חג אהבה שמח לכם מי שחוגג
A Albus Dumbledore New member 2/8/04 #1 ../images/Emo23.gif חג אהבה שמח ../images/Emo23.gif לכם מי שחוגג
B Bad Girl 15 New member 2/8/04 #3 חג אהבה שמח !!!!!!../images/Emo23.gif לבודדים ולתפוסים שביננו ,תהנו!!!!!!
S SaintJohn New member 2/8/04 #6 ../images/Emo23.gifחג אהבה שמח לכולם!../images/Emo23.gif אבל למה רק יום אחד? אני בעד אין ספור ימי אהבה. מי יתן ושכל החיים של כולנו יהיו יום אהבה אחד ענק!
../images/Emo23.gifחג אהבה שמח לכולם!../images/Emo23.gif אבל למה רק יום אחד? אני בעד אין ספור ימי אהבה. מי יתן ושכל החיים של כולנו יהיו יום אהבה אחד ענק!
A AeroSlash New member 3/8/04 #10 למה ../images/Emo3.gif? מה רע באהבה ../images/Emo35.gif וחג שמח לכולם
A AeroTom New member 3/8/04 #12 הוא לא היה דיסק סנטר... גונב ממני בדיחות נועם? אין שום רע באהבה אבל תמיד בשבילי "חג האהבה" או איך שתקראו לזה היה מבחינתי יותר מדי קיטשי שכזה...
הוא לא היה דיסק סנטר... גונב ממני בדיחות נועם? אין שום רע באהבה אבל תמיד בשבילי "חג האהבה" או איך שתקראו לזה היה מבחינתי יותר מדי קיטשי שכזה...
X Xboy123 New member 3/8/04 #15 אוי אוי אוי.. כמה לבבות.. אני מקיא פה.. אהבה?! מי מאמין בדבר הזה?! אולי אתם.. אני לא.. בכל מקרה חג אהבה(אם יש דבר כזה) שמח למאמינים בדבר הזה! וכמובן אני מאחל לכם מה שלי אין... שהאהבה תהיה הדדית
אוי אוי אוי.. כמה לבבות.. אני מקיא פה.. אהבה?! מי מאמין בדבר הזה?! אולי אתם.. אני לא.. בכל מקרה חג אהבה(אם יש דבר כזה) שמח למאמינים בדבר הזה! וכמובן אני מאחל לכם מה שלי אין... שהאהבה תהיה הדדית