המחשבות

ניקולי

New member
../images/Emo23.gif המחשבות ../images/Emo23.gif

בערב לפני השינה עולה בי המחשבה את תמונתך מהמגירה בכל לילה מוציאה חושבת לעצמי אילו היית כאן לצידי הייתי מחבקת אותך הייתי נושקת לך... נזכרת בימים שהיינו חברים היית מחבק אותי היית רק שלי.. ואיך זה שאותי עזבת? ואלי לא חזרת? לו יכולתי לראותך ללטף שוב את ראשך.. אך עזבת ואותי כאן השארת ורק התמונה שנשארה במגירה מעלה בי מחשבות מעלה בי זכרונות ומאז..לא ידעתי אהבה לא הרגשתי התחושה הכל נגמר הכל כבר תם.. ומה שנשאר..זה הקבר החם!!

@@

New member
רק תאמרי לי מאיפה את מוציאה את זה?

נשמה שלייייייייייי בוקר טובבבבבבבבבב, אני מצטערת שהנוכחות שלי פה לא מורגשת, אני פשוט עמוסההההההההההה בעבודההההההה בא לי לברוח. את פשוט מדהימה, איך שהמילים נוגעות בכל אחד מאיתנו. דרך אגב אבי (ליאור 30 ) ממש מתוק
ו-
אחד גדול לחימום היום. חולה עלייך וד"ש חם ליהודה המקסים ריקי

ניקולי

New member
אל תשאלו...

אתמול בלילה חשבתי עליכם..והייתי חייבת לרשום משהו יפה שנוגע ללב משהו עצוב..שננתי את המילים כל הלילה בחיי כמעט ולא נרדמתי..חיברתי שיר והמילים יצאו לי מתוך הלב...אמרתי לעצמי ..עם כל האכזבות שכל אחד עובר הוא נשאר בחיים וממשיך את חייו הלאה..אלמלא כל האכזבות האלו איך היינו לומדים?? איך היינו מבינים שאפשר להתגבר..אך כשזה נוגע למישהו שכבר איננו מישהו שהוא כבר לא איתנו..זו באמת בעיה כשכ"כ אוהבים ונפרדים בלי סיבה (ואני מתכוונת לסיבות כמו שאנחנו עברנו)..מסכנה אותה בחורה שאהובה הלך לעולמו..היא נשארה רק עם זכרונות. ותמונה.. ואילו אנחנו באכזבות יכולים עוד לשמוע ולראות את זה שעזב או זה שעזבנו. אוהבת ניקול*

mariana

New member
כל כך נכון...

היי ניקולי יום טוב! השיר כל כך דיבר אליי רק הסוף צריך לשנות אותה קצת. ומה שאת כותבת פה זה נפלא. תמשיכי כך אוהבת מרין

למעלה