בנות:

../images/Emo23.gifבנות:

מתי תקלטו שאין, אין על ג'וני דפ! הוא מהמם הוא חתיך הוא סקסי הוא מוכשר! והכי חשוב: הוא מטורף על כל הראש! אז מה אתן מעריצות את אורלנדו בלום הקופיף הזה?! ג'וני הרבה יותר שווה ממנו (וגם טום קרוז, אבל זה כבר סיפור אחר...)

n o g i t

New member
יו...

איך שאני שונאת שאנשים עושים את זה.. בכל פורום שאני נמצאת עושים את זה! אם זה בתאומות אולסן- אז המורדים באים אם זה בכריסטינה- אז בריטני באים ועכשיו גם פה?! תגידו לא נמאס לכם?!!!!!
מה הבעיה הנפשית שלך בדיוק? אנחנו יודעות וחושבות שג'וני חמוד ומושלם, אבל מה את רוצה מאיתנו?! אם בחרנו לא להצטרף לפורום של ג'וני ולהיות פה, סימן שאנחנו מעדיפות את אורלנדו!!!
וחוצמזה מי את שתקראי לאורלנדו קופיף י'פקצה?!! אנשים מהסוג שלך בדיוק, גורמים לי לשנוא אנשים אחרים, למה?! למה את עושה את זה? זה גורם לך אושר לקלל אנשים אחרים ולגרום להם להרגיש מגעיל? אם את חושבת שאורלנדו קופיף- זכותך, אני חושבת שצביקה פיק שווה! סו וואט? לכי לפורום ה*ביפ* שלך ותכתבי שם מה שבא לך על אורלנדו, אבל לא פה! את אוהבת את ג'וני? סבבה לך! גם אני! ואת מוזמנת להביע את דעתך, אבל מתי תפסיקו כבר לקטול דעות של אחרים?!!!!!

ואורלנדו לא קופיף! אורלנדו כוסון!

אורלנדו כל כך שווה... גם ג'וני אבל גם אורלנדו... אורלנדו כל כך חם שאני נכוות רק מלהסתכל על התמונות ה100ממות שלו!

n o g i t

New member
מה זה קשור עכשיו?

ומי אמור להפנים מה? אין לי בעיה עם ג'וני, ואם בנות שאומרות שהן אוהבות את ג'וני, אבל בשביל זה יש להן פורום משל עצמן!! למה הפוצות האלה צריכות כל הזמן לבוא לפורום הזה ולקלל את אורלנדו?

n o g i t

New member
אני רק מנסה למנוע את הריב../images/Emo9.gif

|סמיילי של מלאך כמו באיי סי קיו|
סתם, זה פשוט משגע.. אבל את צודקת צריך להתעלם, סתם קנאית

מעניין ממי אימצת את זה... ../images/Emo98.gif

חיחי וזאת התגובה האחרונה שלי בהודעה הפקצית הזאת...
גם אני עכשיו יגיב לכל שאר ההודעות שיכולות לקפוץ כדי לדחוק את ההודעה למטה..

תירגעי,

אם תקראי את מה שכתבתי בהודעה מעל להודעה שלי--"אני המעריצה מס' 1" וכו' וכו' (הודעה חסרת טעם... אני לא יודעת למה כתבתי אותה---התנצלות מראש--- היה לי התקף ג'וני) אז תביני שאני מתה על אורלנדו בדיוק כמו כולן בפורום הזה... אז לא כדאי לפתוח פה ויכוח חסר טעם על השטות הזאת... טוב חמודה?

n o g i t

New member
קראתי את זה

אבל את כתבת את זה רק אחרי שכתבת את ההודעה שהגבתי אליה...

אני מתה על אורלנדו בדיוק כמו על ג'ו

אני מתה על אורלנדו בדיוק כמו על ג'וני... אני אוהבת גם את אורלנדו... אני לא התכוונתי להישמע כזאת ניבזית... סורי לכולן...

תודה...

ניצלושון קטנטון! מה קורה עם טרויה? מתי הסרט יוצא? (אני פשוט לא יודעת אם שאלו את זה כבר... )

בשביל מה זה היה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה את יושבת לייד המחשב, ומחכה לראות תגובות?..... לא אכפת לי שאת שרופה על ג'וני...גם אני(לא כ"כ-רק בתור שחקן),אבל א-ו-ר-ל-נ-ד-ו לא קופיף!!!!!!!!!!!הוא כוסון הורס(שלפי דעתי יותר ש!!ה מג'וני-רק לפי דעתי!!)... נו מה?, זה מה שרצית שיגיבו לשטויות שלך..אז הנה..הגבנו..עכשיו...תעיפי את עצמך בחזרה לפורום ג'וני..(ולא בה בלובה יותר בחיים שלך...חחח...)... ותסתמי ת'פה שלך!!!!!!!!!!!!!!

הלו הלו!! תירגעי את עצמך ילדונת!!

אף אחד לא יסתום את הפה של ג'וני המלך! זה ברור?! ג'וני הוא שווה פי מיליון מאורלנדו! אז תפנימו... ואם יש למישהו בעיה עם זה אז: I don't give a fuck!!! נ.ב את ההודעה הזאת כתבתי עכשיו בגלל הטונים שבדיבור שלך! (יותר נכון בכתיבה...) אז לפני שהחברות שלך עולות עליי, שידעו שאני לא רציתי לכתוב את ההודעה הזאת עכשיו אם את לא היית פותחת את הפה שלך עליי! savvy???

karin byrne

New member
...............

בנות לא להגיב ולא הלתעצבן....פשוט תתעלמו...עזבו אתכן למה שיגדל השרשור הזה עכשיו וידחק שירשורים חשובים יותר למטה?עזבו אתכן... אני אישית חולה על אורלי וגם אוהבת את ג'וני וזהו אני לא אגיב אז אל תגיבו גם אתן.....ואת...ילדה אני לא רוצה להישמע גסת רוח או לא נחמדה אבל בבקשה תלכי מפה ואל תכתבי יותר פה אם זה לא משו נחמד או משו על אורלי....אז בבקשה....בה ביי לך....ואני לא רוצה לראות יותר שכתבת פה...

למעלה