מתאהבים בריצה

emanuah

New member
../images/Emo23.gif מתאהבים בריצה ../images/Emo23.gif

היי חבר'ה, בהחלטה מושכלת החלטנו על דחיית הארוע לסוף אוגוסט- גם נערך כמו שצריך וגם נייצר לכם זמן ראוי להירשם. בשיחה עם עמית לריצה (צחי), הוא העלה רעיון לריצת הכנה לקראת המרוץ/ארוע "מתאהבים בריצה". הרי גם כך אתם רצים, אז מה דעתכם לרוץ באופן לא רשמי בטו' באב, יום האהבה, בלי ארוע, בלי הכנות, פשוט תצטרפו לריצה שלנו. הרי לריצות שלנו כולם מוזמנים. אז אם בא לכם- יום ד', 19:30 בערב, 12 ק"מ ואפשר גם פחות, קצב קליל, וכמו תמיד- כולם, אבל כולם מוזמנים! עמי 057-8154118 הריצה והכל באחריות הרצים עצמם, אין פה ארגון, אחריות ושום שטות, רצים בשביל לרוץ ובכייף.

emanuah

New member
חברים/חברות

אנא שרשרו מי מתכוון להגיע ברביעי הקרוב לריצה... כדי שנדע להיערך עם מה אנו צפויים להתמודד... עמי

emanuah

New member
הלו להתעורר שם, ניסיון אחרון...

מה קורה? כולם נשואים? כולם בזוגיות מופלאה? אף אחד לא רץ????? מה אתכם????????? מקווה לראותכם ביום ד' במקס ברנר בנמל ת"א, 19:30- כולם מוזמנים. אפילו אני אהיה שם. אחגוג עם אישתי רק כשאחזור מהריצה....(אם היתה יודעת שזה מה שאני מספר לכם היתה הורגת אותי) אחלה שבוע, עמי

emanuah

New member
קצב קל

6:00- 6:30, רצים בשביל הפאן, לא מירוץ ולא מאורגן ולא כלום. רצים בשביל לרוץ, אם תסחבו אתכם איזה שטר בכיס האחורי, אפשר אח"כ להתארגן על משהו בנמל, איזה שייק או משהו מגניב. סתם בשביל להעביר את הערב בכייף, אני כמובן אחתוך הביתה...
עמי מזכיר לכם שאין מדובר בריצה מאורגנת, וכל אחד/אחת מכם עושה זאת על אחריותו האישית ואינני נושא בשום אחריות. פשוט במקרה יוצאים מאותה נקודה וגם מסיימים בה (מקס ברנר) והיא נמשכת לאורך הגדה הצפונית של הירקון לאורך 6 ק"מ וחזרה.

emanuah

New member
פנייה אמיתית לשוהים בפורום

היי חבר'ה, לפני שאנו המארגנים משקיעים זמן יקר ע"ח זמננו הפרטי בארגון הארוע האמיתי בסוף החודש, חשוב לי להבין אם זאת ההיענות. שאם כך הדבר אולי אין מקום לריצה מעין זו. אנו מתכננים להעביר את המירוץ הרשמי לסוף החודש, תוך פניה לספונסרים וגורמים נוספים שירתמו למהלך, אך אם זו ההיענות חשוב לנו לדעת מראש ואולי לוותר על הרעיון, כי עם כל הכבוד ויש כבוד עבור 5-6 רצים לא נפיק ארוע. מבקש שתשרשרו עמדתכם בנושא בכדי שנדע להיערך כראוי (אינני מתכוון לריצת יום ד' הקרובה כי אם למירוץ "מתאהבים בריצה" המיועד לסוף החודש). שלכם, עמי

למעלה