ט"ו באב"

../images/Emo23.gifט"ו באב" ../images/Emo23.gif

מחר בערב ט"ו באב -יום האהבה
עושה לכם משהו??? מתכננים משהו? בשבלי יום האהבה תמיד היה יום מאד חשוב עבורי... נורא אוהבת "ימים מיוחדים", מסיבות, מתנות והפתעות... אמנם, אני יודעת שמי שיש לו אהבה לא צריך יום מיוחד כדי לחגוג...אבל סתם, נראה לי כיף שיש יום שבו אפשר לחגוג אהבה. השנה אני אוהבת את עצמי בפעם הראשונה בחיי ובשבילי זו סיבה למסיבה.
יום
שמח!!!

kleo patra

New member
אני אוהבת את המתנות

ולא את החג- לא יודעת, זה נראה בעיניי כל כך קיטשי ולא מחובר למציאות ומה שלא מחובר לי למציאות לא נחשב...טוב, אני גם צינית כמו שמעליי כתבה..

לצערי../images/Emo4.gif

גם אני הופכת צינית... אבל נלחמת בזה... לפעמים אני רוצה לחשוב שאני חיה באגדות....

snoopy36

New member
למה אגדות?למה ציניות?

בט"ו באב,יצאו בנות ישראל במיטב מחלצותיהן הלבנים לפזז בכרמים... אז יאללה,ללבוש לבן...(לא לדאוג-לא נרטיב אתכן...) ולהתחיל לפזז...ואם לא במיצה נבים...אה....בכרם הענבים...אז לפחות בפרדס התפוזים.....

הבחילה....

זה מדבק? כי אני מתחילה להרגיש את הבחילה עולה לי... וממש אבל ממש לא מתאים לי ליהיות עכשיו חולה...

Rtitan

New member
../images/Emo23.gif"יום האהבה"?... מאד מאד תלוי... ../images/Emo13.gif

דבר ראשון, מכמה תגובות כאן למעלה, נראה כאילו שקיטצ' זו מילה גסה ומעשה לא יפה כל כך...
כמובן - שממש כמו גלידה וסקס - כל דבר תלוי במינון - לכן לדעתי קיטצ' עושה את החיים יפים, תמימים ומאפשר לנו לגלות החוצה רגשות שיש כאלו שחושבים שהצגתם חושפת אותנו מדי ללעג ומציגה אותנו בתור ילדותיים. אז מה פאקינג קרה? מדי פעם מותר להיות קצת לא-הכי-מתוחכמים-בעולם ולהינות מדברים ילדותיים וקיטצ'יים. ומכאן - לעיקר: יום האהבה, כמו כל אחד מהימים המגוכחים הללו שבהם מציינים משהו שקשור לרגשות (שהם עניין סובייקטיבי לגמרי) תלויים מאד במצב האישי של כל אחד. כשאני לבד - אני די מדוכא ביום כזה, מרגיש מאד את הלבד... אבל כשאני
... קשה להאמין כמה שטויות עוברות לי בראש בפרק זמן קצוב של 24 שעות. תשכחו מאנטרופיה, תורת הקוונטים והיווצרות חיים - כל אלו נוטשים את המוח שלי לאותם 24 שעות ועוברים להתגורר במלון... רק אני, ושירי האהבה הקיטציים ולאהוב את
בכל נימי נפשי
ממש בילתי נסבל - ואי מת על זה

מכבד

את מי שמתלהב מכך, אבל לא יותר מזה. מעדיף לתת ולקבל את מתנות הצומי האלה ללא קשר לתאריך כזה או אחר. מבחינת אהבה? מה שיש בכל השנה בוודאי שלא צריך להיחגג ביום מסויים <בניגוד ליומולדת...>.

למעלה