את התמונה?
• •°• Gil The King •°• New member 22/5/04 #32 את התמונה?../images/Emo12.gif../images/Emo174.gif../images/Emo172.gif
N noabloom New member 22/5/04 #35 כן..את הרקע המקורי ששמת (כאילו בלי הסמלים ) אבל ציפור קטנה לוחשת לי ברגעים אלו ממש שאת תשימי לי בלי סמלים גם אם אני לא יגיד לך..
כן..את הרקע המקורי ששמת (כאילו בלי הסמלים ) אבל ציפור קטנה לוחשת לי ברגעים אלו ממש שאת תשימי לי בלי סמלים גם אם אני לא יגיד לך..
• •°• Gil The King •°• New member 22/5/04 #41 ../images/Emo12.gif../images/Emo174.gif../images/Emo172.gif
• •°• Gil The King •°• New member 22/5/04 #42 ../images/Emo12.gif../images/Emo174.gif../images/Emo172.gif
י יסמין טרוגובוף New member 25/5/04 #64 בטח שהוא שולח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ואם זה שפשוט התבלבלת או משו.. אז jpeg זה בדיוק כמו jpg..
בטח שהוא שולח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ואם זה שפשוט התבלבלת או משו.. אז jpeg זה בדיוק כמו jpg..
ש ש ח ר ו נ ת New member 22/5/04 #33 שלי..../images/Emo168.gif דווקא לא של אורלנדו אני מחליפה כל שבועיים ככה... והשבועיים האלה זה לא תור אורלנדו למרות שאני מתכננת על איזה רקע של טרויה.. אבל בינתיים זה מה שיש אצלי- (לא לירות בי )
שלי..../images/Emo168.gif דווקא לא של אורלנדו אני מחליפה כל שבועיים ככה... והשבועיים האלה זה לא תור אורלנדו למרות שאני מתכננת על איזה רקע של טרויה.. אבל בינתיים זה מה שיש אצלי- (לא לירות בי )
י יסמין טרוגובוף New member 24/5/04 #55 איזה מדהיםםםםם../images/Emo70.gif אני אוהבת את הטפט של אורלנדו מהאתר של טרויה..!! ושירה, חח יש לך את הטפט שעשיתי!
איזה מדהיםםםםם../images/Emo70.gif אני אוהבת את הטפט של אורלנדו מהאתר של טרויה..!! ושירה, חח יש לך את הטפט שעשיתי!
R roni1013 New member 22/5/04 #38 אממ... הסרט ממש ממש יפה!!! אני מקווה שתהני... אני לא ממש ראיתי בסרט סיום מפתיע... [[הכרתי ת'סיפור לפני זה...]]] אבל הסרט היה מאד דומה לסיפור האמיתי
אממ... הסרט ממש ממש יפה!!! אני מקווה שתהני... אני לא ממש ראיתי בסרט סיום מפתיע... [[הכרתי ת'סיפור לפני זה...]]] אבל הסרט היה מאד דומה לסיפור האמיתי