אממ
במאנגה פחות התייחסתי לאקארי כי היא ממש היתה דמות מישנית, אבל באנימה הציגו אותה כמאוהבת בהיקארו באופן ברור, וזה הרגיז אותי לגמרי. לא היה ולא נברא שום דבר בינה לבין היקארו, השיר פתיחה Fantazy הוא המצאה של האנימה בלבד ואין שום בסיס לזה שיש לה רגשות כלפיו. מכאן יוצא שאני די לא סובלת אותה באנימה, והיא גם סתם חלשה שלא יכולה להתקדם כמעט בגו, והיא גם יוצאת מעוררת רחמים שהיא לא מבינה שהיקארו לא ישים עליה אף פעם, ולא מסוגלת להמשיך הלאה. היא לא מכוערת היא פשוט סתם נאחסית. במאנגה היא היתה חמודה ממש וחיבבתי אותה יותר, אבל לא ברמה של לאהוב אותה. ממש לא. יש עוד דמויות נשיות בסידרה, והן האימהות של היקארו ואקירה, אבל הן בעולם אחר לגמרי. הן לא קשורות לגו בכלל, הן נשואות (מה שמפחית קצת מהלחץ של החיים בעתיד), הן אמהות וזהו. קצת מראים את הגישה שלהן לגבי הגו, אצל אמא של היקארו יותר, אבל זהו. אין להם תפקיד יותר מדיי קריט בחיים של הדמויות המרכזיות (חוץ מהמאנגה שבה אמא של היקארו נוסעת לטורניר מדינות אסיה כדי לנסות להתקרב להיקארו, אבל זהו). הדמות הנשית הכי אהובה עליי היא איצ'יקאווה, כי היא כולה סוכריית בונבון כזאת, מתוקה לגמרי, היא מאוהבת באקירה ^^, וגם מבינה בגו (נראה לי שהיא יודעת לשחק אבל אפילו אם לא, היא היחידה שבאמת נכנסת לזה באופן טוטלי, יותר מנאסה וקאנקו (או איך שקוראים לה מהמועדון הגו)). אם אקירה היה עם אישה זו היתה צריכה להיות רק היא. רק היא ראויה לו