מקפיצה את המשחק!!!

salt of earth

New member
כבר נואשתם ../images/Emo2.gif

יאללה חרקו חאלקו ותתחילו לשאול. תשאלו על איזה אזור מדובר. האם ישוע היה שם או רק שליחים שלו?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifשאלותיי

1. אחת התמונות בטבריה והאזור? 2. אחת התמונות בהר תבור? 3. לפחות 2 מהמקומות מוזכרים בבשורת מתי?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifשאלה 4

האם המשותף הוא מקומות שישוע עשה בהם נסים? שאלה חמישית? האם יש 2 מקומות בירושליים?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifממ..

אני יודעת שתי מקומות על בטוח, ויודעת שהשניים האחרים הם בירושליים.. ושבכולם נעשו נסים.. את השניים בירושליים לא מזהה אחד מהם חושדת אבל הכל מעוות מדי
... יש עוד משתתפים שיעזרו עם שאלות? גמרתי את השאלות שלי

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifרגע, אני אתאפס ואנסה להבין מה היה פה../images/Emo6.gif

salt of earth

New member
חחחחחחחחח

רוצה לחשוב לפני שנותן תשובה. כפר נחום זה משהו אחד טבע'ה זה מקום אחר בכלל
אך אני מגיעה למסקנה שרק נצרתיות יש להן שכל

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהאמת ששתיהן בתמונה

כפר נחום, ותמונה מטאבג'ה.. השתיים מירושליים עוד לא מוצאת.. הנה תמונת כפר נחום

salt of earth

New member
רוו2 אמרו לי לא לעצבן רמלאווי

רקיז מעי שווי אלפא. שתיהן בתמונה. בטבע'ה קרה משהו ובכפר נחום קרה משהו זה לא אותו דבר כפר נחום היה על הכנרת, וטבע'ה זה על הכנרת מהצד השני. ממש לא נכון שטבע'ה היא בכפר נחום. " לא רק לנצרתיות יש שכל" בטוח שלא רוצה לחזור בך?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכלס אלפא בחמאייתי כלס בהדלאת../images/Emo201.gif

ואכן.. בכפר נחום היה נס המרותק למיטה ששולשל מהתקרה, וישוע אמר לו קח את מיטתך וקום, ומחל לו על חטאיו. גם שם נעשה נס החיאת הבת של יאיירוס, וריפוי העובד של ראש המאה הרומאי..ועוד.. בטאבג'ה היה נס הלחם והדגים, נס ציד הדגים במגניב שמכעט נקרעו רשתות הציד..ועוד.. טייב שו מע שתי המקומות בירושליים
!! אחת מהם היא בג'סמאנייה<?

תבדקי את המקורות שלך

כנסיית טבח'ה נמצאת כקילומטר מצומת כפר נחום, אני לא מתכוון לכנסיית כפר נחום אלא שכנסיית טבח'ה נמצאת באזור כפר נחום

salt of earth

New member
אמרת בתוך... ולא באזור ../images/Emo3.gif

שו אלפא התחלנו לסגת מהגרסה המקורית. חוץ מזה בהודעה הראשונה אמרת שטבע'ה היא אותו דבר כפר נחום שבו התרחש נס אחד.

רשמתי כנסיית טבח'ה בכפר נחום

ולא כנסיית כפר נחום, אך מינקום יא ניסראוויאת מאאוואקון

למעלה