מי שרוצה

Rachel Green

New member
../images/Emo23.gifמי שרוצה

מי שרוצה ניתן להוריד את הפרק הראשון של המורדים בwww.rebeldeway.net שמתי קישור למטה מקווה שיפעל אם לא האתר כתוב למעלה, הפרק עם תרגום ועם הקטעים שפוקס קידס צינזרו הקטעים נמצאים שם זה פרק עם תרגום כמו שאמרתי שווה!!ניסיתי 3 קישורים אחת במילה להוריד אחת בכתובת האינטרנט ואחת נלוות ביייייייייי.

Rachel Green

New member
אני רואה

אני רואה שכל הקישורים עבדו אז תהנו....... שם כתוב... בעמוד הראשי יש שם תבדקו!!!יש עוד קישורים לאתר הזה בהודעה הזו

Charmed Gal

New member
התחלתי &#

הכל הלך טוב ויפה ואז הגעתי ל-91% ואז זה פתאם אמר לי שהקובץ לא קיים.. למה?????????????????????????????

Aorfec

New member
נכנסתי לזה

ולחצתי על הקישור שבאתר אבל זה עשה לי דף של TRIPOD. מזה אומר? אני צריכה להיות חברה בTRIPOD כדי להוריד את הפרק הראשון....? בבקשה תענו לי מהר כי אני לא ראיתי את הפרק הראשון ואני רוצה לדעתתתתת

Rachel Green

New member
אני הצלחתי

אני הצלחתי להוריד את הפרק הוא מהמם אתם יודעים הם הוציאו אותו חבל!!! הייתם מנסיםן שוב אני מתעבת את מיה (את האופי שלה לא אותה עצמה!!!) היא מהממת אבל יש לה אופי רע!!!!! ציטוט של מיה: "מי פרו" כשמריצה שפחה עליה את הקולה "מי פרו, אוי מי פרו" מעצבנת!!!

omer wild

New member
גם אני הצלחתי להוריד אותו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה