היי ובבקשה

akari 10

New member
../images/Emo23.gif היי ובבקשה

היי אני חדשה אז נעים להכיר ויש לי בקשה אפשר בבקשה תמונות של אקארי גם לאלו ששונאים אותה ויש להם בבקשה!!!! מתחננת לפניכם

CibiHeart92

New member
אני לא מבינה מה יש לשנוא באקארי

אז מה עם היא לא דמות כזו קשורה היא לפחות מנסה X3 חבל שלא נתנו לה תקפיד קצת יותר משמעותי...

Noriko Chan

New member
פאנגירלז ישנאו אותה ../images/Emo142.gif

בדיוק כמו שהן שונאות קאגומה ווינרי וכל דמות חמודה שקיימת אני ממש אוהבת את אקארי, היא כל כך מתוקה ומקסימה

shui chan

New member
זה ממש לא נכון..

כאילו לא יודעת.. אני אישית גם לא שונאת את קאגומה ווינרי אבל באקארי באמת יש משהו שמעצבן אותי.. אני לא שונאת אותה או משהו בסגנון אבל פשוט לא הייתי מגדירה אותה בין הדמויות האהובות עליי.. יש באקארי איזה משהו שמראה בנות כמעוד חלשות כול הזמן כשהיא נקלעת נגיד לריבים בין מיטאני והיקארו היא פשוט לא לוקחת שום צד.. אף פעם לא ראיתי אותה נגיד מביעה דעה על איך שמיטאני מתייחס להיקארו - או כשהיא כן דיברה על זה היא פשוט אמרה שמיטאני מעדיף שהיקארו לא יגיע יותר למועדון. לה דווקא לא הפריע שהוא יהיה שם וכמו שרואים היא כן מנסה לשמור איתו על קשר אבל בכל זאת פשוט מקבלת את מה שמיטאני אמר כעובדה.

Reutgold

New member
דיי נכון..

באמת היקארו מוצגת כדמות דיי חלשה... והיא הדמות הנשית היחידה.... כאילו שהיא מייצגת את דמות האישה.. אין לי תמונות שלה לבד...סורי.... ובקשר לפרק (כי אף אחד לא פתח שירשור...) היה פרק ממש יפה! סאי איש הצדק חחחח והיקארו הפרחח חחחח חבל שלא היה שום דיבוב בקטע עם המטוס... אוף אני רוצה להקליט ואין לי כוח שוב לישון ב12...(כמו כל יום) (בגלל הבגרויות אני הרוגה מעייפות אם מישהו שואל את עצמו למה אין לי כוח טוב דיי סטייה מהיקארו..)..

CibiHeart92

New member
זה מה שמרגיז!

נשים בכלל לא לוקחות עמדה פה... רק קונאקו! XD בגלל זה היא הדמות הנשית הכי שווה אפילו נאסה שהיא מהחבורה של הפרקים היותר מתקדמים לא מראה נוכחות... סדרה שוביניסטית ;; למרות שנו... מי צריך נשים שיש אקירה שמתבכיין מספיק בשביל כולן @@;

shui chan

New member
לא ממש נכון לגבי נאסה..

היא כן מגיעה יחסית גבוה מבחינת יכולות :) והיא ממשיכה להתקדם וזה.. אותה אני דווקא ממש אוהבת - את כל הקטע שלה בחבורת לימוד שלהם כשהם לומדים יחד ^^~

אני לא שונאת את אקרי'.'../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

יותר אוהבת את נאסה ^___^ אבל קבוצת הבנות הרבה יותר קטנה מהבנים, בעצם מה אכפת לי XPPPP אבל היא קרציע XP תנסו להריץ שמונים פעמים אותה אומרת בקול הזה שלה "היקארו" וזה ישגע אתכם XD

../images/Emo15.gif הי! לא להשמיץ!

אני לא אוהבת אותה כי היא מסוג הדמויות האלו שהן חמודות ועם המון פוטנציאל, אבל הן לא מנצלות אותו בכלל, זה דבר אחד שמשגע אותי. אני מחבבת את קאגומה, היא נחמדה והכול, אבל היא לא משתנה ומתפתחת! בכלל, יש דמויותץ נשיות חזקות מדהימות כמו יוקי מ12 הממלכות שגם מתחילה ב"אני רוצה הביתה", אבל היא משתנה וממשת את הפוטנציאל שלה. לגבי אקארי, היא דמות חלשה, סיידקיקית לא מפותחת ולא ממומשת, אני לא ממש מחבבת אותה. אני מעדיפה את נאסה, שממשת קצת יותר מהפוטנציאל שלה ומשתנה במהלך הסדרה.

Noriko Chan

New member
יוקי מ-12 הממלכות?

את נשמעת כאילו בכלל לא ראית את הסדרה. לדמות קוראים יוקו, היא לא מתחילה ב-"אני רוצה הביתה", ההפך הוא הנכון, היא נורא אמיצה והיא שנאה את החיים שהיו לה והעדיפה להמשיך בעולם השני, הבעיה היחידה שלה הייתה היחס של ההורים שלה לאובדן ועל זה שיקראו לה "ילדה רעה" כי היא תמיד הייתה הילדה הטובה. קאגומה דמות שלא משתנה ומתפתחת? הייתי מציעה לך לצפות בפרק הראשון של אינויאשה ומיד אחר כך בפרק האחרון. הקאגומה שתראי בפרק האחרון תהיה שונה לחלוטין מהקאגומה שבפרק הראשון, כך שזה היה ממש שטותי ממך לומר את זה.

טוצית

New member
Oo../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

איך זה שכל פעם שנזכרים בדמות הילדה הראשית של הסדרה מתעורר ויכוח? עזבו, אני סתם מחרבשת XP אני אגיד לכן מה, קודם כל, אני לא שונאת לא את קאגומה ולא את אקארי. אבל אני חושבת שאקארי באמת לא השתנתה. והיא לא ממש צריכה- היא לא דמות מרכזית כמו קאגומה, והיא לא עמוקה במיוחד, או לפחות לא נראת כזו. אקארי היא ממש לא המרכז של הסדרה, אבל היו יכולים לפתח אותה יותר... קאגומה היא דמות מרכזית מאוד בסדרה, אני חושבת שאין מקום להשוואה כאן.

טוצית

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

מאז שהתחלתי לראות את אינו בפעם השניה, התחלתי להזדהות איתה קצת. אני לא אוהבת אותה, אני יותר מדי "נאמנה" P: לקיקיו, אבל אני גם לא שונאת אותה. אחרי הכל הן דמויות, פעם הקצנתי את זה מעבר לכל פרופורציה X___X

N o R i K o

New member
וחוץ מזה, יוקו משנה פוטנציאל מבחינה

פוליטית...הגורל של ממלכה שלמה נמצא בידיים שלה... את ממש נשמעת כאילו לא ראית את הסדרה אלא ראית 2 פרקים ראשונים בהוט אנימה והתלהבת

טוצית

New member
XPP../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

אני משתמשת בכינוי הישן רק כי יש בו יותר קישורים X______________X |לאאוהבתותו|

טוצית

New member
היי! אני יודעת מי זו!../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

היא נהיית מלכה והשרים שלה מתעללים בה קצת והיא מדברת עם העכבר דרך ציפור! |נסקלת| ראיתי פרק או שניים באמצע O_______O

למעלה