בוקר טוב
אחים ואחיות בישוע

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifבוקר טוב../images/Emo185.gifאחים ואחיות בישוע

איך ישנתם.. מקווה שכמו הבייבי בתמונה
من مذكــرات تائب للقمص يوسف اسعد كم آذيت شعورك يا ربى المحبوب ... لم اكن على دراية بما تسببه لك اهاناتى امام هداياك العظيمة غير المعبر عنها الى ان اعطيت ابنى الذى احببته وعلمته وزوجته ووضعت قدميه على طريقك هدية لانه محبوب فى قلبى ... فيقول لى اننى اشتريته بالهدايا واننى لا اصلح ان اكون له اباً ... كم جُـرحت ، وكم تألمت ، وكم انحنيت على نفسى . تذكرتك يا الهى ... وانت تمنحنى حلة البنوية بدمك الغالى الثمين ... ونقاوة الحياة الجديدة بغسل الميلاد الثانى فى المعمودية المقدسة، والتطعيم فى شجرة الحياة بالتناول المقدس فى شركة بيعتك الطاهرة .. وبعد هذا كله وقبله انى معروف لديك قبل انشاء العالم وقبل ان اصور فى بطن امى او يكون لى اسما وسط الناس . تذكرتك يا الهى الحبيب ... كم جرحت وتألمت وانحنيت وانا آخذ اسمك الطاهر على وابوتك لى ثم اتنكر لك بالقلق على مصير ، او الاهتمام بتوافه . او التعلق بعواطف بشرية ، او السعى وراء موجودات ارضية، او التحايل البشرى لتحقيق شهواتى .. تذكرتك يا الهى الحبيب وناديتك سامحنى ... فما فعله ابنى معى كان مجرد تذكرة دائمة لى بفعلى المزرى معك يا أب الخليقة كلها ... فأعطنى الثبات فى ابوتك بجهاد ، واعطنى الشكر والتذكر بالجميل لهداياك التى هى جديدة كل صباح . واعطنى الفهم لكى لا اسئ لليد التى تحملنى للآن. لست محتاجاً الى صلاحى لكنى انا الذى اناديك اظهر صلاحك فى يا أب ليس فى طبعك التنكر المخزى الذى لبنوتى الضالة

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכולנו שומעים על מגלי העתידות..

על אנשים כמו "הקוסמים" שלאחרונה התמלא מסך הטיוי הביתי בהם.. כוחות הטלפטיה.. כוחות ניבוי.. וטוענים לכוחות ריפוי.. מה אומר לנו הספר הקדוש עליהם...

stanly3

New member
למה??

אחי ממתי הנוצרות פרימטיבית ומגבילה אומנות. לא ככה אני מסתכל על האמונה שלנו, האומנות והנוצרות מישרים קו מצידי שיתמלא המסך בתוכניות כאלה זה בידור לא יותר .אנשים שיש להם את הכח ואת הפוטנציאל אם בכלל אז מה להתעלם ?? הזיקה והיכולת לאנרגיה רוחנית יכולה להתפתח גם בתנאים אחירים לא רק בנוצרות אם כי היא הכי מפורסמת כדוגמא מהברית החדשה : اعطاهم سلطان ليشفوا المرضى . משהו כזה - אז מה השלחים היו קוסמים וכופרים ? ברור שלא . الامتحان الالهي لقيمة الانسان ليس بفلسفتة اللاهوتية بل بحياته .

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif ברור שלא הבנת את דבריי

או שניסחתי אותם בצורה לא מובנת.. כך או כך, בטח שלא באתי להגיד שהנצרות פרימיטיבית..אך היא בהחלט שמרנית ולא מתוך הגבלה סתמית אלא מתוך הסתמכותה המלאה על החיים לפי ישוע, לפי הוראות הספר הקדוש, אם קראת את הקובץ שצירפתי, אולי היית קצת יותר מבין למה כוונתי. אם ישוע נתן לשליחים כוח לרפות..אז בשם ישוע אנו הכל יכולים לאלו שניחנו במתנה זו ממנו! אך לא רק אלוהים וכוחות הטוב נותנים כוחות על, גם כוחות האופל עושים כך ומנצלים כוחם זה בכדי להוליך שולל עדרים שלמים של כבשים תועים.. ולאלו שקראו היטב את מילת האדון והבינו אותה, אז הם לא יפלו בפח, וידעו להבדיל מיהו שליח האל ומיהו שליח אבליס, שכל מבוקשו הוא להסית את הלב והעין בימים האחרונים מהאור הבוהק של ישוע. המסך של הטיוי והתוכניות אולי בסך הכל דוגמה קטנה שנתתי, אבל בעקבות התוכנית כמה עשרות אפילו מאות אנשים פנו לאנשים אלו בכדי שיעזרו להם ויגלו להם עתיד ויפתרו צרות!!! זה בעצמו חטא גדול, כי בזה אנו מפנים עורף לישוע ואומרים לו לא בך נמצא את האור אלא בכוחות אחרים אפלים (והכל מבורות במילה ולא מרצון נטו לעשות כך ולכן כואב לי הלב עליהם) ולא אליך נבוא כשרע לנו, כי אתה לא הדרך והצדק והאור!!! כמה תחבולות יש לאבליס, הוא לא חוסך!! כוחות לתקשור עם רוחות? כוחות לגילוי העתיד? והכל למה? מטרות מסחריות ותוכניות שו אוף! היית מדמיין אחי שאלוהים היה נותן להם כוחות בשביל השעשוע?!! אני מצטערת שהארכתי אך מקווה שהאדון יתן לך להבין את כוונותיי.. וזה דיון מעניין שטוב לשמוע דעות אחרים גם
תודה על התיחסותך סטנלי היקר.

