חג שמח לכל הצוות מחיים
Y yanivlevy New member 22/4/05 #2 חג שמח - ../images/Emo155.gif לכל צוות ספיישל אולימפיקס ההורים והספורטאים חג שמח
מ מיכל שלומי New member 22/4/05 #3 חג שמח! לכל צוות ספיישל אולימפיקס לספורטאים ולהורים חג שמח עם המון המון אור!!! שרית, לא ענית לי היום בטלפון, חג שמח תמסרי גם לאלון. (בריאותי משתפרת אני מאמינה שביום שני אחזור)
חג שמח! לכל צוות ספיישל אולימפיקס לספורטאים ולהורים חג שמח עם המון המון אור!!! שרית, לא ענית לי היום בטלפון, חג שמח תמסרי גם לאלון. (בריאותי משתפרת אני מאמינה שביום שני אחזור)
S special olympics isr New member 23/4/05 #5 חג שמח מיכלי ../images/Emo141.gif יופי שאת מרגישה יותר טוב. זה הזמן להתחדשות ושיהיה לך ולרמי בכייף בבית החדש שתדעו בו ימים טובים, ימים מאושרים, ימים שמחים. חג שמח נתראה יום שני.
חג שמח מיכלי ../images/Emo141.gif יופי שאת מרגישה יותר טוב. זה הזמן להתחדשות ושיהיה לך ולרמי בכייף בבית החדש שתדעו בו ימים טובים, ימים מאושרים, ימים שמחים. חג שמח נתראה יום שני.
S special olympics isr New member 23/4/05 #4 חג אביב פורח ../images/Emo39.gif לכל צוות ספיישל אולימפיקס, חג אביב פורח. שתהיה לכולנו פריחה בלב.
י ישי אדלר New member 24/4/05 #6 חג-שמח לכל צוות "ספיישל-אולימפיק", הורים, ספורטאים, חג- אביב שמח וכשר.
S special olympics isr New member 11/5/05 #8 ../images/Emo165.gifחג עצמאות שמח לספורטאים ובני משפחותיהם, למתנדבים, לצוות ספיישל אולימפיקס. חג עצמאות שמח
../images/Emo165.gifחג עצמאות שמח לספורטאים ובני משפחותיהם, למתנדבים, לצוות ספיישל אולימפיקס. חג עצמאות שמח