כנסו רגע

../images/Emo23.gifכנסו רגע../images/Emo23.gif

בקשר לטקס... אישית הבנתי מהטקס שזה סתם סירחון אחד גדול,נעלמים מועמדים,מאיה בוסקילה פתאום החליטה לבוא וכו'.. אבל עזבו,אז שרית לא זכתה...ביג דיל...סך הכל טקס מטומטם... היא לא צריכה פרסים כדי לדעת שהיא ה-זמרת של המדינה במשך שנים אנשים אהבו אותה ובמשך השנים היא תמיד זכתה ותמיד יאהבו אותה! עכשיו פשוט יש לה מתחרות אחרות,והתחרות גברה.. אבל כמו שקיצקיץ אמר,היא הזמרת של המדינה והוא צודק
ואני מאווד מעוניינת לראות את כל הפרטים על הזכיות והכללל...מספרים מדוייקים,בחירות הועידה וזה...מעניין אותי לראות על נייר את כל זה כי משהו בטקס הזה מסריח וזה בטוח...לא רק לגבי שרית.. אז שיהיה לכם לילה טוב...ואמן ימותו כל השוחדים למינהם.. בוסקילה ורוברטו פשוט מפליאים אותי..הם כ"כ אוהבים את עצמם,כ"כ חשים את עצמם ותמיד רוצים לזכות בהכל,ואם זה הזכיות לא מובטחות אז יאללה ביי,אבל למה שיוותרו על בוסקילה?אין בוסקילה אז אנשים לא יראו תטקס..אז נותנים להם תפרסים,והם יעשו טובה ויבואו.. שרית זמרת כבר שנים ובחיים היא לא ביקשה פרסים מובטחים וכאלה...למרות שמגיע לה את כל הפרסים בעולם..איזה מן דבר זה?בושה וחרפה,פשוט ככה

מידן ל

New member
מה הפלא

שהוא אמר זמרת של המדינה. והיא לא זכתה . וואי זה כזה סירחוןןןןןןןןןן כי לדעת רוב האנשים שרית היא הזוכה הגדולה. וואי צפוי שהאמרגנים של בובמילה לא רוצים לפקשש בגלל זה הם עושים שוחד. גועל נפששששששששששש צר לי שבמדינה כזאת יש כאלו דברים גועל !!! ולשרית מגיע המון פרסים. הקטע שהיא לא מבקשת הבטחות . והיא לא צריכהההההההההההה !! אנשים מתים עליה והיא יודעת טוב מאוד

מחר יום חדש..נשכח מכל זה..

סתם חרא בלבן,למה ביזבזתי שעתיים על השטות הזאתי בכלל אכזבה אחת גדולה

תאמת להגיד

בתור אחת שאוהבת את מאיה באמת מו כאן לא פסדר.. ולא היא.. גם לא אייל ורוברטו....לא יודעת.. הערוץ לבד החליט דברים.. היא התעצבנה גם באמת שאייל קיציס דיבר על זה .. אבל לא יודעת כאילו לא הייתה בכלל אפשרות ששרית תשכה . מישו ראה אותה בקהל איפה שכל הזמרים ישבו ? לא היא רק באה שהייתה צכה לשיר[ ולא ישבה עם כולם אפילו לא ציפו שהיא תזכה מומעדים באמת נעלים.. משו לא פסדר

Music4Life

New member
חח כפרה על אייל קיציס!!!

איך הוא הכניס לה חחחחחחחחחחחחח מגיע לכלבה!

מידן ל

New member
ברור

שהיא התעצבנה פחדה שיגלו את האמת !!!!!! אני אומר שעד עכשיו אני לא שנאתי את מאיה היא הייתה פסדר אבל מעכשיו ממה שאני שמעתי מאיה היא בושהההההההההההההההההה למוזיקה הישראליתת בושהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

זה לא שאנחנו דווקא אומרים

שבומבילה לא הגיע לה לזכות וזה....כי באמת משהו פה נורא מוזר! וכשהיא זכתה בפריצת השנה לפי מיטב זכרוני היא ישבה בשורה הכי קדמית שהיתה די ריקה והיא כבר היתה ליד הבמה כדי לקבל תפרס..

נו באמת

מזה קשור איפה היא ישבה ?! אתם מאשימים תאנשים הלא נכונים.. זה 24 ! ואני לא מדברת דווקא על שרית או מאיה אני מדברת על העלמות זמרים... שמעו יכול להיות שהיא זכתה ביושר מה 'קרה ?

