יום האהבה

Queen Of Love

New member
../images/Emo23.gifיום האהבה../images/Emo23.gif

אהבה היא הנכונות להיות מאושר עם האדם האחר כשהוא מאושר להיות עצוב אתו כשהוא עצוב להיות יחד בזמנים טובים ולהיות יחד בזמנים רעים אהבה היא מקור הכוח אהבה היא היכולת להיות נאמן עם עצמך בכל זמן להיות נאמן עם האדם האחר בכל זמן לספר, להקשיב, לכבד את האמת ולעולם לא להעמיד פנים אהבה היא מקור המציאות אהבה היא הבנה כל כך מושלמת עד כי אתה מרגיש כאילו הנך חלק מהאדם האחר לקבל את האדם האחר בדיוק כפי שהוא ולא לנסות לשנות אותו שיהיה משהו אחר אהבה היא מקור האחדות אהבה היא החרות להשיג את תשוקותיך שלך תוך שיתוף האדם בחויותיך צמיחתה של נפש אחת בצד וביחד עם צמחיתה של נפש אחרת אהבה היא מקור ההצלחה אהבה היא ההתרגשות של תיכנון דברים יחד ההתרגשות של עשית דברים יחד אהבה היא מקור העתיד אהבה היא זעם הסופה הרוגע שבקשת אהבה היא מקור התשוקה אהבה היא הנכונות לתת ולקחת במצבים של יומיום להיות סבלני עם הצרכים והתשוקות של הזולת אהבה היא מקור השיתוף אהבה היא הידיעה שהנפש האחרת תהיה איתך תמיד, לא חשוב מה יקרה להתגעגע לנפש האחרת כשהיא רחוקה אבל להישאר קרובים בלב בכל זמן אהבה היא מקור הביטחון אהבה היא מקור החיים
יום אהבה שמח
Queen Of Love

Queen Of Love

New member
אפשר..

לשנות את מה שכתוב, ולשלוח את זה לאהובים שלכם... או סתם להדפיס את זה ולרשום משהו שאתם בוחרים.
אוהבת אתכם!!!
לירי

GALI02

New member
מה יום האהבה היום?

נו טוב... אז יום האהבה שמח לכולם... אני הולכת להעביר אותו בפתרון בעיות בפיזיקה... שוויפי!!!!!!! אבל אתם תעשו חיים ותמשיכו למלא את העמודים כאן בקצב רצחני... כדי לעשות לי חיים קשים בלילה..... סתםם הכל מאהבה. מיתתתתתהההההההה עליכם.

sidi

New member
ממממ

תיכף תקבלי תשובה אני אבדוק עם מרשתי כמה היא דורשת עבור זכויות היוצרים.

Queen Of Love

New member
מממ...

אני דורשת, זר פרחים ענק בתמורה, ליצירה שדרשה ממני המון זמן מחשבה

מאו יין

New member
לירוש...אין בעיה בכלל:

ואם זה לא מספיק גדול...ויש מצב כזה... אז אני אבקש מהבוס שלי יום חופש במיוחד כדי לעשות אחד באמת ענק!... אוהבת מאו!
(עוד אחד קטן,אבל רק בשבילך!...)

Queen Of Love

New member
../images/Emo171.gif

זר מתוק!!!!
אבל בכל מקרה היית מקבלת את האישור לשלוח את ה"יצירה" שלי לחברך!!!!

Queen Of Love

New member
../images/Emo51.gif נשמה!

חיממת לי את ה-
הזכרת לי גלידה....איך בא לי!!... אחרי העבודה אני אקנה לי
רעיון
טוב!!

למעלה