עונה ראשונה../images/Emo9.gif
שיר השבוע של HIM: Join Me Too Happy To Be Alive Heartache Every Moment שיר השבוע לא של HIM: Within' Temptation - Neverending Story Iron Maiden - Infintie Dreams
!! Meat Loaf & Marion Raven - It's All Coming Back to Me Now כל השירים הרגילים של מוטלי קרו
ציטוט שעשה לכם את השבוע: - "היה לי בית עם 57 חדרים, לאבא שלי היה חדר בשביל הסיגרים הקובניים שלו". - "יצאתי עם הילארי דאף 3 חודשים, אחר כך נמאס לי" - "אני אוהב להרביץ לערבים" (שיחה הזויה עם איזה שהוא 'דוגמן' שפגשתי אתמול במועדון. שיהיה
). וזה עוד כלום
קליפ/הופעת השבוע: Motley Crue - You're All I Need, פשוט קורע לי את הלב לשניים. Motley Crue - Dr. Feelgood, קליפ תותח לשיר תותח!!1 המלצת השבוע: LOVEX !! אחלה להקה שבעולם! והם מדהימים
, נו ברור... פינלנד!
. ונראה לי שהם עונים לאימייל אעע! (דנה
) בינתיים אהבתי שלושה שירים: Halfway Bleeding Guardian Angel אתר השבוע: יש להם אתר ישראלי
http://city.boom.co.il/Lovex_Israel/ חוויית השבוע: וואו, אממ יש כמה. - פגישה מדהימה שהובילה להצעת חברות
. כן, יש לי חבר חדש
- מציאת עבודה חדשה. - יציאה הזויה ביותר אתמול, שבמהלכה התחילו איתי לא פחות מ-4 בחורים ברציפות
. וגם חברה שלי שנעלמה לי
תמונת השבוע: Vivian Sin'amour מ-Lovex, הגיטריסט. פשוט לאכול אותו עם כל התבלינים בעולם
ויש לנו גם 2 דברים במשותף
: - הוא מושפע ממוטלי קרו והוא מזל בתולה
. יאמי! מה אתם שומעים עכשיו: RHCP - Snow