יום שישי

אוקי ציונים

מתמטיקה - 30
כימיה - 79 אנגלית- 69 ביולוגיה 75 היסטוריה- 75 (עם מלא שליפים
) אני חייבת לקחת את עצמי בידיים!

PerfectSP

New member
חח../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

ציונים מגניביםD: רק לנו יש איזה כמעט 15 מקצועותXD

אצל כולם, לא?

ויאי, גם אני רוצה להשוויץ בציונים: אנגלית: 70.
היסטוריה 100 לשון 86 חינוך גופני אין ציון - פטור!:) חשמל- 98 מעבדת מבוא - 98 מעבדת מערכות ספרתיות - 100 מערכות ספרתיות - 95 מתמטיקה - אני שומרת על זכות השתיקהX: ספרות - 87 שלח - X: תנך 100 ממוצע 90, יאי.
[זה מה שעושים במקום לסכם בתנך]

PerfectSP

New member
XDDDD ../images/Emo190.gif

לנו יש קצת יותר
יש לנו: היסטוריה,תנ"ך,אנגלית,מתמטיקה,ג"ג,כימיה,כימיה מעבדות,פיזיקה,פיזיקה מעבדות,ערבית,ספרות,לשון והבעה,ביולוגיה,ביולוגיה מעבדות,ספורט כמובן וצדק חברתיXD אבל זה בגלל שאנחנו מתחילים מגמות שנה האה רק חחח

PerfectSP

New member
אצל הרוב, ../images/Emo190.gif

פשוט שאצלנו חטיבה זה רק פנימיסטים, ומשהו כמו 60 ילד בשכבה.. ורק בתיכון באים גם אקסטרנים, משהו כמו 250 בשכבה.. אז כאילו כולם חדשים בבצפר^^

PerfectSP

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

גם אנחנו אבל באסיפות הורים אנחנו מקבלים דף עם ציונים

hadarinke

New member
ודיסקו מנייק עושה פה מסיבה D:

היום עושים הרבה שטויות D: אני הולכת להיסחף היום, קנינו שטויות ב75 שקל כ"א, וידיד שלי יהיה איתי בקשר טלפוני ואז אני אשן אצלו, כי ההורים שלי ישחטו אותי... המבחן בהסטוריה היה סביר, כתבתי 4 עמודים, ועכשיו אני סתם נחה =]

היה לי היום התחייבות אישית..

אני מתנדבת באסף הרופא במחלקה לילדים בעלי התקשויות (פיזיות) והפעם הצלחתי לעלות על האוטובוס הנכון והלכתי לאיבוד רק קצת. הייתי ממש גאה בעצמי שמצאתי את המקום. - המרכז הזה נמצא בקצה הכי רחוק של אסף הרופא ושבוע שעבר הסתובבתי באסף הרופא שעה עד שהצלחתי למצוא אותו..- יום ראשון יש לנו מבחן עצום בלשון, כזה של שלוש שעות! אז.. מתכוננים

How I Disappear

New member
מחשבים, מחשבים ועוד מחשבים

ימי שישי זה רק מחשבים אבל היום לא היה לי כלכך כוח לעשות את העבודות אז אני ועוד כמה ילדים 'ריכלנו' כזה על ילדים אחרים והיה מזה צחוקים [אני לא מתכוון שריכלנו כאילו אנחנו חדשים בבצפר אז סתם כל אחד אמר את דעתו על כל מיני ילדים] ואז הלכתי להסתפר !!! יצא יפה !

למעלה