stanly3

New member
זה מה שהבנתי ומבין ממה מסתייג

מהנסיון עם חילוניים , העולם הוא חומר שמתבטא בצורה פיזית כל שהיא האמונה הופכת להיות חומרית שמעכבת את התצורה הקלאסית של בן אנוש שרכש לאורך אלפי שנים . קיום אנשים עם כוחות מיטאפסיקאלית יש לו את ההשפעה הכי חזקה לשינוי התפיסה לחומר ולרוחניות איך שאמרתה אנשים פונים אל בדרנים אלה , כי האמינו שיש כוח על טבעי בתוכם ומתוך זה הדרך להאמין שיש כוח עליון מתגברת , אני רוצה להגיד שהבידור הזה מכין התני ההכרחי לאמונה מיטאפסיקאלית כל שהיא אל תשכח שהעולם מלא אמונות ועדות לא רק נוצרות ומלא חילוניים שבמקרה שלהם דווקא יכול לעשות שינוי לטובה אמרתי לך בהודעה קודמת כוח זה כוח יכול להתפתיח בתנאים שונים לאו דווקא בנוצרות והוא מועמד לשימוש בטובה וברעה . הרעיון שלי לא להפריד בין שני עולמות, החומרי והרוחני בעיני הלא מאמינים עדות מושלמת. סליחה לא סמתי לב שאת בחורה :) תודה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאבל ההבדל הקטן הוא..

שאני נוצרייה ומאמינה..ולא אוכל להאמין ביותר מדת שהיאי ותר דרך חיים, ואם הספר הקדוש מסביר בבירור שלא יהיו כוחות "טובים" אלא מאלוהים לבניו המאמינים כי ישוע הוא הדרך והצדק והחיים ואור העולם..המושיע והכל יכול, אזי לא אוכל לפרגן לכוחות..שבאות ממקור..שאינו מישוע. הויכוח החילוני מוכר לי, וגם הצורך בפתיחות ומודעות לשאר עמים ועדות, יחד עם זאת, אם אתה שואל את הרוחני שבי והמאמין שבי והשכלתני אפילו..אז אני הולכת והספר הקדוש הוא נר לרגליי..ומחשבותיי.. כל השאר.. לא יכול להיות דרך שאאמץ אי פעם.
זה בסדר.. באנגלית שפרד יכול להתפרש ל
ול
, העיקר שאני יודע that the Lord is my shepherd الرب راعي

stanly3

New member
זה כן נכון

הפניה היא טעות בתפיסה לנו כנוצרים ולא לשכוח הנצרות איננה דת במחשבותיו של ישוע , היננה אמונה שלא בהכרח מתלווה לכותרות וקופסאות חקיקה. את הדגש החיובי אני שם על החילוניים והחומריים בכלל ולא עלינו כנוצרים כי להם אולי רק אולי הוכחות לקיום כוח על טבעי שהאמונה שלנו או של אחירים נשענת עליו.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifקשה לי להבין לאן אתה חותר..

אבל..את תורתי בפניך פרשתי.. החילונים לא מאמינים כמובן בדברי הספר הקדוש..כך שהם יכולים לאמץ כל מיני הוכחות ודרכים משלהם..לי זה לא מעניין כי אני לא צריכה הוכחות בשביל לדעת ולהאמין..

