בוקר טוב,

betty boop 100

New member
../images/Emo23.gifבוקר טוב,

חשבתי די הרבה על הפורום, עליכם, ובכלל על הדרך הזו לכתוב על הפנימיות החיים ובכלל לאנשים זרים ( כפי שהבנתם אתמול זו פעם ראשונה שלי..) ונזכרתי באיזו פילוסופיה סינית אני חושבת: שמחת הדג - צו - סן, וצה סון הלכו על גדת הנהר, צו סן אמר : ראה איזה קלי ם הם הדגים ואיך הם שוחים אכן זוהי שמחת הדג. צה סון ענה לו: אתה אינך דג ולכן אינך יודע מהי שמחת הדג. צוסן: אתה אינך אני - איך אתה יודע שאי אינני יודע מהי שמחת הדג? צה סון: אני אינני אתה, על כן אינני יודע אותך. על כן מובן מאליו שאתה שאינך דג, אינך יודע את שמחת הדג. צו סן : הבה נחזור להתחלה, אם שאלת אותי כיצד אני יודע מהי שמחת הדג, הרי שכבר ידעת שאיננייודע זאת. ולענינן המשברים והזוגיות והאהבה.. אז זו זוגיות בעיני, לדעת מי הוא בנזוגך, ולא לעמוד במקומו, ולחשוב את מחשבותיו. בטח הספיקה הפילוסופיה הזו לבוקר שכזה.. יום מקסים לכולכם..

betty boop 100

New member
בשבילך איש המערות שרואה את חצי הכוס

המלאה: במנזר סיני על הר גבוה ישבו לאכול התלמידים והמורים. שאל התלמיד: מדוע , מורי אתם מגישים לתלמידים צלחות מלאות לחם ומזון מתובלים בשמן ומלח וחומץ, ואילו למורים מגישים קערות ריקות למחצה? ענה המורה: רק מי שהכל מצוי לפניו יוכל לבחור את המעט. מי שלמד יוכל לרסן קיבתו גם במשתה המלך. מי שאין המזון מצוי על שולחנו- מה רבותא זו בריסון קיבתו?

seeyou

New member
מי שלמד יוכל לרסן קיבתו ?../images/Emo12.gif

זאת הסיבה שמאות מיליוני סינים חיים על קערות ריקות למחצה? It takes one woman nine months to have a baby. It cannot be done in one month by impregnating nine women (although it is more fun trying). cofucius

betty boop 100

New member
../images/Emo31.gifלא קשור למי שלמד..

הענין הוא המחשבה וההכרה :מה שיש לי. כל אלו שעדיין חושבים שאין להם.. אז הם צריכים קערה מלאה לא לקיבתם אלא לנפשם.. מי שהבין שיש לו ויודע שיש לו אז לא צריך יותר...

סיפור אמיתי

השתתפתי פעם בצוות שהעביר סדנא בבית מלון. לארוחת הצהריים המשתתפים קיבלו ארוחה מלאה ואילו הצוות הסתפק בארוחה קלה. הסיבה - הצוות נדרש לשמור על עירנות ומיקוד גם בהמשך הסדנא.

למעלה