ט"ו באב

../images/Emo23.gif ט"ו באב

הערב, למי שלא מעודכן, מתחיל לו חג האהבה שיימשך עד מחר בערב (ואני מציין את זה כי מסתבר שיש אנשים שלא יודעים שט"ו מאב מתחיל בערב לפני...). לאיזה זן אתם משתייכים? לאלו שחושבים שלא צריך יום בשביל לציין אהבה ולכן לא מציינים את היום הזה בכלל? או לאלו שאמנם גם חושבים שלאהבה אין יום ספציפי, אבל בכל זאת...עוד טיפה של רומנטיקה לא תזיק לפלפל את מערכת היחסים. תתפלאו אבל החג הזה אינו שמור רק לזוגות אלא נועד לכל עם ישראל על מנת שיתקרבו ויתפייסו יחדיו. לכן אפשרי והגיוני בהחלט לחגוג אותו עם כל מי שאתם אוהבים, משפחה, חברים/חברות, ידידים/ידידות וכד'. אתם חוגגים את ט"ו באב? יש לכם תוכניות להערב?

EdisonGirl

New member
אני משתייכת לזן שעושה מה שבא לו ../images/Emo3.gif

נחמד שיש ימים שמציינים כל מילה משמעותית. אם יש מישהו שזקוק ליום האהבה, אלה הברנשים שאין להם בני זוג (ככה זה לפי הרעיון המקורי של יום האהבה הזה). חסר לבני זוג שחושבים שהם זקוקים ליום לאומי לציין את זה. ועדיין- סיבה למסיבה.. אז אם יש חשק, עושים משהו... לי (לנו) אין עדיין תוכניות ממש. רוצה להיות עם היצור המדהים שלי אחרי יום עמוס. זה הכל

התוכנית שלי פשוטה וכוללת שהות ארוכה במיטה../images/Emo3.gif כי אני מה זה חולה ../images/Emo5.gif אוףף מה זה התקררתי חזק ואני סובל מבטן רכה כבר מיום חמישי .. אוףףףףףףףףףףףףףףף

יודע איך זה עם נשים ... הן הרי לא מפליצוץ , לא משהקות , לא תוקעות גרפסים , לא יורקות שליחטות ירוקות גדולות ומגעילות ..וכיו"ב ... ובנוסף להכל אישתי עוד פולניה ככה שזה אומר שלא רק שאסור לי לעשות את כל הדברים הכייפיים הנ"ל .. גם אסור לי לדבר עליהם בכלל ושלא לדבר על לחשוב עליהם אפילו . ../images/Emo3.gif

חכה חכה .. עוד לא שמעת אותה .. כשהיא כבר כן מפליצה ... אם היינו גרים בשדרות אז כל פעם זה היה מקפיץ ת'פיוז של שחר אדום ../images/Emo3.gif

Shaycus

New member
אני זן נדיר

ציפור משונה האמת שאני כן חושב שזה נחמד שיש יום כזה בשביל לעשות משהו קצת יותר מיוחד עם החברה (במידה ויש), לא שאני לא משתדל לעשות דברים מיוחדים בלי קשר, אבל זה עוד יום נחמד לציין במקום גם מאחר ואני והיא התחלנו לצאת ב30 לחודש אז זה יוצא לנו יפה. מה שבאסה זה שהיא בצבא ואני תקוע לבד עם עצמי, לחגוג עם החברים לא ממש בא לי ולחגוג עם המשפחה בטח ובטח שלא בא לי, אז מה שנשאר זה לעבוד, והרבה.

פשש שי יש לך חברה..

ועוד בצבא ?? יא שודד עריסות... יאללה בגלל זה נעלמת מהצאטים אה ?? סעאמק לכולם יש חברות ורק איילי בודד :(

Shaycus

New member
חחחח אני הולך על קטינות :)

כפרה עליה כל כך מושלמת.. גם יומך יגיע יאלי, אתה שחור וגזעי אל דאגה

נראה לי שהיום באופן מיוחד

אני אשקיע באירובי יותר מהרגיל אחר שבלסתי בסופ"ש כמו
אני לא צריכה יום מיוחד כדי לחגוג

לאהבה אין יום ספציפי,

אבל בכל זאת...עוד טיפה של רומנטיקה לא תזיק לפלפל את מערכת היחסים.( או סתם להצטרף למסורת הקיטש). אני לא חוגגת את היום הזה אם אין לי בנזוג
יש עקרות בית נואשות היום

../images/Emo3.gif חוגג פעמיים.

לבת-זוגתי שתחייה יש היום יום-הולדת. אמממ לחיות בזוגיות זה סוג של "שיגרה". למרות זאת תמיד אנחנו דואגים לפלפל את הקשר.

ChilD SouL

New member
ממממ...

כעיקרון אני חושבת שימים כאלה טובים ונועדו בעיקר לאלה שעוסקים במסחר ובאמת מרוויחים משהו מהיום הזה. מבחינתי יש לי שנה שלמה להראות את אהבתי לבנזוג ולא הכל צריך להסתכם ב2 ימי אהבה ולכן, אני גם לא "חוגגת" ימים שכאלה, בין אם יש לי בנזוג או בין אם אין לי. לצורך השאלה, אתמול יצאתי לסרט, עם ידיד.

איכ איכ...

אתמול עברתי בקניון והיו שם דוכנים של יום האהבה...הכל כזה אדום, ושוקולד ונוצץ...קיטשי ומחריד. אני לא מאמין שאנשים ממש קונים את הזבל המסחרי הזה. לא רק שזה קיטשי, לא רק שזה מגעיל, זה גם נטול כל מחשבה. קח כסף. תביא לי מה שנראה לך. הנה - אני אוהב אותך
יאק.

למעלה