דרוריסטי כיתה ט'!

פנטילון

New member
אבל יש הפרדה ברורה!

איך שבאנו לפה תקעו לנו את השם נאות נורדיה כי אנחנו לא חלק בנורדיה הישנה כי אנחנו לא חברי משק וכל זה! המושב הישן יוצר אוירה של הפרדה! אפשר לקרוא את הויכוח שלי עם חפי ולהבין מה ההבדל. בעין שריד מעולם לא היה שם אחר לשכונה החדשה. או שהיה? ואני לא אומר במבטא סנובי שאני מנאות, אני אומר בגאווה! הסנובים היחידים זה גנות הדר

YaLdoNet 4 EveR

New member
אז זה נורדיה שמעפנים פה..

אתם המושב היחיד בעולם שלא התאחד עם ההרחבה שלו.. קלטו ת'אירוניה..

פנטילון

New member
והכל בגלל:

המשק, והעובדה שהמושב שיתופי למרות שזה כבר מת. ובית"ר הנאצים האלה שעדיין קשורים איכשהו למושב

the xecutioner

New member
דווקא הייתי עד לחלוקת ביצים בנורדיה

ואף נטלתי בה חלק! (עדות לכך שהמושב השיתופי AKA אנחנו-בדיוק-כמו-קיבוץ-רק-בלי-חדר-אוכל עוד חי ונושם)

NiKi†a

New member
חחחח..אופסססססס

אני רגילה..פשוט הצטרפו מאה בנות חדשות לפורום שלי..אז כל הזמן-ברוכה הבאה! אופס....ברוך הבא גל

the xecutioner

New member
היה ממש ממש נחמד

אגב זה דניאל (הגבוה
) ומאוד מאוד מאוד מאוד (מאוד מאוד מאוד..) נהנינו להופיע שלשום... תודה רבה רבהההה לקהל שבלעדיו לא היינו זוכים
באמת, תודה על כל הכפיים והכל ואגב יש לי את הקטע שלנו על המחשב (רק באודיו), אז כל מי שרוצה שאני אשלח לו.. תסתדרו יפה בטור :) סתם, באיסיקיו 104530578 ושוב המון תודה על הכפיים

D o o o N

New member
חח כן היה נחמד

דרך אגב -שלום :) אה רגע יש לי שאלה למה אנשים פה כל כך לא נחמדים?

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחחחחחחחחחח ענקקקקקקק

איזה פלאשבק!! ו.. *שיעול* מי לא נחמד?? אגב, השיעול היה אמיתי. אני חולה. די עם הסיגריות, אה
וולקאם. מכיוון שתהיתם (אני תהיתי לעצמי בלב) למה אני פה, בערב שישי, אז הנה מסמך אנושי מזעזע: אבא בחו"ל, והאוטו אי שם על אוניה בלב ים, אמא עצלנית ורעת-לב, אח שלי עם המגנום וסבא בשמירות עם הטנדר המגעיל והמעפן. אופיר נשארת לבד.

Bitca

New member
היה נחמד (טוב שנזכרתי להגיב) חח../images/Emo9.gif

חלק מההופעות היו טובות וחלק לא אגם הברבורים היה ממש מצחיק מי שזכה היה צריך לזכות
המסיבה שאחרי זה היתה נחמדה רק המוזיקה לא היתה משו...

the xecutioner

New member
אגבבב עכשיו יש את הקטעים בוידאו

במחשב כמובן... בינתיים יש את הקטע שלי ושל דניאל וגם את הקטע של עדן וחבורתה בהמשך יהיה את כל ההופעה

למעלה