חג אהבה שמח

חחח כן הוא באמת ישן...

אני למשל אתמול הייתי בטיול לילה עם החברים מהקיבוווווץ ואז נסענו בבוקר לאיזה מקום עם ברכו חמות,ףג'קוזי.היה נפלא! לא ישנתי בלילה,והייתי מתה מעייפות,וכשעייפים-עושים שטויות! אז היה שם בבריכות איזה מקום,שיש שפריצרים כאלה,ו הם שואבים את המים מהבריכה ומשפריצים מלמעלה וזה עושה מסג' אז היה איזה חור שמשם שאבו את המים,ואם סותמים אותו הזרם מתגבר,ואז זה עולה,המים הם משפריצים למקום אחר. אז ידיד שלי בא כזה סתם ונעמד מול השפריצר,והתחלתי לעצבן אותו,ולהזיז לו את הזרם אז צחקתי ואמרתי-אולי זה מישהו מלמעלה או המציל... אז הוא ממש התעצבן כזה וצחק,היה ממש מצחיק. בסוך אמרתי לו שזה אני ואז כולם באו לשם והתחילו להתלהב אז זה כבר היה לא כיף. בטיול-נסענו לאיזה נחל,וזה היה בחושך,זה היה מדהים! כאילו יש אור! הירח! זהו אור הירח! אמממ ואז חזרתי הביתה ב-1 הלכתי לישון עד 5 וחצי. וזהו. מחר אני וצה לקום מוקדם ולהתחיל לעשות את כל העבודות של החופש-יש הרבה,ואז ב-2 יש איזה פעילות מגניבה-צביעת חולצותץ....יהיה טוב! מקווה שהערתי או שמע הרדמתי עוד יותר?

../images/Emo14.gif חג ה**** ../images/Emo14.gif

היום אני מכחיש את קיומו של החג שלא אומרים את שמו בלוח השנה היהודי

מרילנצח

New member
לי יש דייט

אמממ הוא חמוד, אמנם קצת שעיר. אבל החיוך לא יורד לו מהפנים!! הוא בערך בגילי והוא תמיד שם בשבילי
שלי..

שמתם לב ש..

רק אנחנו-תומר מורי כרמית ואני-נמצאים פה היום?! מוזר.. אבל-האם זה בגלל הוירוס? אבא שלי חיסן את המחשב! האם אני אשאר לבד? ותומר-מה ההתנגדות ליום האהבה?מה רע? זה נחמד. אב ראיתי בחדשות שאנשים מתחתנים והם הכירו באינטרנט. לא אהבתי.אבל זה חיים שלהם. חבל.

Ez sLeeP

New member
אחותיי...

או שמא דודתי מנישואין? כיצד את מסתירה פרטים כאלו ממני?! דייט ראשון? טוב, אני מבקש דוח מלא ומפורט באייסיקיו לאחר מכן. מחר יום החצי-שנה לנישואיי לנושי! :))

מרילנצח

New member
הנה הפרטים כי לא הסברתי טוב...

הדייט שלי היום הוא עם... ה
שלי ונדבוש אם זה היה אמיתי ברור שהייתם יודעים מזה.. אבל עד אז

heaven is here

New member
../images/Emo23.gifחג אהבה שמח אנשים../images/Emo23.gif

לי היה "דייט" עם חברה שלי, הלכנו לטייל עד קצה העיר וחזרה... איזה כיף! טוב, אבל החג האהבה הזה הוא בין הטובים שלי לאחר שאתמול ראיתי בן אדם חשוב לי מאוד...

למעלה