משעמם

../images/Emo23.gifמשעמם

חחחחח אני חדשה פה ! משעמם. קיצר.. שלחו מסרים והודעות ביייבייי נתי אני חולה עליך

חחחחחחחחחחחחחחחח הדר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הדררררררר קרעת אותי, יא שלמה!! שתלך ללמוד על תנוח מסיונריתת!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משוגעת!

טוב עכשיו משהו רציני

אתם קולטים שמחר יש לי ראיון עבודה וזהו נגמרו כל הצחוקים בפורום זהו נגמרו לי החיים הטובים עכשיו קדימה עבודה אין מה לעשות מקווה שייצא לי לפעמים להיכנס ושנדבר הרבה מה אני יעשה בלעדיכם

נצל''ש=====>איפה שירה ומיקי לנצח?!

היא כבר שנה לא באה..הא?! ו..מישי אין לי מושג מי מהפורום מפה.. שלחה לי באיסי שהיא פתחה אתר על מיכאלה..ונתנה לי קישור. מיזאת? ואפשר שוב את הקישור?

חחחחח אביב...

איזה סתומהההה.......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב חחחח

שבוע שעבר. אריק בריידן (ויקטור ניומן מ"צעירים חסרי מנוח") מגיע לארץ. והנה מה שלא סיפרו לכם: מסתיים הקוקטייל לכבוד האושיה, והשחקנית הראשית בטלנובלה "מיכאלה", אפרת כהן, מקבלת טלפון ממשרד התיירות שמסביר לה שבליידן ראה אותה, התלהב ומתעקש להזמין אותה לארוחת ערב. הסוכנת של כהן, עטרה צחור דיין, תחילתה של ידידות מופלאה? "היתה ארוחת ערב מאוד סימפטית". כן כן, אבל מה היה אחרי? "מבחינת אפרת, לא היה אחרי". אבל עשינו תחקיר והבנו שלמחרת משרד התיירות התקשר אליה שוב. "זה אכן נכון, אריק רצה לבוא לנוה אילן לבקר אותה על הסט של הטלנובלה, אבל בסוף זה לא הסתדר בגלל לוחות זמנים".

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחח מה? משעמם לה!

שבאמת תלך ללמוד! היא תזדקק לזה במשך החיים

למעלה