משהו ממני

jeackyh

New member
../images/Emo23.gifמשהו ממני../images/Emo23.gif

בכל אחד מאיתנו יש צד לא ברור שהוא לא יכול להסביר לעצמו, משהו אינפנתילי, משהו מסתורי.. אני חושבת שאתמול הוכתרתי ל'גרופית' של הפורום. סורי נועה בייב... ב'גרופיות' שלי יש המון צירוף מקרים- אפילו שלא תאמינו לזה. המון אובססיביות וגם כל גרופ ממוצא צריך מזל... רציתי רק לבקש שלא תעלו לפורום שום מקרים ספציפים..לא ניתן לדעת מי קורא מה...(ראו דוגמא: אייל שחר) יש המון ממני שאתם לא יודעים..ובטח גם תפחדו לדעת מה שכן, עם כל הופעה אני מרגישה את ה'נרומליות' שלי שוב....מתחילה להבין שמדובר בבני אנוש....ואפילו בישנים למדיי. מתחילה להבין שלדבר איתם זה ניתן ואפשרי וגם נורמלי. ובשביל אלו שעדין לא מבינים..בשביל אלו שבתוכם הם עוד יותר גרופים ממני..אני מקווה שזה יעבור מהר. כי באמת אבל באמת, זה חרא תקופה. זה שילוב של..להיות מאוהב במישהו ולדעת שזה הדבר הכי חסר סיכוי בעולם. ולסיום, נהנתי אתמול...ומה שהיה טוב בזה שנהנתי משאר הדברים...ודווקא ממש לא מההופעה של עברי- כמו שסיכמנו שהיה רע. נדבי, אני הכי מצטערת בעולם על סיום הערב...קבלתי 'בום' אמיתי...לא הצלחתי לישון בהרגשה של 'מה נסגר איתי?!!?!?'...לא הייתי כזאת..אולי ניסתי להראות לכם משהו...משהו ממני...משהו נוראי. אופירו'ש, אני יודעת שנהנת מזה, אז אני לא יכולה לבקש סליחה:) אבל אנחנו יודעים שזה לא במקום...נכון? לכל השאר, אני באמת באמת אוהבת אתכם- אתם אנשים מדהימים...כל כך כל כך..לא חשבתי בעולם שאפשר להכיר אנשים נורמלים באינטרנט..(אני דוגמא חיה לכך)... בקשר אלי, אני יכולה להשתמש בתירוץ של 'הייתי שיכורה.' וגם הנוכחות של עברי לא עזרה לשפיות שלי. אבל סילחו לי אלו שעצבנתי אותם, הפחדתי אותם, או כל דבר אחר. כי היה לי ממש ממש כיף איתכם. עשיתי המון שטויות. אני אזכור אותם תמיד- כי זה דברים שגם צריך לזכור. אבל אני באמת לא גאה ואף מבוישת..... בעצם,מה שאני מבקשת, אני צריכה מכם תמיכה שכזאת:) אוהבת, חמה- כמו שרק אתם יודעים לתת... שבוע טוב לכולם, שנה טובה וסליחה.... ספיר

ספירוש מותק...

אני כצופה מהצד, לא ממש יודעת מה היה אתמול כי בקושי ראיתי אותך... אבל לכל אחד יש רגעים של הארות כלשהן.. אז שלך הגיעה אחרי אתמול... תמיכה וחיבוקים תא יכולה לקבל פה בטונות כי את יודעת שאנחנו מתים עלייך

Ez sLeeP

New member
יקירתי,

אני מבין על מה את מדברת. אנחנו צריכים לנהל שיחה בנושא, ונבין כמה שנינו מרגישים אותו דבר. שטויות על אתמול, היה משעשע.
הרגשתי קצת נטוש ברכבת, אבל יעבור לי..

ספירוש אהובתי...

