לאהוב אותך

Kesem_

New member
../images/Emo23.gif לאהוב אותך

לאהוב אותך זה להתגעגע אליך גם כשאתה לידי
לאהוב אותך זה לחשוב עליך כשאתה בחדר הסמוך
לאהוב אותך זה ללטף אותך בלילה כשאתה ישן
לאהוב אותך זה לשים פתק בכיס החולצה שלך בלי שתראה
לאהוב אותך זה להביט בעיניך ולהרגיש אותך
לאהוב אותך זה לחבק אותך חזק בלי שתבקש
לאהוב אותך זה לצעוד לצידך יד ביד בשבילי החיים
לאהוב אותך זה לתמוך בך ברגעים הקשים
לאהוב אותך זה לשחרר אותך...

poetry1

New member
מסכימה עם כל מילה

השורה שנגעה בי יותר מכל: לאהוב אותך זה לשחרר אותך כי מהות האהבה זה לעשות עבור האחר את מה שטוב לו, גם במחיר אישי. כתיבה נוגעת.

../images/Emo7.gif לפעמים לא רוצים........

לשחרר את האהובים עלינו.. לפעמים הם לא רוצים להשתחרר..
אהבתי מאוד!

דחלילה

New member
היי רומי, מה נשמע בדרום החם../images/Emo140.gif

מה, ואיך הולך ובכלל... מתי את באזורנו? דחלילה

היום דווקא קר.. ../images/Emo13.gif

יש המון רוחות השרב נגמר.. והקיץ מחכה עוד קצת.. <תודה לאל!> אני בסדר גמור תודה.. לצערי לא יוצא לי להגיע בכלל לאיזור שלכם.. אך ברגע שאגיע - מקווה לפגוש אתכם.. יום נפלא לכולם..

ddקובי

New member
שלום רומי היקרה שלנו

טוב לשמוע ממך אמנם לעיתים נדירות ..אבל תמיד טוב לראות אותך כותבת בפורום . מקווה לשמוע ממך לעיתים קרובות יותר . קובי.

novemberain

New member
מה זאת אהבה?

"בואו נדבר, פעם אחת בלי נתן דונביץ, אם לא איכפת לכם, על אהבה. "מה זה אהבה" אמר המשורר "אומרים אהבה יש בעולם מה זאת אהבה קיבינימאט", ביאליק הצרצר הלאומי. זה מה שאני למדתי, כי לאהבה יש מליון הגדרות. ההגדרה שנראית לי כהכי מתאימה "זה אהבה שאת תרצי שלו יהיה טוב והוא ירצה שלך יהיה טוב", זה הכל. אז נגיד שיום אחד את חוזרת באופן מפתיע הבייתה, ואת רואה את הבעל שלך על המיטה הזוגית שלכם, עירום כביום היוולדו עם בחורה עירומה כביום, וכבר ממבט ראשון ברור לך שזו לא הנשמה מפה לפה וזה לא מסאז' פיני - את רואה מה זה, מה את תעשי? את תקחי הואזה הכי קרובה, ותפצחי לו על הראש, תעשי לו סידור פרחים באזניים, תצעקי ותייללי במקום לעמוד רגע ולחשוב, שאולי טוב לו, אולי הוא בכלל נהנה מזה, אז את אומרת כן לא איכפת לי שיהיה לי טוב, אבל למה דווקא עם שושנה קופרמן המגעילה הקמצנית, שלא אמרה לי שלום אתמול בכופר היישוב. לא שושנה, מישהי אחרת. את נכנסת הבייתה, הבעל שלך שאת רוצה שיהיה לו טוב ערום, אבל במקום שושנה הוא מחזיק תרנגולת קטנה, תרנגולת. אפשר לחשוב שאז נורא תשמחי, כי את אוהבת תרנגולות, את מענף הלול, את תגידי "הו, איזו כרבולת נהדרת!", תלכי למטבח תכיני להם פעמיים דורה, כי את אוהבת תרנגולות, אבל היית מתה את הרי תצעקי, את תגידי "אה, תרנגולת. אה, תרנגולת במיטה שלנו. אתה רוצה ארוחת ערב? שהתרנגולת תכין לך ארוחת ערב!" וכאן אנחנו עוברים באופן טבעי, לתפקידים של הבעל בחיי הנישואין. תפקידי הבעל הם מה: פעם בחודש להביא משכורת, פעם בשבוע להרביץ ילדים, כל יום לפתוח בקבוקים, קופסאות, בקבוקים, קופסאות ולשקר את אישתו מהבוקר עד הערב, אם הוא משקר מספיק זמן בסוף מאמינים לו. אני מאוד אוהב את הבעלים הישרים, ההגונים, אלה שאומרים "סחבק ישר. אם סחבק בוגד, אז סחבק אומר לאישתו", זה הכל הוא הולך ואומר לה את זה - זה הכל, "אוי, אוי, אוי, מותק אני עוד הפעם בגדתי בך, וכל פעם שאבגוד בך אני אגיד לך את זה כי אני כל-כך אוהב אותך, אני מקווה שיום אחד תעזבי אותי, ותקחי את כל הילדים המנוזלים האלה ממני". יושר. כי אם אומרים את האמת אז תמיד רבים, אבל לריב זה לא נורא, בעיקר אם אתה אוהב השאלה היא מתי לריב, טיימינג, תזמון, כי, לפי דעתי, הזמן האידיאלי לריב משפחתי טוב, זה שמונה, שמונה וחצי מבט לחדשות, אורגד, שמורגד, טמפרטורות. נפלא לריב, גם אם אתה רב ב-8 וחצי, אתה מספיק להצגה שנייה, אתה הולך לשתות וחוזר הבייתה סמרטוט וכך היא הכי אוהבת אותך. כי אני פעם רבתי ב-2 וחצי בלילה, ותאמינו לי זו לא שעה לריב. אני גר בגבעתיים, בגבעתיים את הרמזורים סוגרים ב-8, הצגה שנייה ב-6 ו-40, השקיעה ב-4 - גבעתיים. אז כל הלילה ישבתי באוטו כמו אידיוט שיחקתי בווישרים והעברתי תחנות..." (יהונתן גפן)

