חורף חם?!...

Springy

New member
../images/Emo23.gifחורף חם?!...../images/Emo23.gif

החורף עומד להגיע אבל לא לכולם יהיה חורף חם... לא לכולם יש שמיכה להתכסות בלילות החורף הקרים לא לכולם יש מעיל להתעטף בו בימים הגשומים של החורף בואו נפתח את הלב נעשה מעט סדר בארון ונראה אולי מתחבא מעיל ישן וטוב שאפשר לתת או אולי תנור ישן שהוחלף בחדש דברים שיכולים לעשות לעוד ילד לעוד משפחה חורף חם וגם בלב... מבצע חורף חם יוצא לדרך כל מי שיכול לעזור ולתת אפילו משהו קטן זה יהיה הרבה לפרטים ניתן לפנות לפורום "למען הקהילה" (954) שנה טובה וחורף חם לכולם! ----------------------------------------- ההודעה הושארה באישורו של המנהל

Springy

New member
הודעות על תרומות נא לשרשר לכאן:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=39474887 נא לציין מה כוללת התרומה והיכן אתם בארץ.

Naughtius

New member
איזה ארגון אתם ?

נמאס כבר מכל התרומות האלה. במקום להתרים לכו תפילו את הממשלה. סעמק. כמה אפשר כבר לתרום ושיציקו לך כל הזמן ויעשו יסורי מצפון על זה שאתה לא תורם מספיק.

an3c

New member
יכולת פשוט לדלג הלאה.

אף אחד לא מחזיק אקדח לראשך ומכריח אותך לתרום. יסורי מצפון ל'נוטיוס' או אנשים בלי שמיכה בחורף הממ..

j o s i e

New member
מצטערת להגיד אבל אתה ממש לא

בסדר. קודם כל, אף אחד לא מכריח אותך לתרום , אז יכולת באמת להתעלם מההודעה אם זה מציק לך. ולהגיד "לכו תפילו את הממשלה" זה לא חוכמה גדולה, כולם יודעים את המצב במדינה הזאת ושיש אנשים שחסר להם, אז במקום ללכת ולצווח בקולי קולות "הממשלה! הממשלה!" ובעצם לא לעשות כלום יש אנשים שהולכים ועוזרים לאנשים האלה שאין להם, ולפי דעתי זה משהו שיש להעריך, אז לתקוף את הארגונים האלה זה בכלל לא מקובל לדעתי. יש דברים קצת יותר חשובים מאשר שיפרצו לעולם הקטן והשמור שלך ויזכירו לך את המצב.

Naughtius

New member
את בכלל קראת את ההודעה שלי ?

אחת השאלות הן איזה ארגון הם... 90 אחוז מהארגונים היום הם פיקטיבים גם ככה, אומה של גנבים.

j o s i e

New member
ואם הם לא גנבים?

אני מבינה למה אתה מתכוון, אבל שם לא נגמרה ההודעה שלו. אתה אמנם צודק בקשר לאנשים שמזייפים את הארגונים האלה בשביל רווח עצמי אבל תחשוב כמה אבסורדי זה לתקוף את הרעיון עצמו וזה מה שהוא עשה. אז אני לא תוקפת את השאלה בכותרת של ההודעה שלו אלא את מה שהוא אמר בהודעה.

dusa

New member
הם/אנחנו זה כאן בתפוז

פורום למען הקהילה מס' 954 (מקווה שזוכרת נכון). ואף אחד לא ביקש תרומה של כסף, כך שמקסימום ירמו אותכם ויקחו ממכם שמיכת פוך/מעיל/תנור שכבר לא הייתם צריכים, אז מה????? מישהו ביקש את מס' חשבון הבנק שלכם????

Rוני

New member
אלו אכן הפורום למען הקהילה של

תפוז עושים דברים מופלאים גם ממני ביקשו אישור לפרסם בפורום אותו אני מנהלת (גינון) עשו זאת בצורה הכי אלגנטית וכיוון שאני עוקבת אחרי פעלם הברוך אני יכולה לומר בלב שקט - מי שרוצה - שיתרום ויעזור מי שלא - שישמח שיש כאלו שעדיין מוכנים
סליחה שתהערבתי

an3c

New member
ג'וסי אני חושש

שלא הבנת את התגובה שלי, היא נאמרה כלפיו בציניות (הוא הרי בכלל לא התייחס לשאלה מי מתרים בגוף התגובה שלו). אני איתך.

למעלה