ה ב ר י ר ה

ניקולי

New member
../images/Emo23.gif ה ב ר י ר ה ../images/Emo14.gif

כמעט כל שנתיים מגיע לארץ הקרקס..הם מסתובבים בכל רחבי הארץ.. היא היתה בת 28 היה לה ילדה בן שנתיים,ביום אביב אחד הם הגיעו (הקרקס) היא לקחה את בנה הקטן לראות אותם את כל ה
..והחיות..את המופע בכלל.. הוא היה בן 25 בחור איטלקי יפה תואר..גבוה, חתיך פשוט מהמם..במשך המופע מבטיהם נפגשו. היה לו מבט מושך..שבה את ליבה..בסוף המופע יצא אחריה..ביקש לדבר איתה..הוא חשב שהבן שלה הוא אח שלה...אמר לה "את יפה" אמר לה "את מושכת" ביקש לראותה שוב..איך היא סירבה..ענתה לו שהיא נשואה..(למרות שלא חיה עם בעלה)..היא פחדה להתאהב בו היא פחדה לפתח רגשות כלפיו..בשיחה הוא אמר לה היכן הם יהיו...איפה מסלול ההופעות שלהם בארץ..היא נפרדה ממנו לשלום והלכה. כשהגיעה לביתה לא הפסיקה מלחשוב עליו..יומיים לאחר מכן..שלחה את בנה לגן..התניעה את רכבה ונסעה אליו..נסעה למקום שהוא היה..ביקשה מהשומר של הקרקס לקרוא לו (זה היה בשעת בוקר מוקדמת)..השומר קרא לו.. הוא בא, עמד מולה, כולו נרגש כולו
..נשק לה על הלחי ואמר :"כמה את יפה" היא הרגישה בענינים..הם הלכו למקום מסתור..שכבו, אהבו, אחרי אותו יום הלכה לראות אותו בלילות..הם אהבו..הם חשקו זה בזו.. במשך כחצי שנה ניהלו רומן סוער עד שבא היום..הוא היה צריך לעזוב! היא בקשה שישאר..הוא לא יכל (מאחר וזאת משפחתו, והם חייבים להמשיך לארצות אחרות) הוא ביקש ממנה לבוא איתו היא לא יכלה (מאחר ומשפחתה כאן,עבודתה וילדה)..הם בכו, הוא חיבק אותה ונישק אותה ואמר לה שלעולם לא הרגיש כך..נשארה להם ברירה אחת. והיא הפרידה כמעט כל שנתיים מגיע לארץ הקרקס..הם מסתובבים בכל רחבי הארץ.. יותר היא לא הולכת לקרקס..מאחר והיא יודעת שאהובה נמצא שם..והיא יודעת בתוך ליבה שהפרידה תהיה שוב..ושוב קשה!! שלכם ניקול*

mariana

New member
ממש מרגש

נשמה מה שלומך? אני מבינה שאת מאוד עייפה אחרי עבודה והבעל והילדים, שתיהי בריאה, הסיפור ממש מרגש, עכשיו תגידי לי למי זה קרה, כי אני יודעת שכל הסיפורים שלך הם אמיתיים. אז מה חדש אצלך? ומה שלום יהודה? אם אני לא טועה יש לו יומהולדת סוף חודש נכון? או שהיה לו בסוף חודש שעבר. לא יודעת פתאום ניזכרתי בזה. אוהבת ושיהיה לך לילה טוב מרין

ניקולי

New member
מרינושששש

כן נשמה אני מאוד עיפה..ונכון הסיפור הזה אמיתי..זה על חברה שהיתה לי לפני מס´ שנים..כבר אין לי קשר איתה אבל.. הייתי חייבת לספר את האכזבה שלה.. מרגש נכון?? היית צריכה לראות אותה באותה תקופה..מה אני אגיד לך החיים לא קלים..אבל היא המשיכה הלאה היום כבר יש לה עוד ילד מהבעל השני שלה..היא חיה באושר עד כמה שאני יודעת.. אבל תמיד הוא יהיה בליבה!! מרינוש את גדולה נכון ליהודה תהיה יום הולדת בסוף החודש ב"ה..ואני רוצה לעשות לו הפתעה רק שאני לא יודעת מה ואיך.. יש לך רעיונות?? אוהבת ניקול*

mariana

New member
תעזרי לי שאני אוכל לעזור לך

אתרוצה לעשות לו את זה בבית? או במסעדה? בבית- את צריכה לתחנן שזה יראה אמיתי, מה שהוא יחליט את מסכימה.כלומר הוא אומר לך באותו יום נצא אז תגידי לו כן ואל תנסי לצאת מזה. ואגב מתי היום הולדת שלו, באיז היום? הוא מצפה בטח שתעשי לו הפתעה באותו יום של היום ההולדת ואני חושבת שהוא כבר יודע, ואת תפתיעי אותו ותעשי לו את ההפתעה יום אחרי או אפילו יום שבת, ככה שכל החברים בבית ובטח שהוא יהיה בבית את צריכה לדבר עם המנהל המשמרת שלו כדי שישתף איתך פעולה. ביום של יום ההולדת שלו את תעשי משהו חמוד בבית כמו נרות ויין, נו את יודעת אני לא צריכה להגיד לך והוא בטח יתאכזב שהוא ציפה להפתעה אבל את ההפתעה הוא יקבל ביום אחר, ואז יהיה לך הרבה יותר קל. אני מקווה שאני עוזרת קצת. מקסימום אני אדבר איתך עוד המון בטלפון ואז נוכל להיתייעף אני איתך ואני רוצה לעזור לך. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתת וד"ש חם ליהודה המקסים מרין

ניקולי

New member
אז זהו ש..

יום ההולדת שלו חל ב 29.03.02 יום אחרי ערב פסח זה יוצא ביום שישי.. ככה שבאמת אני לא מתכוונת לעשות לו כלום ביום ההולדת עצמו..הוא רוצה לנסוע לחגוג עם ההורים שלו והאחים שלו..אבל נראה אני בכלל לא יודעת איך הוא עובד באותו היום..והכי באסה זה אם הוא יעבוד לילה אוףףף העבודה שלו.. נשמה אני רוצה לעשות לו משהו בבית..אני מפחדת לחגוג לו יום הולדת בחוץ עם כל המצב הזה שלנו קצת מפחיד לא??? קודם כל אני רוצה לקנות לו מתנה יפה ואני לא יודעת מה?? אח"כ אני רוצה לחגוג לו..ולא יודעת איך.. הרי שכל יום זו חגיגה פני עצמה את יודעת.נרות ויין וכו´.. אז מה את אומרת??

@@

New member
ניקולושששששש ../images/Emo25.gif

רק תגידי לי מאיפה את מביאה את כל הסיפורים האלה???? ועוד סיפורים מן החיים, אחחחחח כל אחד והחבילה שלו. מה קורה? משהו חדש? חוץ מזה שבטח התגעגעת אליי או שלא? כי אני מאוד התגעגעתי אלייך. שולחת מלאאאאא
ותתתתתתת ו-
יםםםםם גדוליםםםםםם
ריקי

למעלה