לבתי הקטנה

../images/Emo23.gif לבתי הקטנה

ששרה לי את השיר הזה כל יום אוהבת אותך קשה לי איתך קשה לי יותר בלעדייך אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול, דבר נפלא אלוהים נתן לך במתנה את החיים על פני האדמה נתן לך את הלילה והיום אהבה תקווה וחלום קיץ, חורף, סתיו, אביב נשמה טובה להביט סביב נתן לך שדות ירוקים פרחים ועצים מלבלבים נהרות, נחלים וימים שמים, ירח, כוכבים אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול, דבר נפלא אלוהים נתן לך במתנה את החיים על פני האדמה נתן לך חגים ושבתות את ישראל ארץ האבות ידיים וראש להגשים חלומות נתן לך את כל הנפלאות נתן לך דברים כל כך יפים להביא לעולם ילדים להאזין לשירים, לראות צבעים הו, מה רבו מעשיך אלוקים אלוהים, תן לי רק עוד מתנה מתנה קטנה, אך נפלאה אלוהים, תן לי רק עוד מתנה את השלום על פני האדמה

מצוטטת מקסמתי מואההה..השיר הזה,,

השיר הזה כל כך יפה וכייף לשמוע אותו אני אישית מאוד אוהבת אותו והוא ממש מתאים לכל אחד מאיתנו החיים הם באמת מתנה יפה, וכל בוקר צריך להגיד תודה שאנו קמים בריאים ושלמים צריך כל בוקר פשוט לקום עם חיוך על הפנים. מואהה אוהבתתת

השיר זה באמת בישבילך

השיר הזה באמת בישבלך אחותי אלוהים באמת נתן לך ולנו מתנה שאנחנו היום גדולים ולא משהו אחר וגם נתן לך במתנה את הילדים המקסימים שלך את צריכה כוח בישבלהם אחותי רציתי שתדעי שאני אוהבת אותך מאוד וגם את שאר האחים שלי כי אין לי אף אחד במקומכם אתם היחדים אוהבת אותך אחותי

תודה אחותיייייייי ../images/Emo25.gif

גם אני אוהבת אותך מ א ו ד היה כייף בחג יחד מואההההההההה ענקית חבר'ה תכירו אחותי חדשה בשטח נא לקבל אותה יפה (
וחסר לכם שלא)

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כל אחות של מצוטטת היא גם אחות שלנו
את מוזמנת להצטרף למשפחה המורחבת שלנו

just wone

New member
טעות...........

כל אחות של מצוטטת , גיסתי. ברוכה הבאה לבתינו הקטן והחמים.
אלי

ברוכה הבאה רגע רגע ,,,,,אם את אחות

של מצוטטת תני לי את הפון שלךשגם אותך אני אשגע בפון אני דברנית חבל"ז אף פעם לא ישעמם לך איתי חחח ברוכה הבאה ונעים מאוד גם אני אוהבת את אחותך מצוטטת

תודה על קבלת פנים

אני מאוד שמחתי להכיר אותך אני מאוד שמחה שיש לי עוד משפחה באזור אוהבת
כולם מישפחה אחת

למעלה