הודעה חשובה המחשבים של אמירה מקולקלים-עד הודעה חדשה היא לא פה
M MaY1212 New member 23/1/05 #1 ../images/Emo23.gifהודעה חשובה המחשבים של אמירה מקולקלים-עד הודעה חדשה היא לא פה
S Sweety Shiri New member 24/1/05 #3 באמת שתחזור הכי מהר ו... בזמן שאמירה לא פה, בואו לא נעשה בלאגן כי לא נראה לי שלמישהו יש גישה לניהול... אז בואו נשרשר ונשמור על הפורום מסודר כדי שלא יהיה בלאגן ושלאמירה לא תהיה הרבה עבודה...
באמת שתחזור הכי מהר ו... בזמן שאמירה לא פה, בואו לא נעשה בלאגן כי לא נראה לי שלמישהו יש גישה לניהול... אז בואו נשרשר ונשמור על הפורום מסודר כדי שלא יהיה בלאגן ושלאמירה לא תהיה הרבה עבודה...
A ayala 13 New member 24/1/05 #5 ../images/Emo45.gifשירי צודקת../images/Emo70.gif אנחנו צריכים לשמור על השירשורים ולא לפתוח סתם הודעות חדשות אני מקווה שאמירה תחזור מהר... אני אתגעגע
../images/Emo45.gifשירי צודקת../images/Emo70.gif אנחנו צריכים לשמור על השירשורים ולא לפתוח סתם הודעות חדשות אני מקווה שאמירה תחזור מהר... אני אתגעגע
L LetGoYouSonOfABitcH New member 24/1/05 #6 ../images/Emo45.gif רפואית שלמית לו../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif
נ נועה דואני New member 24/1/05 #7 מתגעגעים../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif ולא נעשה בלאגן מבטיחים
נ נסיכת pop New member 25/1/05 #8 שלום אנשים אני מהפלא אני מקווה שמחר אני אכנס אל תעשו שטויות טוב זה עולה לי הון נשתמע נשיקות
נ נסיכת pop New member 25/1/05 #12 כל הסיפור הזה עלה לי 17 שקל... חח בשביל השורה המסכנה הזאת... עד שמצאתי תפורום עכשיו אני אצל רעות אז אני גולשת ממנה... אני ממש מקווה שעד מחר בערב יהיה לי מחשב
כל הסיפור הזה עלה לי 17 שקל... חח בשביל השורה המסכנה הזאת... עד שמצאתי תפורום עכשיו אני אצל רעות אז אני גולשת ממנה... אני ממש מקווה שעד מחר בערב יהיה לי מחשב