דחלילה

New member
נובי יקירתי, כל-כך שמחה לראות אותך

כאן
כועסת?? ממש אין בי טיפת כעס. אם את מאושרת, אזי גם אני מחייכת אליך. תקבלי מסר ארוך, אבל את יודעת, שלאור האנרגיה שאני צריכה להשקיע במסרים המיועדים לך, זה לא יקרה עכשיו, לכן בואי ניתן גם לאחרים להנות בנתיים מהליריקה. תמיד טוב לשוב ולקרוא גפן, גם אם זה מוכר. מגבעתיים זוכרת? ובאותו עניין, נדמה לי שנצליח להפגש מהר יותר משקיוינו. קבלי עוד משהו בתרגומו: "חלפה שנה תמימה מאז היא נעלמה הקטנטונת יום אחד ראינו אותה יוצאת לבושה מעיל צהוב רצה לה ברחוב ושרה "שיהיה לי טוב" השאירה רק מכתב פרידה מאם ואב הקטנטונת היא כתבה: אני כבר ילדה גדולה נמשים כבר נעלמו לי בובות כבר נשברו לי נגמר. כל כך מהר עבר כמו אביב נפלא קצר מה יהיה איתך רחוק מהבית? איפה את ילדה שלי? חיכינו בסלון אחר כך בחלון לקטנטונת בכל העיר חיפשנו, וכל אחד שאלנו וחקרנו בדרכים שוטטנו מי יודע? מי אותה ראה? מי יודע מדוע עפה עם הרוח הקטנטונת את כל נעורי הגשתי לה כל מה שהיא רצתה היא נתתי ולקחה היא הכל גדלה לי על ברכיים אהבה עד השמיים מה יהיה איתך..." נכתב עליך?? דחלילה

novemberain

New member
../images/Emo99.gif

זה יפהפה! מילים ולחן של ג'ואן מנואל סרט (Joan Manuel Serrat) גירסה עברית, כמובן, של יונתן (א-א-א-ו-ר-ס
[אח, איך אני נגררת אחרי אופנות חולפות
]) וביצוע יפה יפה, של דיוויד
וזה מ-א-א-מ-ם. כתיבת מסרים=השקעת אנרגיה=שריפת קלוריות
(אני אעבוד על איזו נוסחה מתמטית מרהיבה בקשר לזה - חכי חכי. 'המשפט האחרון של נובי'
) לכי על זה! רק שלא יכאב לזה
בזמנך הפנוי, אשמח לשמוע על תוכנית ההפגשה המהירה משקיווינו :)

