יש מתנה!!!!!!! D:

GrowingMadness

New member
../images/Emo23.gif יש מתנה!!!!!!! D:

חוש המישוש: משחק סקס [זיכרון כזה] וכיסוי סקסי כזה לעיניים [אדום מקטיפה שכתוב עליו קיס] חוש הראיה: מראה שכתוב עליה "שתדע שאתה יפה לא רק מבפנים, אלא גם מבחוץ!" חוש הטעם: שוקולדים כאלה חמודים + יציאה לארוחה במסעדה לפי בחירתו. חוש השמיעה: דיסק שירי אהבה בסגנון פאנק-רוק, פאנק ורוק. חוש הריח: בושם של ורסאצ'ה. וכמובן ברכה ממש מושקעת שכתבתי לו.
וליום האהבה קניתי לו סריג וכמובן שאכתוב לו גם מכתב או ברכה קטנה. ^^ איך יצא?

M o r k a

New member
שלמות.

מקנאה בך! ניראלי שהוא נורא ישמח... אוף אינלי מושג מה אני אכין לו ויש לו יומולדת עוד פחות מחודשיים ואני מתגייסת עוד ארבעה שבועות ואני רוצה שתהיה לי כבר מתנה מוכנה. וחוצמזה הוא יוצא לרגילה ובאלי גם להכין איזה משהו לרגילה ואינלי שום רעיון! איזה תסכול!!! מלבד כל השטוית האלה, המתנה שלך ממש יפה

GrowingMadness

New member
יאא באמת?

חשבתי דווקא להפוך את הסריג לחוש מישוש ואת הזיכרון והכיסוי עיניים להפוך למתנה של יום האהבה

ממש יפה../images/Emo13.gif

אני בטוחה שהוא יאהב :) אפשר לדעת מה עשית לו במשחק זיכרון?
אני גם צריכה להזיז את עצמי..יש לנו עוד מעט שנה ואין לי מושג מה לעשות לו

GrowingMadness

New member
קניתי את זה בהפנינג לא הכנתי את זה :)

וזה עטוף אז אני לא יכולה להסתכל

מה נעשה??

אני צריכה משהו לא רומטי ולא קיטשי אבל חמוד כזה.. הצעות? (כןכן, כל הפואנטה בדברים האלה זה הקיטש אבל החייל לא בקטע
)

LiNoY EzRa

New member
חחח כן גם אצלי , הוא צריך משהו שימושייי ../images/Emo6.gif

והוא גם קשה .. לא מעשן, לא שותה, ילד טוב שליי !

GrowingMadness

New member
אני קניתי לחבר שלי סריג ליום האהבה ../images/Emo3.gif

ולדעתי גם אם את קונה לו מתנה ממש לא קיטשית [כמו חולצה XD], זה עדיין לא משנה, כי כל עוד קנית לו את זה מתוך מחשבה ואהבה אליו זה כבר משרת את המטרה של יום האהבה

הממ בגדים זה לא טוב..

קניתי לו ליומולדת 2 חולצות עם הדפסות כאלה ממש מגניבות.. אבל המידה הייתה קצת קטנה ועד שהוא חזר הבייתה הוא לא היה יכול להחליף

GrowingMadness

New member
אני קניתי לו הרבה בגדים :)

ככה יש לי שליטה על הארון שלו ואני יכולה להיות בטוחה שהוא לא יתלבש זרוק ומגעיל
סתם סתם חבר שלי סטייליסט D: הוא לובש בגדים מגניבים ^^

