הערב...
A adikush09 New member 30/7/07 #2 ט"ו באב שמח היי לכולם... למישהו יש רעיון לחוף שקט לפיקניק (לא מכמורת או קיסריה כי עד שנגיע לשם יהיה לילה ) באיזור הרצליה עד צפון ת"א? תודה....
ט"ו באב שמח היי לכולם... למישהו יש רעיון לחוף שקט לפיקניק (לא מכמורת או קיסריה כי עד שנגיע לשם יהיה לילה ) באיזור הרצליה עד צפון ת"א? תודה....
ק קרן אור של החיים New member 30/7/07 #7 קשה לי להאמין שתמצא היום חוף שקט../images/Emo13.gif אולי כדאי למצוא פארק ליד הבית
A AT44 New member 30/7/07 #3 ט"ו באב, שמן על הבסיס שוקולד למסאז'../images/Emo53.gif שלום, ראיתי לא ממזן בטלוויזיה שעושים מסאז' עם שוקולד חם, רציתי לשאול איך אני מכין את השוקולד שאני יוכל להפתיע את חברתי. תודה רבה!
ט"ו באב, שמן על הבסיס שוקולד למסאז'../images/Emo53.gif שלום, ראיתי לא ממזן בטלוויזיה שעושים מסאז' עם שוקולד חם, רציתי לשאול איך אני מכין את השוקולד שאני יוכל להפתיע את חברתי. תודה רבה!
D danit forever New member 30/7/07 #4 שלום לאוהבים לאהוב מה שלומכם? צרור לבבות עליכם! מבקשת אני עזרתכם בהמלצות על סרט רומנטי. מה רומנטי? שבן זוגי, שיחיה, ירעד מאושר וטיפה קטנה תדגדג לו את קצה האף. רב תודות לכולכם, לב ענקי ( ) דניתוש.
שלום לאוהבים לאהוב מה שלומכם? צרור לבבות עליכם! מבקשת אני עזרתכם בהמלצות על סרט רומנטי. מה רומנטי? שבן זוגי, שיחיה, ירעד מאושר וטיפה קטנה תדגדג לו את קצה האף. רב תודות לכולכם, לב ענקי ( ) דניתוש.
ק קרן אור של החיים New member 30/7/07 #8 סרט רומנטי את יכולה לעשות חיפוש בפורום ולמצוא למשל את השירשור הזה. אני אישית אהבתי מאוד את הסרט "היומן". תהנו .
סרט רומנטי את יכולה לעשות חיפוש בפורום ולמצוא למשל את השירשור הזה. אני אישית אהבתי מאוד את הסרט "היומן". תהנו .
ל לילית אנונימוס New member 30/7/07 #5 אני קיבלתי את המתנה המושלמת.. אנחנו עוברים לגור יחד.. חתמנו חוזה עם בעל הבית במוצ"ש, וכבר יש מקרר ומזגן והכל...
אני קיבלתי את המתנה המושלמת.. אנחנו עוברים לגור יחד.. חתמנו חוזה עם בעל הבית במוצ"ש, וכבר יש מקרר ומזגן והכל...
ב בובה קטנה ושבירה New member 30/7/07 #9 אני היום, תחזיקו חזק הולכת לעשות שופינג עם בחיר ליבי נכון שזה הכי מקורי ליום האהבה? וזה היה רעיון שלו, הוא הציע שנלך לבזבז על עצמנו קצת כסף וגם נקנה אחד לשני דברים. ולקינוח סושי!
אני היום, תחזיקו חזק הולכת לעשות שופינג עם בחיר ליבי נכון שזה הכי מקורי ליום האהבה? וזה היה רעיון שלו, הוא הציע שנלך לבזבז על עצמנו קצת כסף וגם נקנה אחד לשני דברים. ולקינוח סושי!
ג גרב אדומה New member 31/7/07 #11 גם אני וקרמבואית חגגנו כמו משוגעים ../images/Emo23.gif עד שכאב לה הגב בצורה נוראית ולי כאבו הידיים . למה לה הגב ? היא ניקתה פאנלים כמו מטורפת . למה לי הידיים ? מזיפזופ בשלט . אחחח , החיים הבנאליים .
גם אני וקרמבואית חגגנו כמו משוגעים ../images/Emo23.gif עד שכאב לה הגב בצורה נוראית ולי כאבו הידיים . למה לה הגב ? היא ניקתה פאנלים כמו מטורפת . למה לי הידיים ? מזיפזופ בשלט . אחחח , החיים הבנאליים .