מידן ל

New member
לא

אני אומר לך את כל האמת אני לא מעריץ של שרית ולא של מאיה משהו מסריחחחחחחח למה גם בפריצת השנה יש מלא שעולים על מאיהההההההההההה נינט גבסו ויש פוללללללללללללללללללללללללללל מאמי תפנימי מאיה בומבליה היא לא טלית שכולה תכלת!!! והאמרגנים שלה חתיכת מנוולים

נינט וגבסו

פרצו השנה ? לא שמתי לב.. מדובר על השנה הזאת 12 חודשים אחרונים... ולמרות שאני אוהבת את מאיה לא יודעת למה רציתי שבפרציה שי גבסו יזכה {פעם שנאתי אותו!!} אבל עם כל הכבוד עבר יותר משנה וחצי..

שי הוא כמו בוסקילה

גם הוציא אלבום,גם הסינגלים שלו מצליחים וגם שניהם קיבלו פלטינה אבל מה עם נינט?אומנם היא לא הוציאה דיסק,אבל סינגלים מצויינים בהחלט,הופיעה בשיר שלנו,שלדעתי האישית היא פשוט מדהימה שם להגיד לכם האמת?עד לטקס הזה,כבר התחלתי אפילו לחבב את בוסקילה,כבר חשבתי שהיא פחות נוראה ממה שחשבתי,אבל מסתבר שממש לא..

אנלא מבינה אותך...

א) שי פרץ לפניה מאיה ! היא פרצה השנה והוא לא ! ב) מה גרם לך לחשוב שהיא פחות נוראה ולמה פיתאום עכשיו חזרה ? מה עשתה ? ג) מאיה לא יכולה להיות אשמה בקשר לנינט - אם הייתה מועמדת זה סיפור אחר.. אבל היא בכלל אל מועמדת איך היא אשמה ??? ד) אם היה משו זה הכלללל הערוץץ ! עובדה שפה לא הבעיה היחידה ששמתם לב אליה..

מידן ל

New member
תקשיבי ותפנימי

הטקס מכור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועוד מאיה הכינה לה תודות ??????????? מאיפה לה לדעת שהיא תזכה????. אה שכחתיי. רק אם יובטח לההההה עוד משהו לדעת רוב האנשים מאיה רימתה!!!! וזה נכוןןן בראסמי זה נכוןןןןן

בקשר לתודות..

חחח באמת לא קשור,יש כאלה שמכינים ויש כאלה שלא.. יאללה חלאס בואו נסגור תנושא כבר...

תשובות

1.בקשר לשי...בסדר נגיד..נקסט.. 2.מה גרם לי לחשוב שהיא פחות נוראה?אולי בגלל שלא שמעתי אותה מדברת הרבה זמן ושכחתי כמה שהדיבור שלה פרחי...פעם אחרונה זה היה לפני כמה חודשים...חוצמזה שבפסטי היא נראתה סדר גמור ולא שחצנית,אבל בטקס הזה אפילו אמא שלי כמעט הקיאה עליה..שחצנית ברמות
3.תזכירי לי איפה נינט היתה מועמדת?פריצת השנה לא?ואם לא אז תסלחו לי,כנראה שאנלא כ"כ מעודכנת לגבי המועמדים שכתבו בעיתון והכל..ובזה מאיה פחות אשמה... 4.נכון צודקת זה הערוץ אשם גם...הוא אשם לסאונד והוא גם אשם לזה שהם קיבלו שוחד בתמורה שהם יתנו לה תפרסים(ושוב,אם זה באמת קרה...וזה באמת נראה לי שזה קרה) עכשיו לילה טוב,הבטן שלי כואבת עוד שניה אני מפוצצת..כבר שבועיים שאני חולה ומרגישה לא משו

הלכתי לבדוק תעניין

והיא כן מועמדת!!! מחר אני יסרוק לך תדף הזה שצריך לשלוח אני זכרתי טוב אמוד שנינט היתה מועמדת

קשור וחצי..

ובסדר...נגיד בזמרת השנה היא עקפה את שרית,לא פעם ראשונה מה עם פריצת השנה אה??כולם הימרו על שי גבסו נינט ועוד המון... אויש עזבו אותי מכל זה...לא יודעת מה נכון פה ומה לא...לא נקבע עובדות...אבל שיתנו לנו תוצאות מדוייקות

למעלה