דחלילה

New member
ידעתי שתזהי, זה בול את../images/Emo168.gif

לגבי המפגשון נדבר במסר ואילו כאן פורום דחלילים: כמה ירד, מאיפה? איך עם האוכל ומה את עושה בשביל מדינה? אם מסרים היו מרזים, כבר הייתי קיית מוסקה ואני הרי הלזניה הצמחונית. אפילו הייתי בהריון, בזמן האחרון, אבל חזרתי בתשובה ואל תשאלי כמה שאלות. דחלילה

novemberain

New member
../images/Emo9.gif

אז כמה ירד - אמסור מידע מדויק ביום שלישי הבא עלינו לטובה, אחרי שאבקר אצל גברת תזונאית. חודש לא ביקרתי אותה במשכנה הדל. האוכל - מצויין, היום פיתחתי אהבה מחודשת לגבנ"ל לבנה (ואל תשאלי למה אני חוזרת על ה'לבנה' פעמיים, זה כמו שאני אומרת גבנ"צ צהובה
) מה אני עושה בשביל המדינה - רק טוב, אבל למסרים :) לזניה צמחונית, אה? קשה הייתה אותה טיסה עם איילין, נכון? ומשהו לחזרתך בתשובה: את עלומי בזבזתי עשיתי פרצופים ויום אחד הכל נשמט כמו בניין קלפים שיקרתי והגזמתי הייתי גם נואף על שש דיברות עברתי עכשיו אני עייף אז אני הולך לנוח על טלית וציציות היי שלום בוהמה אל תשלחי גלויות חבקי אותי הו אמא מסרי לאבא ד"ש תגידי לו הבנזונה פותח דף חדש נדמה לי שמצאתי את הדרך הטובה ואני בישיבה של חוזרים ישיבה של זרוקים בתשובה ה´ הוא התשובה ים ה´ ים ה´ שישו ושמחו בים ה´. יותר מדי בלונדיניות חרקו על מיטתי יותר מדי נשים בעיר אמרו שהן אישתי שוב לא אגע בויסקי ולא אזלול חזיר כנראה שתמיד היו לי כמה גנים של נזיר זרקתי את הג´ינס ואת מעיל העור קניתי זקן לבן גידלתי כובע שחור ברכי אותו הו אמא מצאתי את עצמי ואני כבר שולט ביידיש וקצת מקשקש ארמית העיקר זה הנצח אמא החיים זה דבר שחולף ולא צריך פסיכיאטר צריך בגמרא לדפדף ה´ הוא התשובה ים ה´ ים ה´ שישו ושמחו בים ה´. הייתי פטפטן שלא יודע להקשיב הייתי הנוצרי הכי בריא בתל אביב עכשיו אני חכם עונה על כל הקושיות ופי גס הלשון פתאום מפציץ מרגליות חבקו אותי הו אמא אם אתם לא מאמינים אז תבואו אלי בשבת היזהרו מהאבנים ה´ הוא התשובה. את עלומי בזבזתי עשיתי פרצופים ויום אחד הכל נשמט כמו בניין קלפים (אבא גפן - 'בלדה לחוזר' - 'שיחות סלון')

דחלילה

New member
מי אם לא הצבעית../images/Emo66.gif

צבעת כבר את המחשב? הדבקת אותי בחשק שלך ופעם הבאה שאת פה, תשני על קיר אדום. ראית מזה? בלי לשאול אותך אני מארגנת מפגש פסגה.

צבעתי הכל, תיכף מגיעה גם לחדר שלך

איך בדיוק ישנים על הקיר? אני מבקשת הדגמה לפני. מפגש פסגה יכול להיות מאוד נחמד על מנת שלא יהיה משעמם

דחלילה

New member
עכשיו נעלבתי

אבל זו בעצם היתה מטרתך, אז מושכת את ההעלבות בחזרה. פעם הבאה אראה לך איך ישנים פיזית על הקיר שלי, זה נפלא כמו מדיטציה. הרגליים למעלה. כבר מתחילה לדמיין? בשינה הבאה אקפל אותך.

קבלי את התנצלותי../images/Emo140.gif

לא רוצה להסתכסך איתך רגע לפני... השיר של אהוד בנאי אכן מקסים!

למעלה