לימודי דת נוצרית..משיחית..היכן?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifלימודי דת נוצרית..משיחית..היכן?

دراسة اللاهوت? מישהו יודע מקומות כאלו בישראל? נדמה לי שאין..ניסיתי לחפש ברשת.. ומצאתי מקומות בחו"ל בלבד..ולרוב לא בערבית..
.. אשמח למידע
.

salt of earth

New member
מכללת איעבלין

מלמדים תיאולוגיה נוצרית במשך 3 שנים נראה לי וזה לא רק לאנשי כמורה, יעני גם לאנשים רגילים שרוצים ללמוד תיאולוגיה. ובגלל שהם קשורים לאונ' אמירקאית אז נראה לי שנותנים תואר אקדמאי . סגל המרצים שם כוללים הבישוף מרקוצו ובישוף אליאס שקור
חפשי אם יש להם אתר או מספר טלפון בספר טלפונים. פרפר, הסמינר של הפרנסיסקאנים נדמה לי שזה מסלול לפרחי כמורה יותר, באיעבלין זה לאנשים רגילים.

lion 7

New member
למיטב ידיעתי בקשר לפרוטסטנטיים

יש לערבים האופציה ללמוד בממכלת בית לחם (זה היה מזמן, איפה למדו חלק מהחברים שלי להיות קסיסים, או רועי קהילות ) היום נדמה לי לומדים בנצרת ?, איפה? אין לי מושג , יש אפשרות בהתכתבות דרך בית ספר עמואס בנצרת, בסיום תינתן תעודה (משהו דומה לשיטת הלימוד באוניברסיטה הפתוחה).. אני משער שאיש הדת של הכנסיה, יפנה אותך ואני בטוח שתהיה לו אנפורמציה מורחבת ממני ..בהצלחה

che guevara85

New member
מכללת בית לחם עד עכשיו מלמדת

אני מכיר אחד שלמד שמה וקיבל תעודת קסיס לפני כשנתיים ואני יודע שעד עכשיו הם מלמדים.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifוזה מצריך נוכחות פיזית בבית לחם

? יש לך פרטים על המסלול וכו'? לגבי מכללת אעבלין אז זה פחות מה שאני מחפשת, תודה לעונים היקרים
.

salt of earth

New member
לפי מה שהבנתי

מכללת אעבלין זה מסלול שנחשב די אקדמאי. השאלה אם את מעוניינת בקורס של תיאולוגיה או במסלול אקדמאי ? רעיונות נוספים: 1- תמיד אפשר לשקול עם רועה הכנסייה לעשות קורס לבני הקהילה שמעוניינים ללמוד لاهوت. יעני לאסוף 10-15 עם רועה הכנסייה ולעשות הרצאות. 2- יש مدرسة اون لاين لتعليم اللاهوت שיהיה לך בהצלחה

lion 7

New member
אין לי מושג איפה היא בדיוק

אולם חבר בכנסיה מבעבר למד שם , אפילו גר שם עם משפחתו עד סיום הלימודים ,,, הוא למד בתקופת האינתיפדה הראשונה , כך שגם במקרה זה לא נשקפה סכנה ממשית אליו .. איזה מסלול ? ותשובתי היא , שאני משער הכנה להיות רועה קהילה ..‏

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה יקיריי..העניין בבדיקה..

על פניו רואים שיש חוסר מהותי במקומות כאלו באזורינו..וכמעט בכלל.

che guevara85

New member
אני חושב שכן

האדם שאני מכיר היה גר שמה וחוזר למשפחתו רק בסופי שבוע, אני חושב שמדובר בתואר דו חוגי, הוא למד לצד הקסיס גם מדריך תיירות תוך דגש על המקומות הקדושים בארץ. האמתי לא נפגשתי איתו כבר חודשים, אז אם אצליח לתפוס אותו אז אברר לך את העניין.

למעלה