היי היי מה המצב אנשים יפים שלי?... למישהו/י יש תשובה מזה אהבה????????
י יניב1224 New member 7/8/07 #1 ../images/Emo23.gifהיי היי מה המצב אנשים יפים שלי?... למישהו/י יש תשובה מזה אהבה????????
B Bubble Girl 27 New member 7/8/07 #5 אהבה זה מה שאתה עשית בשבילי. אהבה זה שכהבנזוג שלך מתרחק ממך ואתה מרגיש כאילו שהורידו חלק מהגוף שלך. בערך מה שאני מרגישה היום...
אהבה זה מה שאתה עשית בשבילי. אהבה זה שכהבנזוג שלך מתרחק ממך ואתה מרגיש כאילו שהורידו חלק מהגוף שלך. בערך מה שאני מרגישה היום...
ד דקר26 New member 7/8/07 #6 אפשר סתם לשלוח לך חיבוק? מה אכפת לך.. בחינם נשיקות וירטואליות מפה ועד טימבקטו. דקר שמחפשת מה לעשות ביום חמישי/שישי [רמז של פולניה]
אפשר סתם לשלוח לך חיבוק? מה אכפת לך.. בחינם נשיקות וירטואליות מפה ועד טימבקטו. דקר שמחפשת מה לעשות ביום חמישי/שישי [רמז של פולניה]
B Bubble Girl 27 New member 7/8/07 #9 תמיד שמחה לקבל חיבוק קבלי מלאאאאאאאנתלאפים נשיקות וחמישי אני מקווה שאני אוכל להוציא לפועל את המפגש אצלי ואם לא אז שישי מסיבה ברמת גן אצל רמי
תמיד שמחה לקבל חיבוק קבלי מלאאאאאאאנתלאפים נשיקות וחמישי אני מקווה שאני אוכל להוציא לפועל את המפגש אצלי ואם לא אז שישי מסיבה ברמת גן אצל רמי
R rrredshay New member 7/8/07 #8 אל תשכחי אף פעם..... שיש פה המון אנשים טובים שמאד אוהבים אותך!!! אני יכול להעיד על עצמי עכשיו תגידי לי איזה חלק מהגוף הורידו לך, אני מיד מוריד מעצמי ושולח לך אותו.
אל תשכחי אף פעם..... שיש פה המון אנשים טובים שמאד אוהבים אותך!!! אני יכול להעיד על עצמי עכשיו תגידי לי איזה חלק מהגוף הורידו לך, אני מיד מוריד מעצמי ושולח לך אותו.
B Bubble Girl 27 New member 7/8/07 #11 יד רגל שחלה וחצי תחת.... את החצי תחת שלח בלי שערות, בכ"ז לא נעים
R rrredshay New member 7/8/07 #14 תשמעי, תראי... מאמי, גם לי יש גבולות.... שעווה בתחת???? תעשי אחרי שאני אשלח לך... טוב לראות אותך מחייכת!!! מי אוהב אותך יותר ממני?????
תשמעי, תראי... מאמי, גם לי יש גבולות.... שעווה בתחת???? תעשי אחרי שאני אשלח לך... טוב לראות אותך מחייכת!!! מי אוהב אותך יותר ממני?????
נ נעה שבדרך New member 7/8/07 #17 אני אני אוהבת אותה הכי! ואל תתווכח אתה עוד בתסבוכת מאתמול תפוס תנוחת קיבולת כי היום אני מחזירה לך על אתמול אין ברירה!
אני אני אוהבת אותה הכי! ואל תתווכח אתה עוד בתסבוכת מאתמול תפוס תנוחת קיבולת כי היום אני מחזירה לך על אתמול אין ברירה!
R rrredshay New member 7/8/07 #20 מאמי, קצת רחמים... גם ככה אני הולך לוותר על חצי תחת.... יעזור אם אני אתן לך ? את השפתיים עוד השאירו לי.....
מאמי, קצת רחמים... גם ככה אני הולך לוותר על חצי תחת.... יעזור אם אני אתן לך ? את השפתיים עוד השאירו לי.....
א אני 27 New member 7/8/07 #21 נראה לי ... שרק איזה שיר של " צהוב עולה " יעזור לך איתה עכשיו .... יש שמועות על פונפונים צהובים שיצאו מהארון ....
נראה לי ... שרק איזה שיר של " צהוב עולה " יעזור לך איתה עכשיו .... יש שמועות על פונפונים צהובים שיצאו מהארון ....
R rrredshay New member 7/8/07 #22 אתה אל תתחיל איתי.... לא מספיק נטשת משמרת לשבוע, עכשיו אתה בא ונותן רעיונות לא מוסריים??? מילא להתנשק עם רמי..... אבל פונפונים צהובים???? גם לי יש גבולות...
אתה אל תתחיל איתי.... לא מספיק נטשת משמרת לשבוע, עכשיו אתה בא ונותן רעיונות לא מוסריים??? מילא להתנשק עם רמי..... אבל פונפונים צהובים???? גם לי יש גבולות...
א אני 27 New member 7/8/07 #24 מה שנכון ..... צודק ... פשוט ..... ניסתי לעזור .... הכל בצחוק אחי .... הפונפונים עדיין בארון
נ נעה שבדרך New member 7/8/07 #23 דווקא נראה לי הרעיון... זה שרושור על מה אתה מוכן לעשות בשביל אהבה - לא? אז מה יש חברים מקריבים זה למען זה במיוחד כשאחד הביא ת'חרופה לשניה.... אז קדימה - תחתונים צהובים ופונפונים ביד - בהופעה חיה במפגש הבא..
דווקא נראה לי הרעיון... זה שרושור על מה אתה מוכן לעשות בשביל אהבה - לא? אז מה יש חברים מקריבים זה למען זה במיוחד כשאחד הביא ת'חרופה לשניה.... אז קדימה - תחתונים צהובים ופונפונים ביד - בהופעה חיה במפגש הבא..
R rrredshay New member 7/8/07 #25 טוב הבנתי אותך.... בובית, זה שרשור על אהבה, לא על S&M.. חוץ מזה, חולצה צהובה כבר לבשתי השבוע (ברזיל..) וזה תועד ב15 תמונות לדראון עולם..
טוב הבנתי אותך.... בובית, זה שרשור על אהבה, לא על S&M.. חוץ מזה, חולצה צהובה כבר לבשתי השבוע (ברזיל..) וזה תועד ב15 תמונות לדראון עולם..
B Bubble Girl 27 New member 7/8/07 #26 אם רק הכבל של המצלמה היה עובד טוב הייתי שמה אותה פה! יש לך מזל