יום האהבה

dietoday

New member
../images/Emo23.gifיום האהבה../images/Emo23.gif

אז את הבוקר הזה פתחתי כדי לראות הודעה מהאקס "יום אהבה שמח. אני שולח את זה רק כי אני אוהב אותך". נראה לי שאנחנו תיכף עוברים את הגבול ונכנסים לאובססיה.. לבריאות שיהיה.. מה איתכם? יוצאים? נשארים בבית? ביחד? לבד? או שבכלל לא מציינים את היום ולא מבינים למה הכל צבוע אדום..?

efriend

New member
יום המה?

סתאאם שיהיה בכיף לכל האוהבים באשר הם!!!

efriend

New member
אני חנון מדופלם,

ואתמול למשל, בליתי את הערב בתחרות ברידג' בינלאומית בת"א. כן, יש דבר כזה. ונחשו מה? היה שם אולם ענקי מלא חנונים כמוני

dietoday

New member
דווקא נשמע נחמד..

ניצחת לפחות?
אני יכולה להשוות את רמת החנוניות.. אני הייתי פעם בטורניר מונופול ארצי..

efriend

New member
אה, יופי, אז אני לא לבד

האמת שהגענו לסוף העשיריה השניה, שזה הישג יפה. זו היתה הפעם הראשונה שהקבוצה שלנו הזמינה אותי לשחק איתם בתחרות ברמה כזו. הם שחקנים מאוד רציניים ואני יחסית טירון (משחק "רק" 4 שנים), מתלמד שלהם. פחדתי לעשות פדיחות ושבגללי הקבוצה לא תגיע להישג, אבל דווקא במושבים ששיחקתי היו תוצאות טובות ושיחקתי בסדר, כך שעברתי את טבילת האש הזו בהצלחה.

dietoday

New member
כל הכבוד!

אישית אני לא יודעת לשחק ברידג', אבל זה נשמע כמו הישג..

זה משחק מאד רציני

האם יש שם עוד אנשים בני גילך או מבוגרים יותר זה משחק המחייב חשיבה ותקשורת עם בן הזוג שלך במשחק אתה אוהב בילויים שקטים ללא מוסיקה ורצתינות מוחלטת?

efriend

New member
האמת היא שכל השותפים שלי צעירים ממני

אבל רוב השחקנים, במיוחד ברמות הנמוכות, הם נגיד כך, נמצאים בחצי השני של חייהם. ולגבי בילויים, אני חנון אבל לא עד כדי כך. אני מאוד אוהב הומור וצחוק, אבל מוסיקת אומצה אומצה רועשת אכן לא מדברת אלי.

EdisonGirl

New member
ואני יצאתי עם האהוב שלי לתערוכת אמנות..

בקרשים של סקייטבורד. אמנם לא חנוני, אבל גם לא דביק..
הו כן, בכלל לא דביק! עדיף גם לא רטוב ושלא יהיו אבנים קטנות..
אבל עכשיו מגיע הקטע שכן- הפתענו אחד ת'שני במתנות שמאוד מאוד אהבנו. (רק שזה ממש לא בלעדי לימי אהבה ומועדים מיוחדים...
)

חגגנו במשטרה בעקבות התאונה ../images/Emo4.gif

אבל בסוף כשהגענו הבייתה וקצת נרגענו, כל אחד נתן את המתנה שלו והיינו מכורבלים, שזה הדבר היחיד שבאמת הייתי זקוקה לו באותו הרגע. הוא קנה לי שרשרת מ"מיכל נגרין" בדיוק בטעם שלי- לא נוצצת מידי ועדינה
, ואני קניתי לו משהו קצת פרוע וסקסי
אני לא חושבת שדווקא ביום הזה צריך לציין את האהבה, אבל זה נחמד כשיש מישהו שבאמת זוכר וטורח לקנות ולהפתיע- עוד הזדמנות להיות רומנטיים

dietoday

New member
../images/Emo13.gif

נשמע שלמרות החוויה הקשה שעברתם, היה לכם כיף אחד עם השניה, וזה מה שהכי חשוב.

למעלה