יום האהבה

../images/Emo23.gifיום האהבה../images/Emo23.gif

ביום האהבה רציתי ללחוש לך מילה שאושר תיתן ללבך מילה שתצייר את החיוך שלך אני אוהב אותך הלוואי שאני אהיה אלמוג על צווארך ואהיה כל הזמן קרוב לחזה שלך ותמיד אשמע את פעימות לבך תהיה הלילה שלי .. שבתוכו חלומי ותצייר על הירח שלי את אתיות שמך תהיה פרח לאהבה ואני אהיה צפור מצייץ על עץ אהבתך ואעוף מעל העננים שלך ואבקש מהם שיורידו גשם ויגדל עץ אהבתך נולדתי מחדש ביום שעץ אהבתך צמח אתה פרח בגני פרח וביום האהבה רושם על פריחות הפרח אוהב אותך לנצח..

רוניוס 1

New member
יום אהבה שמח לכולם

האבה היא האוויר. חוש את חמימותה. את השמחה שבה ואת החירות המתלווה לה. האהבה היא מצב פנימי של קיום. אין צורך לדבר עליה, כי היא מבטאת את עצמה באלף ואחת דרכים קטנות: מבט. נגיעה. פעולה. האהבה נמצאת בכל מקום. אבל עליך להשגיח בה כדי להעריך אותה לגמרי. האוויר שאתה נושם שבוי בכל מקום. אבל אתה רואה בו מובן מאליו כל עוד אינך עוצר ומכיר עד כמה הוא שומר אותך חי. אל תראה בדבר מובן [מאליו, כי אם תעשה כן. ייגרעו מהחיים כל שמחתם וניצוצם. תחילתם של האהבה בהתחלות קטנות שגדלות וגדלות. כשאתם אוהבים באמת איש את רעהו. אתם חשים אמון וביטחון זה בזה. הקפד שהאהבה תזרום. ואל תיתן למאום לעמוד בדרכה. תן לאהבתי האלוהית לזרום בכול. ודע את השלווה שמעל לכל ההבנות..

יום אהבה שמח

כבר התחלתי להגיד חג אהבה שמח. אנשים יפים תהנו היום זהו יום מיוחד לכל האהבות היפות והקסומותתתתתתתתתת נפש

שיר

היא הולכת על שביל שביל האהבה המוביל אותה ישר אלייך היא הולכת רבות מחפשת בנרות שומעת צליל מתוק מרחוק ועפה בשמים מרחפת בין ענני היום שומעת תפילות של אנשים האומרים שיש עוד תקווה לאהבה עפה בנתיים עד האהבה הבאה והוא מסתכל עלייך בטח הוא מאוהב לא יכול בלעדייך זאת אהבה של ממש תאהבי אותו אומר ליבך אולי תשנאי אותו בהמשך אבל הכל יעבוד לטובה כי את הפיה הקסומה

למעלה