היי

Bubble Girl 27

New member
מניוק אחד חכה חכה

אמרתי לך שאני אעשה עליה פוטושופ של מכבי.. YY עליך

אישתי !אני פה! אני שמה חליפת וונדרוומן ובאה..

לוקחת אותך בטיסה על הגב לאיזה אי בודד ונשכח מכוווווווווווווווולם. טוב אולי הבייבים יבואו איתנו .... אבל חוץ מהם אף אחד ... טוב? חולההההההההההההההההההההההה עלייך

אני 27

New member
יפה לך נעה ..

ככה לקחת אותה ולהעלם .... ועוד בשבוע שלי .... מה יהיה ..

Bubble Girl 27

New member
בדיוק קיבלתי דיל במייל

חופשה בקריביים ב 1800$ יאללה תעלי על חליפת תעופה ובואי! אוחחחחחחחחחחחח חופשה באה לי בול עכשיו!

t o t a l

New member
אהבה היא אלוהים

כמו אלוהים .... אהבה היא חסרת צורה. חסרת צבע. חסרת טעם. חסרת ריח. איש לא ראה אותה. רבים ניסו לתאר אותה. כמו לאלוהים .... לאהבה צורות רבות. צבעים מרהיבים. טעמים אקזוטיים. ניחוחות מרנינים. רבים טוענים שנגעו בה. איש לא הצליח לארוז אותה. אהבה היא כאב. אהבה היא כאב בטן. אהבה היא כאב לב. אהבה היא כאב ביצים. אהבה היא כאב ראש. אהבה היא זרם. אהבה היא זרם אדרנלין. אהבה היא זרם מילים. אהבה היא זרם תחושות. אהבה היא זרם דמעות. אהבה היא זרם נוזלים. אהבה היא חיבור. אהבה היא קשר. אהבה היא הרגל. אהבה היא קרבה. אהבה היא אהבה. אהבה היא חשק. אהבה היא תשוקה. אהבה היא תאווה. אהבה היא התפלשות יצרים. אהבה היא אהבה. אהבה היא טוב. אהבה היא רגישות. אהבה היא אכפתיות. אהבה היא הקרבה. אהבה היא קבלה. אהבה היא נתינה. אהבה היא אהבה. אהבה היא שקר. אהבה היא אחיזת עיניים. אהבה מתעתעת. אהבה חמקמקה. אהבה מסתתרת. אהבה היא אהבה. אהבה היא אלוהים.

למעלה