GrowingMadness

New member
שאלה טובה

יש כלמיני. משחקי אלכוהול, דיסק של להקה שהוא אוהב, מצית זיפו.. יש גם מלא קורסים כאלה מגניבים, נגיד קורס נהיגה במכונית מירוץ כזאת או קארטינג.. אם הוא אוהב אקסטרים יש דברים כמו צניחה חופשית, קירות טיפוס, לנסוע ביחד לעשות קרטינג.. את יכולה לעשות לו מנוי למגזין שהוא אוהב [נגיד בלייזר או מגזין כזה של מכוניות וכאלה
].. אם הוא אוהב גאדג'טים את יכולה לקנות לו נגן [אפילו אייפוד], משחק לפלייסטיישן [או אפילו פלייסטיישן
], רמקולים ניידים לפלאפון... אבל זה הכל שאלה של מה הוא אוהב וכמה כסף את מוכנה להשקיע. אין לי בעיה לעזור לך אם את רוצה רק תני לי פרטים ^^

זהו..כל הקורסים למיניהם אני אשמור לשחרור שלו.

או כשתהיה לי משכורת עם יותר מ3 ספרות..
אני עושה לו "משהו למישהו משהו משהו" (זה חמוד ולא רומנטי מידי אני מקווה...) : -משהו טעים- שוקולדים בצורת כדורגל..
- משהו קיצבי-דיסק
-משהו מרגש- קולאז עם תמונות שלנו (בערך 5) ועוד כל מיני משפטים וכאלה..
-משהו אישי - מכתב
-משהו לקרוא - ספר/מילון ספרדית-עברית (הוא רוצה ללמוד..) -משהו מפתיע- ביצת הפתעה משהו למזל- עוגיות מזל/כרטיס גירוד
משהו לשעת הצורך - קונדום(יכול להיות משעשע)/פלסטר משהו מאתגר- תשחצים/סודוקו משהו מצחיק - כרטיסים לסטנד אפ משהו קטן - מחזיק מפתחות אני לא נראה לי יעשה הכל, כי אני רוצה שזה יצא חמוד ולא משקיע מידי (כי אם אני אתן לדמיון שלי להתפרע זה יצא משהו מטורף והוא יבהל..
) אז אם יש לך תוספות למשהו/שיפורים/מה הכי כדאי אשמח לשמוע!!

GrowingMadness

New member
אוי זה מקסים! ../images/Emo24.gif

אהבתי ממש!!!
טוב אז כמה רעיונות שעלו לי: (סורי אם זה משהו שכתבת כבר
) משהו ריחני - בושם, קטורת משהו נעים - דובי, שמיכה, מגבת משהו סקסי - בוקסר צמוד, חזיה\תחתונים אכילים משהו חם - נר, גרביים, סוודר משהו מעורר - קפה [פולים או סתם הקפה שהוא אוהב לשתות], פק"ל קפה, שעון מעורר משהו חלומי - לוכד חלומות, כרית משהו חכם - משקפיים מצחיקות, ספר, חוברת תשחצים\סודוקו משהו ללבוש - חולצה משהו מאיר - נר, מנורה משהו להעביר את הזמן - משחק כיס [נגיד דומינו קטן כזה ואני מכירה גם לוחות ששבש\דמקה קטנטנים לנסיעות] משהו חמוד - בובה פרוותית, בובה חמודה לאוטו, דובי משהו יומיומי - מברשת שיער\שיניים אממ אין לי יותר רעיונות אבל לדעתי המתנה שלך מושלמת כבר עכשיו

יאא תודה! רשמתי הכל! :)

שאלה, איך כדאי לסדר את הכל? ** יש לי פטיש לקופסאות (קצת חולני האמת..), אז אני רוצה לשים הכל בקופסא גדולה וחברות שלי אומרות שאני סתם אובססיבית. יש לך רעיונות? כי סתם לפזר את הכל ולשים פתקים נראה לי סתמי כזה.. המתנה הזאת מושלמת כי הרבה דברים בה שימושיים. ואור שלי..אוהב דברים שימושיים
יאא מזה עזרת לי! תודה

dandi99

New member
יצא מעולה ונשמע ממש אחלה אבל...

אם את חושבת ששתחמקי בקלות ולא תרשמי מאיפה קנית את הדברים את טועה טעות חמורה... קדימה שי , לשתף!

למעלה