ח ז ר ת י

magy

New member
לפני מספר שנים

מקרה שאירע ברומניה.......שאינה שונה מאד מהוגריה....במנטליות. שני גברים מישראל יצאו לשם לטיול......גם עסקים, גם הנאות... אחד מהם בעלה של בת דודתי (שגם סיפר לי את הסיפור) והשני, חברו.... בבוקארשט....החבר שלו, העלה למונית שני ילדות......בנות 12 הוא שמע שבעד פרוטות אפשר לבלות איתן....... סיפר לבעלה של בת דודתי.......שהם הולכים לחגוג בלילה עם הילדות. לחבר היתה בת בסביבות גיל 20 לבעלה של בת דודתי....גם בת שהיתה אז בת 18 בעלה של בת דודתי....(נקרא לו......מוישה, כי נמאס לי לכתוב כל הזמן את המשפט הארוך הזה), קיבל בחילה מהרעיון. אמר לחברו שזה לא נראה לו. החבר קפץ על המציאה......ילדות צעירות ....דנדש, גוף טרי ורענן.... הכסף לא נחשב .....גם אילו ביקשו יותר ממאה דולר..... במאה דולר , בזמנו, אפשר היה לקנות חצי רומניה.... תוך כדי נסיעה.....מוישה....דחף לשתי הבנות מאה דולר לארנק..... עצר את המונית והוריד אותן בכח....... החבר שלו......חטף את הקריזה של חייו......... מוישה אמר לי.......אחר הטיול......"לא יכולנו לדמיין מצב שאני יכול להציל את שתי הילדות מידיו של הבהמה הזה..........ולא לעשות כלום ......" בטח הגיעו ישראלים אחרים לרומניה ששילמו וקיבלו תמורה......שבוע , חודש שנה , אחר כך.......מאותן ילדות שכך חיות לפרנסתן..... לחבר של מוישה....היתה גם אישה קבועה....ברומניה.....שאליה נסע מדי מספר חודשים.......אבל זה לא הספיק לו.... הוא רצה לקנות בכספו מין..........בכל דרך.....בכל פינה......... יש להם גם ילד משותף ברומניה........ לראות את הגבר המזדקן הזה.........ואת הצורה הדוחה שלו.......גורמת לי לאימפוטנציה....... אשתו יודעת........לא פוצה פה...... ואיך תאבד מפרנס כמו בעלה........חראם........ איך היא אומרת לעצמה......? בסוף הוא חוזר הביתה...... עם מחלות בלי מחלות.......מי שואל....... לפני מספר חודשים .....ללא כל קשר.....בִּתו של החבר של מוישה..... בחורה בת 25, חטפה שטף דם במח. ללא כל קשר.....

ישRאל

New member
בנות יקרות ,,,מדוע הכעס,,,

הרי לכולנו תמיד יש מה ללמוד,,אני בטוח שלכולכן יש דיפלומה בלפנק,, ואני יודע שאתן נהדרות,,ואני כישראלי מכיר את התרבות שלנו ,והרי אתם יודעים שבאירופה התרבות והגישה שונים,,ובאמת לא התכוונתי לפגוע ב"ביצועים" (אם אפשר לכנות זאת כך) שלכן,,אלא ששם זה אחרת,,פשוט מקבלים הכל בצורה יותר טיבעית,,מה לעשות זאת עובדה,,ואני לא מתכוון רק לנושא של מין וסקס,,אלא בכלל,,ושרונה אני לא מתכוון להיות מדריך בפינוק,,גם לא בעבור כסף,,ואם אני אומר "בנות יש לכן מה ללמוד" תיסכלנה על זה במובן החיובי,,ואם מישהי ניפגעה,,אז חבל לא התכוונתי,, סליחה

magy

New member
../images/Emo3.gif במקום שבעלי תשובה....וגומר

הפרשה חוסלה.....

ישRאל

New member
ונכון ,,,

יש הרבה מה לראות בהונגריה,,לא לחינם קוראים לה "פריז הקטנה" הייתי בהופעה באופרה,רקוויאם של וורדי,,ממש על רמה גבוהה מאוד נהניתי,,, ובכלל מי שרוצה "טיפים" אשמח לעזור,,בנוסף לפורום תרבות הונגריה ששם יש את טומי שלנו ,,

שרונהה

New member
אני נמסה מהר ישראל.......

ועם המוסיקה הזו.......... סלחתי כדבריך............

אפי לוג

New member
כשאת עצבן

את יפה... וכשאת צודקת, מי יכול עליך? אפילו גולש אנחנו עושות טוב יותר מההונגריות. מספר ביקורים אישיים במולדת הגולש והבלינצ´ס לא השאירו עלי רושם שהן טובות יותר, משכילות יותר, יפות יותר, מצחיקות יותר. ובכלל אנחנו יותר...

סליחה????????? יש לי מה ללמוד?

אתה אל תעשה הכללות בבקשה אתה מכיר אותי ? יודע מה אני יודעת מה אני לא יודעת? מה אחרות יודעות ? טוב אני לא כועסת שמחה שחזרת הביתה אבל אל תעסבן אותי באמרות שוביניסטיות טוב עאלק ראיתם כולו חזר מהונגריה.... איגן מיגן חאפט אפליגאן:) ?

ישRאל

New member
אהלן איב,,,,,מת עלייך,,

כל יום לפני השינה אני רואה בדמיוני את היצירות שלך,,אני עדיין זוכר אותן,,אחלה,,הנה אני יודע שאת יודעת לצייר יפה,,,

B T1

New member
ההונגריות אכן מפנקות היטב, היטב...

ישראלים. הישראלי התמים מספר זאת לישראליות, אשר כמעט, כמעט מקרקפות את ישראל. צא ולמד!

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
תתפלאי אבל אני באמת עם מחשב

לא רואים אותו כי הוא על פרק יד ימין. מקווה שעם הדור הבא של מחשבי הצלילה יהיה אפשר להתחבר גם ל ICQ ולפורום. אני פורק עכשיו את המצלמה למחשב של החבר ואם לא ארדם אעלה לכם משו ממה שצילמתי היום.

למעלה