiden - Infintie Dreams
!! Meat Loaf & Marion Raven - It's All Coming Back to Me Now כל השירים הרגילים של מוטלי קרו
ציטוט שעשה לכם את השבוע: - "היה לי בית עם 57 חדרים, לאבא שלי היה חדר בשביל הסיגרים הקובניים שלו". - "יצאתי עם הילארי דאף 3 חודשים, אחר כך נמאס לי" - "אני אוהב להרביץ לערבים" (שיחה הזויה עם איזה שהוא 'דוגמן' שפגשתי אתמול במועדון. שיהיה
). וזה עוד כלום
קליפ/הופעת השבוע: Motley Crue - You're All I Need, פשוט קורע לי את הלב לשניים. Motley Crue - Dr. Feelgood, קליפ תותח לשיר תותח!!1 המלצת השבוע: LOVEX !! אחלה להקה שבעולם! והם מדהימים
, נו ברור... פינלנד!
. ונראה לי שהם עונים לאימייל אעע! (דנה
) בינתיים אהבתי שלושה שירים: Halfway Bleeding Guardian Angel אתר השבוע: יש להם אתר ישראלי
http://city.boom.co.il/Lovex_Israel/ חוויית השבוע: וואו, אממ יש כמה. - פגישה מדהימה שהובילה להצעת חברות
. כן, יש לי חבר חדש
- מציאת עבודה חדשה. - יציאה הזויה ביותר אתמול, שבמהלכה התחילו איתי לא פחות מ-4 בחורים ברציפות
. וגם חברה שלי שנעלמה לי
תמונת השבוע: Vivian Sin'amour מ-Lovex, הגיטריסט. פשוט לאכול אותו עם כל התבלינים בעולם
ויש לנו גם 2 דברים במשותף
: - הוא מושפע ממוטלי קרו והוא מזל בתולה
. יאמי! מה אתם שומעים עכשיו: RHCP - Snow

אני לא יודעת למה,

אבל יש בו משהו יSYN כזה..
ומגניב לך..! עושה רושם שהיה לך אחלה שבוע!..
+שנים לא דיברנו
זו רק אני או שאת אף פעם לא מתחברת למסנ?

milkshakit

New member
את צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo2.gif

אממ באמת לא דיברנו מלא
אני דווקא כמעט כל יום במסן
כנראה שלא יוצא לנו לדבר
טוב מקסימום נדבר היום או מחר.

AliceQueen

New member
ווהא! גם את שומעת LoveX?!

הם שולטים!!! יש לי <כמעט> את כל השירים שלהם
ממליצה במיוחד על השיר Lovex Story, שיר ממש מרגש (זה השם של השיר, פשוט יש גם שיר שנקרא Story). P.S: ת'און יותר חתיך מויויאן

milkshakit

New member
התחלתי לשמוע אותם לפני כמה ימים../images/Emo12.gif

חחח ת'און גם חתיך
הכובע הזה
!!!!!! הורג אותי. מזכיר לי את הכובע של וילה
אבל ויויאן הדליק אותי יותר

danduuu

New member
הו גאד ת'און../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני ממש אוהבת את השיר הארט אוף סטון

DuLcE NeTa

New member
התגעגעתם אלי?

אני מרגישה קצת לא שייכת יותר כי אני בקושי שומעת HIM.. לא יודעת למה, זה קורה לי הרבה במוזיקה. וישמצב שזה יחזור אלי מתישו... נו טוף... אני אנסה לעקוב ולכתוב הרבה כמו כולן פה למרות שגם בקטע הזה קשה לי כי קשה לי להתמיד עם דברים.. למרות שאני קוראת פה הרבה.... שיר השבוע של HIM:כאמור, לא שומעת HIM כבר המון זמן. שיר השבוע לא של HIM: רכבת לאירופה- קרן פלס ציטוט שעשה לכם את השבוע:לא זכור לי משו... קליפ/הופעת השבוע:לא ממש רואה קליפים, יותר בקטע של מוזיקה נטו. המלצת השבוע:תישנו. אתר השבוע:www.switchfoot.com אם אתם לא אוהבים ת'להקה אין לכם מה להיכנס לאתר, ורוב הסיכויים שאתם לא מכירים אותה חעחע חוויית השבוע:חזרה עם הלהקה העירונית, היום.. שבוע כלכך משעמם חוצמזה. תמונת השבוע:אין.. מה אתם שומעים עכשיו:טלויזיה, אולפן שישי וזה.. אוהבת מאוד את כולכן בננות!!
נטע

למעלה