הכתבה בGO
I I מ י ר ב I New member 2/9/08 #6 התמונות כ"כ כ"כ יפות!!! קרן בחורה יפיפיה ברמות על. לא ברור לי למה כתבו שהיא לא פוטוגנית אבל נגיד.חחח כתבה ממש ממש יפה,אהבתי לקרוא אותה. על הסריקה.
התמונות כ"כ כ"כ יפות!!! קרן בחורה יפיפיה ברמות על. לא ברור לי למה כתבו שהיא לא פוטוגנית אבל נגיד.חחח כתבה ממש ממש יפה,אהבתי לקרוא אותה. על הסריקה.
י יעלי וזה New member 2/9/08 #10 כתבה מדהימה! קרן יפיפיה אמיתית../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif נהנתי לקרוא, ושמחתי שמדברים קצת על הוא מתקשר אליי D: קרן יצאה תותחית על ואממ, כתוב שהאלבום מכר 40,000 עותקים, פלטינה. זה נכון? Oo
כתבה מדהימה! קרן יפיפיה אמיתית../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif נהנתי לקרוא, ושמחתי שמדברים קצת על הוא מתקשר אליי D: קרן יצאה תותחית על ואממ, כתוב שהאלבום מכר 40,000 עותקים, פלטינה. זה נכון? Oo
ט טל דרורי New member 2/9/08 #11 כן אם אלה החיים הגיע לפלטינה אמרו אז זה בכמה רעיונות אך לא נראה לי שהכתירו את האלבום לפלטינה בצורה רישמית
כן אם אלה החיים הגיע לפלטינה אמרו אז זה בכמה רעיונות אך לא נראה לי שהכתירו את האלבום לפלטינה בצורה רישמית
י יעלי וזה New member 2/9/08 #12 התכוונתי ל"מבול" לא לאא"ה... כתוב: " "מבול" הניב ארבעה להיטים גדולים, ולפי דיווחי חברת התקליטים מכר עד כה כ-40,000 עותקים. פלטינה. "
התכוונתי ל"מבול" לא לאא"ה... כתוב: " "מבול" הניב ארבעה להיטים גדולים, ולפי דיווחי חברת התקליטים מכר עד כה כ-40,000 עותקים. פלטינה. "
S shir828 New member 2/9/08 #13 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ואוו! התמונות מדהימות, והראיון ממש מעניין הכתבה הזאת נורא מחמיאה תודה על הסריקה...
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ואוו! התמונות מדהימות, והראיון ממש מעניין הכתבה הזאת נורא מחמיאה תודה על הסריקה...
ט טלי לשלטון New member 2/9/08 #14 היא פשוט מהממת../images/Emo99.gif אהבתי את הראיון, והתמונות מקסימות, תודה על הסריקה
S sHiR TaDmOr New member 3/9/08 #17 ../images/Emo176.gifחכו שניה, אני אקום מהריצפה.. :| אעעע שאלוהים ישמור היא ככ יפהההההההה תודה רבה!
ס סטייליש New member 3/9/08 #20 זה לא פייררר למה היא ורודה אצלך?!?! אצלי זה כתום מרקר! איזו מווותתקקק קראתי את הכתבה אתמול בלילה פשוט נשמה! מהממת שכזו! אין אני מטורפתת עליה! מחר מחר מחר!!
זה לא פייררר למה היא ורודה אצלך?!?! אצלי זה כתום מרקר! איזו מווותתקקק קראתי את הכתבה אתמול בלילה פשוט נשמה! מהממת שכזו! אין אני מטורפתת עליה! מחר מחר מחר!!