ליאור החמוד

../images/Emo23.gifליאור החמוד

היי, נכון שתמיד רצית לעצמך בחור עדין ורגיש שיבין אותך ויתחשב בך?
נכון שתמיד פיללת למצוא מישהו גם חמוד וגם אינטלגנטי?
נכון שהודעה מהסוג הזה יוצרת רתיעה מסויימת...?
אז הגיע הזמן לשבור את המיתוס ולהכיר אותי
שמי ליאור ואני בן 23 מתל אביב, נעים מאד :) אשמח לקבל ממך מסר, אם את בוחרת באהבה תמונה שלי מצורפת כאן. והאיי סי קיו שלי הוא: 35052168

ChilD SouL

New member
אם...

אתה עד כדי כך עדין, רגיש, מבין, מתחשב, חמוד, אינטלגנטי, [נראה טוב
] איך זה שעד עכשיו לא מצאת אפ'חד
עד כדי כך אתה נואש

זה שאני מחפש

בפורום לא מצביע על נואשות, זו פשוט עוד דרך
לא, לא מצאתי ומאושרת הבחורה שתהיה איתי

ChilD SouL

New member
אבל.... לא'דעת...

הדרך הזאת לא ניראת לי, בתור בחורה. בכל אופן, שיהיה לך
ושתמצא את הבחורה לה אתה מחכה.

Anna Karenina

New member
ליאור...

אני באמת מאחלת לך שתמצא מישהי, אבל אתה בטוח שזו הדרך הנכונה? להציג את עצמך כמו פרסומת? הממ...לא יודעת, אני חושבת שאם אתה באמת כזה בחור איכותי כמו שאתה מציג את עצמך, אז בוודאי יש לך דרכים טובות יותר להכיר.. בהצלחה.

Kingeh

New member
יש לי בדיוק את הדבר בשבילך

בחור רגיש שאוהב בדיוק מה שאתה מציע. מעוניין?

Kingeh

New member
אנשים כאלה משגעים אותי

אין מספיק אתרי הכרויות? אין מספיק פורומי הכרות? אין מספיק סוכנויות כאלו? אני מאוד בעד הכרות דרך האינטרנט. גם אני הכרתי את חברה שלי ככה בפורום שלא היה פורום הכרויות. התחלנו לדבר סתם. אבל לבוא ולהציג את עצמך כאיזה אליל הנשים... ומילא פה... הוא עשה את זה בעוד פורומים שאני כותב בהם. זה פתטי כלכך. הייתי חייב להגיב כבר. הוא בטח מאלה שקוראים לעצמם `גברגבר19` בצ`טים שנכנסים ואומרים "מי שרוצה לדבר עם גבר רגיש ומדהים שתפנה אלי בפרטי. לבנות בלבד!" והם עושים הצפה של זה כל חמש דקות באיזה 10 חדרים.

Kingeh

New member
ואז... ואז...

ואז כשאיזה בחורה חמודה מחליטה לפנות אליו. הוא אומר משהו מהדברים הבאים: 1. היי, יש לך מצלמה? רוצה לצ`וטט בעירום? 2. האמת אני לא בחור של צ`טים רוצה לעבור לטלפון? 3. אז מה עושה לך את זה? 4. ניק יפה יש לך. רוצה להזדיין? או משהו כזה...

מיטללל

New member
בלי להתייחס לליאור אישית..

(תגיד, איך הלך!?) מה אתם חושבים על הדרך הזו להכיר אנשים? דרך הנט? דרך הודעה כזו? קראתי את המילה נואשות.. אבל אני מכירה כמה וכמה אנשים שהכירו את בני הזוג שלהם בנט. והם לא אנשים שנכנסים לתבנית ה"נואשים".. איפה הגבול ?

אין דבר כזה נואשות/ ליאור בהצלחה...

אין גבול... מה שנראה לאנשים מסויימים נואשות יכול לנבוע מחוסר בטחון של אחרים וזה קורה... נראה אותכם ... תראו איזה אומץ יש לו... באמת מחזיקה לך אצבעות...

Kingeh

New member
אני אענה למרות שכתבתי את זה כבר

נט=דרך מעולה להכיר אדם לעומק ולדלג על המראה החיצוני. מה שעוזר להמון אנשים חסרי בטחון עצמי. כמוני למשל. אני לא מסוגל לגשת לדבר עם מישהי שאני רוצה אם אני לא שיכור רצח. ואם אני שיכור, אז אני אומר דברים הזויים כלכך וזה הגיע למצב שאני קם בבוקר עם כחולים בגוף. אז כן זו דרך מעולה להכיר אנשים. אבל זה צריך להעשות בצורה מסוימת. נסי לדמיין פורום למעגל של אנשים בחדר אוקיי? אם זה פורום הכרות ובא מישהו כזה אז סבבה כי כולם מחפשים מישהו שם. אבל כאן זה כאילו הוא התפרץ פנימה, קפץ על שולחן וצעק "קחי אותי שרון! או דנה, או נינט או מיטל או שלומי!" לכל דבר זמן ומקום משלו.

../images/Emo6.gif

להכיר אנשים דרך הנט זה סבבה אבל בהודעה כזאת כמו איזה פרסומת זולה שמנסה למכור לנו איזה מוצר זה ממש מפגר! והודעה כזאת אומרת שהוא ממש נואש

למעלה