יש מתנה!!!!!!! D:

GrowingMadness

New member
חחח אוקיי

סריג - זיפ [80 שקל. היה מבצע
] שוקולדים, כיסוי לעיניים ומשחק זכרון - הפנינג [הכל ביחד 80 שקל] בושם - איזה חנות של בשמים ואיפור בקריון [100 שקל] דיסק - אני הכנתי
מראה - סופרפארם. מצאתי שם מראה מושלמת!!! וכמו מפגרת הפכתי את העולם בשביל למצוא מראות כשהיו מראות מושלמות בסופרפארם. אהבלה. בכל מקרה היא עלתה איזה 20-30 שקל משהו כזה.

משהו משהו D:

תהנו!! (מחוש המישוש, אלא מה? :p ) איזה שירים שמת בדיסק? סתם סקרנות

GrowingMadness

New member
אממ

נגיד I WANNA BE YOUR BOYFRIEND של הראמונס, STILL LOVING YOU של הסקורפיונס.. יש עוד כלמיני של להקות פאנק-רוק ושל הביטלס ובוב מארלי כמובן

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifכפרע עליך ../images/Emo23.gif

איזו חברה D: ניראה לי אני אעשה את המתנה הזו לשנתיים.. יש לי את כל פסח לקנות מתנה :) ואחרי השנתיים יהיו לי 5 חודשים לחשוב מה לעזאזל אני קונה לו ליומולדת 20?! כי פאק.. הוא ממש רצה שאני אביא לו PSP מארה"ב ולא היה לי מספיק כסף.. אני רוצה אולי לטוס לפני הגיוס אבל אז לא יהיה כסף למתנה. ניראה לי אני פשוט אחסוך את כל הכסף שאני מרוויחה ולא אטוס :( גם ככה אני לא רוצה לטוס בלעדיו. פאק. אני חופרת. אני יענו מדברת עם עצמי פה חחחחחחחחחח קיצור. ניראה לי אני אקנה לו PSP ליומולדת 20 :ם אמור לצאת חדש עד אז.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאו ש..

אני אקנה לו ליומולדת 20 מחשב נייד עם אינטרנט מובנה! :O כי יש להם רשת אינטרנט בבסיס.. רק שאין לו מחשב וזה חח המחשב שלו בבית הוא זבל הרוס שהיה פעם של אח שלו כי שלו קרס לפני שנה. הוא לא צריך בבית מחשב בכלל. PSP עולה 800-2000 שקל תלוי בדגם סוג וכאלה ומחשב נייד אפשר למצוא קטן באותם מחירים וזה ניראה לי עדיף :)

j u l i a 1 3

New member
אומייגאד את ממש משקיענית :|

אני קונה לחבר שלי מתנה ב1000 ומרגישה שאני לארג'ית אש חחחחח

FallOutGirl

New member
הוא קנה לי ליומולדת לפני שנה ב1000 שקל..

ליומולדת 18 שלו השקעתי משהו כמו 350 שקל.. ועל כל סתם מתנה שאני קונה לו פה ושם אני משקיעה 50-300 שקל.. ליומולדת 19 שלו לא קניתי מתנה כי לה היה לי כסף באותו זמן :ם אבל הבאתי לו חולצה ותחתונים מארה"ב וב-19 וחודש הכנתי אלבום תמונות לשנה וחצי שלנו. אז ליומולדת 20 כדאי להשקיע :)

GrowingMadness

New member
וואווו 1000 שקל

כל השנה וחצי האלה ליאור לא הוציא עליי 1000 שקל
סתם הוא כן אבל 1000 שקל למתנה.. וואו זה הרבה.. אם ליאור היה מוכן להוציא עליי כלכך הרבה כסף הייתי מכריחה אותו לקנות לי אגגס אמיתיות

GrowingMadness

New member
תודה ../images/Emo23.gif

חחחח וואי PSP ומחשב נייד... תקשיבי אני לא טסתי לפני הגיוס ואני בסדר גמור
[לא הייתה לי אגורה] אז תחשבי מה את מעדיפה...

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאני אקנה לו מתנה גדולה

במקום לטוס. אני בטוחה שלא יקרה כלום אם אני לא אטוס.. :)

GrowingMadness

New member
אני גם לא טסתי :)

אני לא חושבת שזה שאני מתגייסת אומר שנגמרו לי החיים ואני צריכה לטוס ולחגוג ודברים כאלה.. כאילו ברור שחגגתי עשיתי דברים מטורפים לפני הגיוס פשוט לא טסתי בחרתי להיות עם חבר שלי ואני שלמה עם ההחלטה הזו ^^ גם לא היה לי לאן ועם מי לטוס, חבר שלי לא השתגע על הרעיון שאני יטוס לנאפה\קוס\רודוס\בורגס ואצא כל הזמן למסיבות וכאלה.. אז רציתי אירופה אבל אף אחד לא רצה לבוא איתי

למעלה