אז אולי אני לא מעודכן בהכול, ויודע את כל מעלליך, אבל אני ממש לא חושב שאת צריכה להתבייש בשום דבר שאת עושה. אם זה בגבולות החוק, וזה עושה לך טוב, אז שימי זין על כל השאר. הדבר האחרון שצריך להיות לך אכפת זה מה אחרים חושבים. וזה שיעור בחיים שאני אומר לך בקלות, אבל עדיין נאבק איתו אישית בחיים שלי. נראה לי, ששכחת לרגע איפה את נמצאת. החלפת אותנו לרגע בחברים האישיים שלך, או בבני משפחה, או לצורך העניין, באנשים נורמלים. אנחנו לא. ואם יש אנשים שיבינו אותך הכי טוב, לפחות בעניין הזה, זה אנחנו. דעתי החיובית אלייך, לא השתנתה אתמול בכלל, ו"הגרופיות" שלך, זה לא מה שישנה אותה, תהיי בטוחה בזה. את בחורה חמודה ומקסימה עם המון אומץ ושאר רוח. וככה אנחנו אוהבים אותך. גל

ספיר...

אני עדיין תוהה בדיוק על מה מדובר.. כנראה שלא ראית אותי ברגעי חירפון אמיתיים ועמוקים (תשאלי את תומר ומרון..), זה הרבה הרבה יותר ממה שהיה לך אתמול ואת שתית אז יש לך צידוק- אני צריכה רק לעשות מפגש פורום בעזריאלי והכל נשפך החוצה! זה מה שיפה באנשים מהאינטרנט- לא מסתירים מהם כלום!! :)

Ez sLeeP

New member
אנחנו לא סתם אנשים מהאינטרנט..

אנחנו מחלחלים זה לחיי השני, לפחות כך אני מקווה. שאנחנו אחד לשני, יותר מאנשים שנעלמים עם כיבוי המחשב... נדבו'ש.

חייבת להסכים עם נדבוש

אנחנו כל כך לא אנשים מהאינטרנט... אנחנו חברים!!! כאלה שבאמת אכפת להם אחד מהשני

Rain Star

New member
רותם? חירפון? לאאאא!

שרותם תתחרפן??? ר-ו-ת-ם תגידו לי לא ראיתם טלוויזיה? ערוץ 24 / 10? כי רואים שם לא מעט את רותם עושה שטויות במועדון התיאטרון.... ואני ממליץ לכולם לפחות פעם אחת לפגוש את רותם באמפי עזריאלי...
ורותם...אני צריך לדבר איתך...לאן נעלמת?

ספירוששששש ../images/Emo24.gif

אומנם לא הייתי אתמול ואין לי מושג על מה את מדברת אבל זכותך לעשות מה שבא לך... ובכלל תדעי שאין כמוךך ותודה על הקטעים עם גלעד
ותודה שהתקשרת!

צריכה הסבר!

ספירוש היית שיכורה בייב? נו נו נו! כמה פעמים אמרתי לך שאסור? לא חשוב-כמו שאתם יודעים-יש לי נסיונות לא טובים עם אלכוהול (ילדה שכמעט מתה לי בידיים-לשא ששתיתי) אז רגע-היית שיכורה ועשית שטויות? אפשר הסבר? כי אני ממש רוצה לדעת. אה ואם את רוצה חיבוק-גם לי יש בשפע,ונדבי אני כל כך מסכימה איתך!@ ספיר-כבר אמרתי לך שאת אחד האשנים שאני יותר אוהבת בחיי?

jeackyh

New member
בובה יקרה שלי!

הייתי קצת שיכורה בלי קשר..אבל 'השטויות' שהתכוונתי אליהם זה משהו אחר. משהו שלא ממש קשור.... וחיבוקים אני מקבלת תמיד, בכיף..

jeackyh

New member
את דווקא כן יודעת על מה אני מדברת:)

את אולי לא יודעת שאנחנו מדברות על אותו דבר..

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יש לך את אהבתי ואת תמיכתי המלאה באייסיקיו ובטלפון...כל ימות השנה:)

למעלה