יום האהבה

OgaliO

New member
../images/Emo23.gif יום האהבה ../images/Emo23.gif

טוב מי שלא יודעת, יום האהבה יוצא השנה ב 30.7 יום שני .. אז, מה בתכנון
יוצאים לאנשהו
יש מתנות
ברכות
החבר יהיה אתכן \ בבסיס
(מקסימום תחגגו סופ"ש
) למישי יוצא בזמן הקרוב גם חגיגה של חצי שנה \ שנה וכאלה
(אצלנו יש חצי שנה ב 1.8 שזה יצא די מגניב
) קיצר שתפו במה שהולך להיות

frolic

New member
עונהההההההה

אז,
מה בתכנון? לבכות על מר גורלי שהבחור לא איתי..
יוצאים לאנשהו? לא, אני עובדת משעה 7 בערב.. :(
יש מתנות? יש ברכות? אני מניחה שכן, לא יודעת..
החבר יהיה איתכן / בבסיס? בבסיס. אחרי שלא אראה אותו במשך שמונה ימים. איף.
למישהי יוצא בזמן הקרוב גם חגיגה של חצי שנה / שנה וכאלה? חגגנו לפני שבועיים שנה :))) {מזל טוב לכם!!!!}

מור212

New member
אני רוצה...

יש לי יומולדת ב29.7 ואני נמצאת אצלו כמה ימים.. הוא מתכנן לי משהו ( אין לי מושג מה ).... אז ב30.7 אנחנו בטוח נעשה משהו ביחד... שיגיע כבר גיל 18!!!

frolic

New member
בעיקר התגעגענו..

ואמרנו דברי אהבה בטלפון? כי הוא היה בבסיס, נמאס לי כבר מהבסיס הזה, הוא כל הזמן שם! אוף. עוד לא חגגנו, למען האמת, לא יצא לנו עוד. אבל, אני אישית הכנתי משחק חברה, רק שהוא לא לחברה הוא לזוג, לקחתי אותו מפורום סקס-נוער בנענע, מתישהו אעלה את זה לפה, זה פשוט ה-מ-ו-ן לכתוב, בעיקרון? משחק משימות :)

אמממ...

ת'אמת לא יודעת... לא משהו רציני... מתנה, חיבוק והמון אהבה... בטח מסעדה או משהו, לא יודעת...שהוא ישבור את הראש וימצא רעיונות.

OgaliO

New member
../images/Emo13.gif

בעקרון היה מעולה
עשו לי יומולדת מקסימה - כל היום היינו על סירה כזאת במלא איים שאין בהם אף אחד.. ב 12 בלילה הייתי בפאב כזה עם מלא חברים משם, פתאום באה המלצרית עם עוגה ענקית וזיקוקים, ושוטים לכולם .. וכולם התחילו לשיר הפי בירסטדי וזה .. גאד .. הטיסה חזרה הייתה ב 3 בצהריים,אבל היינו צריכים לצאת מהאי כבר ב 8 בבוקר (מעבורת +מוניות וזה), ובערב לפני יצאנו לחגוג את היום האחרון .. שתיתי קצת יותר מדי ולא הפסקתי להקיא כל הלילה
אז הטיסה חזרה + הנסיעה על המעבורת הייתה מזעזעת כל שנייה עמדתי להקיא =\ סתומה אש .. אבל עכשיו הכל בסדר
חוץ מזה שהחייל טס יום אחרי שחזרתי לח"ול עם הקבוצה שלו.. אז יש הרבה געגועים :\ אני יוצאת עעכשיו להתחיל לקנות את הדברים לחצי שנה

Jeanne D Arc

New member
שלושה ימים אחרי שאנחנו נחגוג שנה

מה בתכנון? לא יודעת יוצאים לאנשהו? הלוואי, צריך איכשהו לשכנוע את החבר יש מתנות/ברכות? כנראה אני אקנה לו איזה כקטיס ברכה החבר יהיה אתכן \ בבסיס (מקסימום תחגגו סופ"ש )? יש לו רגילה בזמן הזה
למישי יוצא בזמן הקרוב גם חגיגה של חצי שנה \ שנה וכאלה? אני כמה ימים לפני זה שנה עם חבר

Ray512

New member
../images/Emo13.gif

I'm actually abroad... So that... no... we're not doing anything. Even if I wasn't abroad- he's not at home right now. Boo-hoo
Ummm well... We'll be celebrating half an year on August 12th. I still have no idea what to get him. And I have no money either

OgaliO

New member
טוב אני יענה לעצמי ../images/Emo3.gif

יום האהבה יוצא יום לפני החצי שנה שלנו (משמע, יוצאים בערב ואז ב 12 בלילה החצי שנה..) אממ, מכיוון שהוא חוזר מחו"ל (מה כל הנסיעות האלה פתאום) יום לפני .. בטוח נצא לאיזה מסעדה \ נכין ביחד בבית
החלטתי לקנות לו מתנה מושקעת כי לי הייתה יומולדת והילדון ממש משקיע
אז המתנה היא 6 החטאים (נראה לי כבר אמרתי), חטא לכל חודש .. גרגרנות - מכינה לו בומב שוקולד כעס - ספר בדיחות על הצבא (במקום לכעוס על צה"ל, תצחק עליו
) גאווה - תמונות שלנו ממוסגרות אחת מתחת לשניה עצלנות - כרית עם הקדשה תשוקה - שוקולד למריחה על הגוף + שמן עיסוי ועוד כל מיני כאלה
חמדנות - ארנק
ממ כל זה נכנס לקופסא עם שוקולדים בצורת כדורגל קטנים קטנים (נו הוא שחקן
) + מכתב .. ואמ.. הוא כל יום בבית.. אבל לא יודעת אם נצא ביום עצמו \ נדחה לסופ"ש ..

התכניות שלי...

טוב, את יום האהבה אני לא חוגגת אפילו שהוא יהייה בביית - משחררים אותו לכמה שעות בשביל ללכת לאזכרה אז יש מצב שאני יהייה איתו לפחות .. היום הוא חזר לבסיס ל21 אז נראה לי שב-10 נחגוג את זה שהוא סוףסןף בבית דרך אגב בתחילת החודש חגגנו חצי שנה, וערב לפני עשיתי לו פיקניק בגינה שלי ושמתי נרות ושמיכה ועוגיות שהכנתי (אבל אף אחד לא אכל כי הם יצאו ממש קשות ואי אפשר היה ללעוס אותם )והיה ממש יפה ורציתי גם להביא לנו שפניה לחגוג את החצי שנה אבל לא הצלחתי להשיג אז במקום באתי לנו ספרייט
יום אחרי (בתאריך של החצי שנה) הוא לקח אותי לעשות מדורה בים

OgaliO

New member
מנצלשת את עצמי להראות לכן תמונות מיוון ../images/Emo9.gif

למעלה