נטע מישהי יודעת אם יהייה הופעה של הראל סקעת בנהרייה?
Z zipile New member 15/5/05 #1 ../images/Emo23.gifנטע מישהי יודעת אם יהייה הופעה של הראל סקעת בנהרייה?
Z zipile New member 15/5/05 #2 ../images/Emo23.gifנטע../images/Emo20.gif../images/Emo60.gif מישהו יודע אם יהייה הופעה של הראל סקעת בנהרייה?
../images/Emo23.gifנטע../images/Emo20.gif../images/Emo60.gif מישהו יודע אם יהייה הופעה של הראל סקעת בנהרייה?
ש שושן קמל New member 15/5/05 #3 לא קשור... לא קשור לשאלה אבל סתם כדי לא לפתוח הודעה חדשה: יש לי היום יומולדת לועזי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ואמא שלי מביאה אותי להופעה של הראלוש ברשל"צ!!!!!מתה עליו!
לא קשור... לא קשור לשאלה אבל סתם כדי לא לפתוח הודעה חדשה: יש לי היום יומולדת לועזי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ואמא שלי מביאה אותי להופעה של הראלוש ברשל"צ!!!!!מתה עליו!
ק קרן הפ66ה New member 15/5/05 #4 גם לי יש מומולדת היום !!! מזלטוב לנ לנו... איזה כיף לנו אז ... נעשה לעצמנו מסיבת הפתעה?.
ח חייכנית מקסימה New member 15/5/05 #8 גל חשבתי על משהו!! ../images/Emo12.gif אם אתה יפה, ואני יפה, אז יהיו לנו ילדים יפים!!! סתם נו, אני בטח אהרוס הכל אם הם יקבלו את הגנים שלי, הלך עליהם
גל חשבתי על משהו!! ../images/Emo12.gif אם אתה יפה, ואני יפה, אז יהיו לנו ילדים יפים!!! סתם נו, אני בטח אהרוס הכל אם הם יקבלו את הגנים שלי, הלך עליהם
M My Shadow and ME New member 16/5/05 #9 ../images/Emo6.gifנסתדר איכשהו../images/Emo8.gif את עוד צריכה לתת לי תמונות שלך
ח חייכנית מקסימה New member 16/5/05 #12 הם לא יעמדו בגודל הזוועה ../images/Emo7.gif המבט הפריקי הקשוח יהפוך למבט של ארנבת מבוהלת ואז אתה בטוח תתחתן עם אדווה ולא איתי
הם לא יעמדו בגודל הזוועה ../images/Emo7.gif המבט הפריקי הקשוח יהפוך למבט של ארנבת מבוהלת ואז אתה בטוח תתחתן עם אדווה ולא איתי
M moranooosh New member 15/5/05 #7 נ"ש>>בנות צכה עזרה..! אני עושה עבודה על הראל..ואני צכה תאריכים חשובים בחייו..אם מישי יודעת בבקשה שתכתוב לי=[ תודה מראש
נ"ש>>בנות צכה עזרה..! אני עושה עבודה על הראל..ואני צכה תאריכים חשובים בחייו..אם מישי יודעת בבקשה שתכתוב לי=[ תודה מראש