תודה ץתמונה מהממת הוא הורס
A AliN IN thE houSe New member 13/8/04 #5 היייייייי../images/Emo25.gif ברוכה הבאה! אני אלין בת 14 מהמרכז...ספרי קצת על עצמך!!! ואני מבטיחה לך שתני בפורום הזה!!
היייייייי../images/Emo25.gif ברוכה הבאה! אני אלין בת 14 מהמרכז...ספרי קצת על עצמך!!! ואני מבטיחה לך שתני בפורום הזה!!
A AliN IN thE houSe New member 13/8/04 #33 והנה הוא../images/Emo25.gif אם המשפחהההה את רוצה שאני ישם לך את כל התמונות שיש לי?
ס סימה16 New member 13/8/04 #43 גם אני אני מהמרכז קוראים לי יעל אני אוהבת לבלות עם חברות לשיר לרקוד לצייר לראות טלויזיה סרטים ובעקר חולה על גיא אריאלי, יהודה לוי, נתן רביץ וניר לוי! ספרי לי גם על עצמך! נחמד להכיר אותך
גם אני אני מהמרכז קוראים לי יעל אני אוהבת לבלות עם חברות לשיר לרקוד לצייר לראות טלויזיה סרטים ובעקר חולה על גיא אריאלי, יהודה לוי, נתן רביץ וניר לוי! ספרי לי גם על עצמך! נחמד להכיר אותך
I Ivan Pedroso New member 13/8/04 #8 ברוכה הבאה!!! ../images/Emo13.gif הנה תמונה חביבה של שווארצנגר ומוחמד עלי לכבוד הצטרפותך לפורום
I Ivan Pedroso New member 13/8/04 #17 אגב בקשר לתמונות ../images/Emo13.gif יש הרבה תמונות שלהם בגלריית תמונות בפורום...
ב בילבי ע ל ספידים New member 13/8/04 #26 קחי תמונה יפה הנה אני (לא ממש רואים אותי, אני די לא ברורה) והנה נתוש הדראג קווין!!
ד דורין אקריש המלכה New member 13/8/04 #30 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבי הרגת אותייייייייייייייייייי