שלום לכולם ויום טוב../images/Emo42.gif

מה שלום כולם? מקווה שכולם בסדר. לא כתבתי פה זמן רב. עסוקים בעבודה, לימודים,הכנות וכו'. ליהודים שביננו רציתי לאחל פורים שמח ולכל חבריי הפורום סופ"ש נעים ומהנה ויום טוב:)

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifפורים שמח טוב לראות אותך פה../images/Emo9.gif

היום הגדול מתקרב הא?
..

salt of earth

New member
בוקר מקסים כולם ../images/Emo39.gif

אני חושבת שישנתי עוד יותר טוב מהבייבי בתמונה
הלכתי לישון אתמול מוקדם והתעוררתי מאוחר והכי מצחיק זה שדווקא היום רציתי לקום מוקדם. כיביתי את השעון בשעה שבע ואמרתי לעצמי אקום בעוד רבע שעה ובסוף קמתי בשעה 12.00
קטע מאוד מרגש הבאת לנו שפרד אכן זה מה שמרגיש האדם כאשר מתרחק מאלוהים. מהקטע הבנתי כי בנו של האיש التائب עזב אותו והוא נזכר איך הוא עזב את אבינו בשמיים והתכחש להקרבה שלו למענו. ומצאתי עוד תפילה לאותו אב صلاة للتوبه ايها العريس المحبوب: اشكرك انك فتحت باب قلبك امام حقارتى الان لادخل واتحدث اليك بكل ما يحملة قلبى. فاذا ينتصف الليل اذكرك مع العذارى الاتى خرجن لاستقبال العريس، ها انى خرجت من اهتمامات كثيرة ومسئوليات ملحة وصخب كثير واتيت اليك ومصباحى ليس به زيت،فأعنى الان لاصنع توبه واقدم لك دموعا... يا حبيب الخطاه التائبين اجعلنى فى موضع حبك يا معين الساقطين المجاهدين اسكب فى طاعة انجيلك يا بهجة المكرسين الحقيقيين فرحنى دوما بذبيحتك فى ومذبحك يارب اسمعنى واستمع كل صوت استغاثه يطلب تحننك يارب باركنى وبارك كل من يطلب بركتك امين.....

אכן כן....../images/Emo149.gif

החתונה עוד 27 ימים...יש עוד הכנות...אבל יהיה בסדר. מה שלומכם???. מה אתם עושים בסופ:ש? איך המבחנים והלימודים ואיך החיים??.

salt of earth

New member
וואו שיהיה לך במזל טוב

עוד 27 ימים את בטח מתרגשת נורא
אני בסדר כך אני נראית אחרי המבחנים
אבל תודה לאל הציונים היו טובים מאוד וכל המאמץ השתלם. מצד שני התחלתי את הסמסטר בלי חשק כמעט ואני חושבת שכולם כך. בסוף השבוע הזה אני עובדת על שתי עבודות לשני קורסים שנתיים, אחד מהם רפרט שאין עליו ציון
אבל בכל זאת צריך להשקיע בו כי הוא יכלל במבחן, מרגישים כמו פראיירים האמת (מעניין למה אין אייקון של פראייר) עד כה החיים הולכים בסדר

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifחייך תמיד ילכו בסדר עיוני../images/Emo45.gif

כי את מתהלכת בהם עם מלווה שהוא מלך המלכים..
ישמרך מכל רע, ויחזקך בכל מפולת..
שרוחך לא תיפול
ולעינייך תמיד תתנוצץ : استطيع كل شئ في المسيح الذي يقويني

היי מלח הארץ:)

אני עושה מועדי ב' כי הייתי חולה 3 שבועות. נקווה שיילך טוב. כל הכבוד על הציונים הטובים. בהחלט שעבודה קשה משתלמת. גם לי יש לעשות רפרט:) ועדיין לא אספתי חומר לסמינריון. אני אלך עוד שבוע ליד ושם כי שם אני אמצא חומר הכי טוב לעבודה שלי. חוץ מזה, דווקא סימסטר ב' התחיל טוב. למשל, יום שני אצלי הוא יום ארוך מאוד שבו אני לומדת מ 8 בבוקר עד שבע וחצי אבל כל השיעורים בו מעניינים כך שלפחות יש סיפוק ועניין. באשר לחתונה, אני עדיין לא מתרגשת. אין לי מושג מדוע:) אולי ככל שזה יתקרב אני ארגיש את זה. נכון לרגע זה, יש כבר טבעת שחבר שלי קנה לי, יש שימלה-השבוע יש מדידה 2 כי היו כמה תיקונים ויש גם איפור ניסיון, יש נעליים, יש בגדים לחתן, יש תקליטן, יש צלם...מה עוד? נותר לבחור חופה, טעימות וזהו נראה לי..צריך לקחת את זה בכיף ולא כאירוע קשה ומייגע. גם בעיניי לא צריך להשתגע עד כדיי כך. חתונה זה אירוע שרוצים שישמחו בשמחתך אך אין זה חובה לעשות הפקה במאות אלפיי שקלים ולצאת מדעתנו. לא?????

למעלה