הש"ש פרק 59

../images/Emo23.gifהש"ש פרק 59 ../images/Emo23.gif

זה הולך להיות פרק ממש יפה... ועכשיו בטח יראו את נינה יותר
כל הדיבורים לכאןן

אוקי

פרק ממש מדהים!! איך נינה אומרת ליוני ורני אני לא אוהבת שאתם מדברים ביחד!! חחחחחחח
קרעה אותי ניראה לי שזאת פעם ראשונה שאני בוכה בעונה הזאת בגלל אלינור כאילו, תמרה באמת רצתה להיכנס לבריכה עם הבגדים האלה?
אממ... מה הקטע שהאשתו של אבא של אלינור זאת מיכל ינאי טוב שלא הביאו מישהי יותר צעירה..!!! מה עוד היה? אהה.. טוב אני לא ראית ממהתחלה פיספסתי את ה10 דקות הראשונות אז אני יראה ב11
את מה שלא ראיתי אני ירשום את כל התגובה שלי אחרי זה חח .. אם זה לא מספיק איך אני אוהבת לפרש פרקים
חחח:] ולחפור עליהם כמו עכשיו למשל
חחח[=

כנסי..

בכוונה הביאו מישהי צעירה כי אלינור אמרה לקורין שהוא עם מישהי שצעירה ממנו באיזה 30 שנה והיא איתו רק בגלל הכסף

המשך החפירה שלי על הפרק!!

אוקייי נינה הייתה הכי מדהימה בעולם אני פשוט לא מבינה כמה מושלמת אפשר להיות יפה שליי
היה ממש ממש עצוב שקרין נכנסה לחדר חזרות ואמרה לכולם על אבא של אלינור
ו.. וואט דה פאק המשקפיים של שירי? הם לא קצת גדולות מדיי
בקיצור היה פרק אחד היפים ובאמת ניראה לי שפעם ראשונה שאני בוכה בעונה הזאת [
] נינוששששלמתת

DiRtY BaTeLL

New member
פרקקק יפהה יואוו..

ונינט ואייי מ-ו-ש-ל-מ-ת!!!!!!!!!!!!!
מיכל יאניי{איך שרושמים} ואי כמה זמן לא ראיתי אותה בטלויזיה פשש הקיצור היה פרק מדהיםםם כמובןןן שהכל ביזכונת נינטטטט המדהיממההההה מחכה למחרר

ג ב ש ו ש

New member
היה פרק ממש יפה../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif

מסכנה אלינור
אני כ"כ אוהב את הדמות שלה..ובכלל את מלי לוי
איזה כואב זה כשקרין נכנסה ואמרה את זה מול כולם והם חיבקו אותה.. חח מיכל ינאי האמא
הזוי ביותר אבל Any Way,מהסדרה הזו אפשר לצפות ל=ה=כ=ל!!! נינט הייתה מדהימה כמו תמיד
רני ותמרה חמודים

G r a y G i r l

New member
היה פרק ממש יפה.

רק אני התרגשתי כשקרין חיבקה את אלינור וזה היה ממש עצוב?
רני ותמרה מה זה לא מעניינים. פאדיחות לראות אותם מתנשקים וכל זה
ונינט הייתה קצת בפרק. מעצבן אותי שהיא בלי מדים

כנסי

השאלה שלך : רק אני התרגשתי כשקרין חיבקה את אלינור וזה היה ממש עצוב? אממ .. לאאאאא
חחח:]
אה ו.. רני מעניין תמרה לא אותי לפחות

טולה 1995

New member
חצי מהפרק רני ותמרה מתמזמזים!

כמה אפשר
שיראו יותר את נינה זה יותר טוב חח

T A L is here

New member
כואב בשימחתם של אחרים?

סתם.. אין לך מה להתרגש שישים פרקים חיכינו לאיחוד בייניהם.. מגיע להם להתנשק קצת. פרק הבא יעבור כבר

למעלה