ניקולימינל
New member
../images/Emo23.gifכנסו רגע../images/Emo23.gif
בקשר לטקס... אישית הבנתי מהטקס שזה סתם סירחון אחד גדול,נעלמים מועמדים,מאיה בוסקילה פתאום החליטה לבוא וכו'.. אבל עזבו,אז שרית לא זכתה...ביג דיל...סך הכל טקס מטומטם... היא לא צריכה פרסים כדי לדעת שהיא ה-זמרת של המדינה במשך שנים אנשים אהבו אותה ובמשך השנים היא תמיד זכתה ותמיד יאהבו אותה! עכשיו פשוט יש לה מתחרות אחרות,והתחרות גברה.. אבל כמו שקיצקיץ אמר,היא הזמרת של המדינה והוא צודק
ואני מאווד מעוניינת לראות את כל הפרטים על הזכיות והכללל...מספרים מדוייקים,בחירות הועידה וזה...מעניין אותי לראות על נייר את כל זה כי משהו בטקס הזה מסריח וזה בטוח...לא רק לגבי שרית.. אז שיהיה לכם לילה טוב...ואמן ימותו כל השוחדים למינהם.. בוסקילה ורוברטו פשוט מפליאים אותי..הם כ"כ אוהבים את עצמם,כ"כ חשים את עצמם ותמיד רוצים לזכות בהכל,ואם זה הזכיות לא מובטחות אז יאללה ביי,אבל למה שיוותרו על בוסקילה?אין בוסקילה אז אנשים לא יראו תטקס..אז נותנים להם תפרסים,והם יעשו טובה ויבואו.. שרית זמרת כבר שנים ובחיים היא לא ביקשה פרסים מובטחים וכאלה...למרות שמגיע לה את כל הפרסים בעולם..איזה מן דבר זה?בושה וחרפה,פשוט ככה
בקשר לטקס... אישית הבנתי מהטקס שזה סתם סירחון אחד גדול,נעלמים מועמדים,מאיה בוסקילה פתאום החליטה לבוא וכו'.. אבל עזבו,אז שרית לא זכתה...ביג דיל...סך הכל טקס מטומטם... היא לא צריכה פרסים כדי לדעת שהיא ה-זמרת של המדינה במשך שנים אנשים אהבו אותה ובמשך השנים היא תמיד זכתה ותמיד יאהבו אותה! עכשיו פשוט יש לה מתחרות אחרות,והתחרות גברה.. אבל כמו שקיצקיץ אמר,היא הזמרת של המדינה והוא צודק