מה לקנות..?!

../images/Emo23.gifמה לקנות..?!

אז ככה....=] יום ראשון ה8.3.07.. אני והבת זוג שלי 8 חודשים ביחד..
*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^ היא פקאצה קטנה ומפונקת...=] שחולה על ורוד וכול השטויות האלה...בגדים וקניות... (
הוצאות אחו'ש לא מאחלת לאף אחד\ת) נירא לי זה אומר הכול לא?.. הפעם חשבתי שאולי נעשה לה משהו קטן יפה ופשוט... אז אולי אתם מכירים מקומות חמודים בארץ שווה לנסוע אליה או משהו... או אם יש לכם רעיון מה לקנות אני אשמח לשמוע.... תודה ...=]

1DeadEnd

New member
אם יש לידך סטוצ'י קרוב או משהו..

קחי אותה לשם, או לכל חנות בגדים אחרת, שבעיקר תהיה צבעונית
תעשו יום קניות ביחד. מה רע?^^

1DeadEnd

New member
חחחחחחח.. והיא טובה^^

הכי כיף בעולם. תסתובבי איתה ביום קניות על חשבונך. אני בטוחה שהיא תהנה
ואז תסיימו אותו בבית קפה או משהו. יום שלך ושלה ביחד.

דובי? להה..

יש לה כבר 2 דובים ענקיייייייייייייייייים... ובובספוגגגגגג חתיךךךךךךךךךךך! וכריות של לבבבבבב... אז צריך משהו יותר כזה לא ילדותי כמה אפשר חחח...

תקני לה דובי ויאללה...

אני לא מבינה מה הטעם להשקיע בחודשיים, או ב8 חודשים... תחכו לשנה ואז יהיה שמח...

1DeadEnd

New member
חחחחחח מזה משנה כמה זמן?

קצת השקעה אף פעם לא מזיקה. אפשר להשקיע תמיד, לא צריך להיות לזה זמן מוגדר

ברור!!!

אבל להשקיע עד כדי כך ב8 חודשים.. ומה יקרה בשנה... את תוציאי את כל הכסף של ההורים? אני חושבת שזה דבילי... אבל כל אחד עם היכולת הכספית שלו

1DeadEnd

New member
אה. עכשיו הבנתי למה התכוונת

יכול להיות שאולי טיפה טיפה נסחפתי
אבל ממש טיפה^^ אפשר גם לצאת פשוט לבית קפה קטן, ואת הקניות להשאיר לשנה ולעשות משהו גדול יותר.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אז אילפת אותה כמו שצריך ;]

שיהיה המון המון מזל טוב.. לדעתי, כן כדאי לחגוג כל חודש עם משהו קטן וזה לא תמיד צריך להיות קנוי.. אולי תכיני לה הפתעה פיקניק בטבע רק שתיכן.. ואיזושהי מתנה קטנה או מכתב מרגש? אני הייתי אוהבת ;] בהצלחה ותעדכני אותנו כן?

תודה רבה...=]

זה מה שחיפשתי תאחלס משהו לא יותר מידיי ,חמוד... והכי חשוב מכול הלב... טנקס בייבי.. חחח דונט וורי הכול יגיע =]

למעלה