היי ובבקשה

N o R i K o

New member
XDDDD תיאור טוב ../images/Emo142.gif

הצורה האנושית של העכבר בישיט לגמרי *O* ורוקטה *O*

harar8

New member
אחת הדמויות שהכי אהובות עליי בשתיים

עשרה הממלכות^_^ הוא יגיע בהמשך והוא ממש חמוד.

star_female

New member
../images/Emo23.gif הוא ממש ממש חמוד

גם יש לו את המדובב של אינויאשה

N o R i K o

New member
בדיוק בגלל זה הוא כוסע~! ../images/Emo142.gif

טוב נו גם בגלל הרבה סיבות אחרות... אבל גאדמיט X_X קאפה-סאמה תדובב לי ילד ^O^

harar8

New member
נכון^_^

איך התלהבתי כששמעתי אותו בפעם הראשונה^-^

TaIu

New member
../images/Emo11.gif

יש לשתי הדמויות אותו קול, ז"א אותו סגנון (כמו שבגראויטישן לראיוצ'י יש קול קצת שונה מאינויאשה) אבל יש קצת שינוי בין הקול של אינויאשה לרוקטה. קצת קצת. הסתבכתי X_X ולא הייתי פה הרבה זמן.

N o R i K o

New member
כי רוקוטה עדין ואינויאשה לא ../images/Emo142.gif

ובכלל לקאפה-סאמה יש בדיוק את הקול של הדמויות שהוא מדובב רק שהוא כל שניה צוחק וזה נורא מטריד כי אינויאשה צוחק זה כזה OOC.

N o R i K o

New member
אמגגג כתבתי רוקטה עם ו'. *מתאבדת*

טוב נו לפעמים שומעים את הו' ;O; זה לא לפחות לא חמור כמו סאטסקי.

N o R i K o

New member
הוא באמת אחת הדמויות הטובות בג'וני

קוקי למרות שהוא ילדותי הוא גם חכם כזה ו... הסאגה האחרונה איתו הייתה טובה D: והוא בישי קטן ^O^ ויש לו קול סגידע *~* ודאמ תראו ת'חיוך *_________*

ודרך אגב, אני חשבתי לנזבלד לי../images/Emo15.gif

למוות בפרק 13 כשראקשון השתנה לבן אנוש והוא היה בלי בגדים... כי אלוהים יודע שהוא שקסי בטירוף.

../images/Emo15.gif ראיתי את זה ואני עדיין חושבת

שקאגומה לא מיצאה את מלוא הפוטנציאל שלה, שהיא יכלה להגיע להרבה יותר. ולגבי יוקו, תסתכלי עליה בפרקעים 3-4. היא רוצה הבייתה, היא אומרת בעצמה.

CibiHeart92

New member
תראי

בסדרה הזו יש גם יוקו גם יוקי גם יוקה וגם יוקיקועעע וכל שאר השמות מסביב לזה אז אין מה להתווכח X3

star_female

New member
אני לא שונאת את אקארי...

היא לא משתנה הרבה במהלך הסדרה, אבל היא גם לא לגמרי דמות שטוחה. מבחינת אופי אין ממש הבדל (חוץ מזה שמרגישים שהיא התבגרה ב-3 שנים האלו, פשוט לא בצורה ספציפית) אבל מבחינת הרגשות שלה... זה לא דבר שאומרים במפורש בסדרה, אבל די ברור שהיא מתאהבת בהיקארו, מתאכזבת ממנו כל פעם מחדש, ומגלה רגשות גם כלפי מיטאני... הסיבה שהיא לא לוקחת צד בויכוחים בין היקארו למיטאני זה בגלל שהיא מחבבת את שניהם ולא רוצה שאחד מהם יכעס עליה. במיוחד מיטאני, כי יותר סביר שהוא יתעצבן.

star_female

New member
אה, ודמות נשית אהובה

כי נראה שהדיון מתפתח לכיוון הזה XD אין הרבה דמויות נשיות בסדרה בלשון המעטה. מבחינת אופי דמות, מי שהכי אהבתי היתה קאנקו (בת חזקה שעושה את מה שהיא רוצה ולא נגררת, וגם לא מתכחשת לחולשות שלה). נאסה גם ממש חמודה, וחבל לי שלא התמקדו בה קצת יותר.

DDDDDDDD:../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

גם אני אהבתי את קאנקו צ'אן ^__________________^ הסדרה לא ממש התמקדה במעט הבנות שיש לה...

CibiHeart92

New member
קאנאקו גאונית

היא היחידה שהכתה את היקארו על השוביניסטיות שלו, משהו שהרבה מאיתנו רצו לעשות @@;

זו תאוריה הגיונית 0.0../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

אף פעם לא חשבתי שהיא מחבבת גם את מיטאני

Mor L

New member
אממ

במאנגה פחות התייחסתי לאקארי כי היא ממש היתה דמות מישנית, אבל באנימה הציגו אותה כמאוהבת בהיקארו באופן ברור, וזה הרגיז אותי לגמרי. לא היה ולא נברא שום דבר בינה לבין היקארו, השיר פתיחה Fantazy הוא המצאה של האנימה בלבד ואין שום בסיס לזה שיש לה רגשות כלפיו. מכאן יוצא שאני די לא סובלת אותה באנימה, והיא גם סתם חלשה שלא יכולה להתקדם כמעט בגו, והיא גם יוצאת מעוררת רחמים שהיא לא מבינה שהיקארו לא ישים עליה אף פעם, ולא מסוגלת להמשיך הלאה. היא לא מכוערת היא פשוט סתם נאחסית. במאנגה היא היתה חמודה ממש וחיבבתי אותה יותר, אבל לא ברמה של לאהוב אותה. ממש לא. יש עוד דמויות נשיות בסידרה, והן האימהות של היקארו ואקירה, אבל הן בעולם אחר לגמרי. הן לא קשורות לגו בכלל, הן נשואות (מה שמפחית קצת מהלחץ של החיים בעתיד), הן אמהות וזהו. קצת מראים את הגישה שלהן לגבי הגו, אצל אמא של היקארו יותר, אבל זהו. אין להם תפקיד יותר מדיי קריט בחיים של הדמויות המרכזיות (חוץ מהמאנגה שבה אמא של היקארו נוסעת לטורניר מדינות אסיה כדי לנסות להתקרב להיקארו, אבל זהו). הדמות הנשית הכי אהובה עליי היא איצ'יקאווה, כי היא כולה סוכריית בונבון כזאת, מתוקה לגמרי, היא מאוהבת באקירה ^^, וגם מבינה בגו (נראה לי שהיא יודעת לשחק אבל אפילו אם לא, היא היחידה שבאמת נכנסת לזה באופן טוטלי, יותר מנאסה וקאנקו (או איך שקוראים לה מהמועדון הגו)). אם אקירה היה עם אישה זו היתה צריכה להיות רק היא. רק היא ראויה לו

למעלה