ללמוד לאהוב........

../images/Emo23.gifללמוד לאהוב........

ללמוד לאהוב אותך בדרכי שלי להביט בעיניי ולראות אל תוכך אתה ישן שם לידי הגוף הגדול הזה רפוי לאחר משחקי תאווה של לילה מופלא לערסל אותך אל חזי כשריחך עדיין בעורי לחוש את הבל נשימתך החמה נרגעת את דופק לבך צמוד לחזי לדעת אותך כך ללא חומה שתגן על אהבתך שלך לי.......
<אמרתי כבר שהילדים אצל הגיסה>

טאקילה~*

New member
........./images/Emo13.gif

מבטיחה לך את אהבתי מבטיחה לך את כל האושר שאני יכולה לתת מבטיחה לא לפקפק לא להטיל ספק אלא לצמוח ולהוסיף לחייך נחת ותוכן מבטיחה לא לשנות אותך אך לקבל את השינויים שאתה מחולל בתוך עצמך ואני אקבל את אהבתך אליי ללא פחד מפני המחר אני יודעת שמחר אוהב אותך יותר מהיום.

yafit75

New member
כן,,, אבל לא רואים אותו, חשבתי שהוא

איתך גם במיטה.... נראה לי שאת סתם עובדת עלינו.... איפה מיכלי..?

טאקילה~*

New member
יפית מה במיטה...

אנחנו על הכיסא המתנדנד,,כל נידנוד כזה זו הנאה בפני עצמה. מי קבע שזיון טוב יש רק על המיטה? ממוש את צריכה עוד מטרנה ללמוד מה זה סקס.

../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif......../images/Emo29.gif

כוס יין הפוכה על הרצפה מספרת ללא מילים על שהיה רק בליל אמש , איך נגענו שם ברגש .... ורד בנייר צלופן מרשרש הגיע , נגע וניער את אותו רגש מפתיע הזכיר לי נשיקות של שנינו עת נרקד מחול לשוננו..... והסדינים עדין סתורים על המיטה זכר לגופות לוהטים בערבול נגיעה בלהט נשימה .... כוכב אהבה עדיין נוצץ ממעל ירח לו הוא תפאורה של מעל........

../images/Emo25.gif../images/Emo29.gif......

בגלל כל האמת שהראית לי למען אותם חלומות שניתן עדיין להגשים . תן לי יד ונשוט... בין ים אהבתנו נצלול אל תוך תשוקתנו נאסוף צדפי עינוגינו נשטוף את גופינו בגלי תאוותינו ניתן להם להשאיר על גופנו סימנים שזמן לא ימחוק , שחורף לא יוכל להקפיא ולהכהות , ריחות שאביב לא יוכל לטשטש בהם , צבעים שהקשת לא תוכל ללבוש ....

למעלה